Direct naar de inhoud van deze pagina

Over NLvoorelkaar

Van een ander helpen, word je zelf ook beter

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een passie voor poetsen, een sterke arm voor een boodschappentas of bijvoorbeeld een uurtje voetballen op zondag. Door wat de één kan te koppelen aan wat de ander nodig heeft, zorgen we ervoor dat mensen elkaar een handje kunnen helpen. Zo maken we de samenleving op een simpele manier leuker, vriendelijker en socialer.

NLvoorelkaar is als social enterprise aangesloten bij Social Enterprise NL en is mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN. Wij werken zowel landelijk als lokaal (met lokale websites zoals Rotterdammersvoorelkaar.nl). Benieuwd wat NLvoorelkaar voor uw gemeente of organisatie kan betekenen? Lees dan hier verder.

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor:

Jeroen de Punder - Directeur

De afgelopen 20+ jaren heb ik mijn rugzak gevuld met marketing, management en ondernemers ervaring, zowel bij corporates, als bij kleine bedrijven en in profit en non for profit markten.
Toen ik vanuit een persoonlijke ervaring in aanraking kwam met de nut en noodzaak van vrijwillige hulp in combinatie met nieuwe technische mogelijkheden, heb ik besloten dat ik mijn rugzak van kennis en kunde wilde gaan inzetten om een grotere maatschappelijke impact te kunnen maken.
Als directeur van NLvoorelkaar zet ik samen met het team de volgende stap in het realiseren van nog meer verbondenheid en matches.

Anne van Roosmalen - IMPACT adviseur

Gewapend met een master Psychologie en Zorgmanagement, een passie voor problemen oplossen met strategie én creativiteit en een onuitputtelijke dosis nieuwsgierigheid/enthousiasme begon ik in 2012 bij NLvoorelkaar. Als eerste medewerker. Wat een avontuur! Na het verkennen van het diverse helpdesk & community management, de avontuurlijke social media en wat uitdagende marketing en communicatie uitspattingen ben ik beland bij Projectmanagement. Hier komt alles wat ik leuk vind samen. Mijn missie: samen met een lokaal team een prachtige website én robuust implementatieplan ontwikkelen. Waarom? Zodat iedereen de website kent én uiteindelijk iedereen de hulp krijgt die hij verdient. Want dáár krijg ik energie van. Hoe? Door kennis, vaardigheden, creativiteit en enthousiasme lokaal samen te brengen tot een aanpak met maximale impact. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de data strategie en uitvoering. Meten = weten = verbeteren = maximale impact. Ben je dus op zoek naar lokale impact of juist het meten hiervan, dan krijg je met mij te maken ;).
Bijkomen van mijn werkavonturen doe ik graag met gezelligheid, een dansje of een goed boek. Of ik zoek een leuke vrijwilligersklus op onze website: fiets- en taallessen blijken favoriet. Lekker kletsen in de natuur!

Astrid van der Steen - IMPACT adviseur

Op 1 april 2014 ben ik als projectmanager begonnen bij NLvoorelkaar. Daarvoor heb ik projecten opgezet bij o.a. het Rode Kruis in Nederland en China. Rode draad is altijd de doelgroep geweest waarmee ik heb gewerkt: mensen die, om wat voor reden dan ook, kwetsbaar zijn en hulp nodig hebben. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om de overstap te maken naar de 'commerciële sector' zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. En dat vond ik bij NLvoorelkaar. Het werk is heel veelzijdig. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten die hun eigen voorelkaar website implementeren. Samen werken we aan kwaliteit- bijvoorbeeld afspraken over de begeleiding van particuliere hulpvragers – en kwantiteit zoals communicatie en PR. Iedere werkdag is anders.
Op mijn vrije vrijdag geniet ik enorm van onze drie jonge kinderen en de avonturen die we samen beleven. Regelmatig zet ik me in als vrijwilliger in Oosterhout. Ik val in voor 'vaste vrijwilligers' en ga dan bijvoorbeeld met iemand boodschappen doen of mee naar een afspraak in het ziekenhuis.
Het is geweldig om de groei van NLvoorelkaar mee te maken. Werkwijze, plannen en structuur worden continue verbeterd om het steeds makkelijker te maken en vooruitgang te boeken. Samenwerking en leren van elkaar zijn daarbij essentieel. Mooi he?!

Mandy Romme - Product owner

In 2010 ben ik afgestudeerd van de opleiding International Media & Entertainment management. Hierna ben ik als online specialist gaan werken voor Nationale Opera & Ballet. Hierbij had ik een grote rol in de online marketing en online storytelling. Omdat theater mijn passie is, vond ik dit heel erg leuk. Alleen wilde ik mezelf meer bezighouden met de doorontwikkeling van websites. Daarbij vond ik het heel belangrijk dat ik een baan zou vinden waarbij maatschappelijke impact een grote rol speelt. Dat vond ik allemaal terug bij NLvoorelkaar in de functie van Applicatiemanager. Bij NLvoorelkaar werk ik elke dag aan de optimalisatie en verbetering van onze online applicatie. Dagelijks inspireren gebruikersonderzoeken, klanten, mijn collega's en onze maatschappelijke impact mij om vrijwilligers, hulpvragers en organisaties in Nederland, door middel van het platform, steeds beter op een betrouwbare, eenvoudige en snelle manier met elkaar te verbinden.
Zelf ga ik regelmatig met dementerende ouderen wandelen. Ik vind het leuk om zelf buiten actief te zijn en waarom zou ik dan niet gelijk anderen meenemen? Een win-win situatie! Binnen twee jaar hoop ik met NLvoorelkaar er voor te zorgen dat vrijwilligerswerk weer hip is. Zodat niet alleen ik maar ook andere jongeren ervaren hoe leuk het is iets voor een ander te doen en hoe laagdrempelig het eigenlijk is.

Harrie Verveer - Lead backend developer

Ik ben per 1 augustus 2015 als lead backend developer bij NLvoorelkaar begonnen. Het is geweldig om onderdeel uit te maken van zo'n jong, dynamisch en gedreven team en het voelt goed om bij te kunnen dragen aan een project met zoveel maatschappelijk belang. De bedrijfscultuur waarin vrijheid en vertrouwen voorop staan, zorgt er voor dat we het platform constant kunnen verbeteren door met nieuwe ideeën te komen en die vervolgens ook te verwezenlijken. Het wordt hierdoor heel eenvoudig om snel tot een beter platform te komen, waardoor de gebruikers een nog betere ervaring krijgen!
Na mijn opleiding HBO Hogere Informatica ben ik sinds 2005 als PHP programmeur werkzaam geweest bij verschillende bedrijven waar ik allerlei projecten heb gedaan. Naast mijn werk spreek ik regelmatig op PHP congressen over de hele wereld, waar ik kennis uitwissel met andere technici uit de sector. Verder speel ik gitaar in de coverband WATT en sla ik graag een balletje op de tennisbaan. Naast een incidentele bardienst op de tennisvereniging doe ik voor twee personen vrijwilligerswerk en help hen met klusjes in huis en voorbereiden op het inburgeringsexamen.
Binnen twee jaar hoop ik een goed en soepel samenwerkend team van ontwikkelaars om me heen verzameld te hebben. Een team dat aan alle wensen van onze klanten kan voldoen en de kwaliteit van NLvoorelkaar naar een steeds hoger niveau tilt.

Bahati Elstgeest - Backend developer

Ik ben vanaf mei 2016 werkzaam als backend developer bij NLVoorelkaar.

Samen met mijn team werk ik aan de doorontwikkeling van het online platform. Als bedrijf heeft NLVoorelkaar veel ambitie en is het platform continu in beweging. Het voelt goed dat ik mijn kennis en vaardigheden als ontwikkelaar kan inzetten voor iets met zo'n grote maatschappelijke impact. En werken in een prettige sfeer, waarin je steeds wordt uitgedaagd om niet alleen het eindproduct maar ook jezelf te verbeteren.

In mijn vrije tijd zit in het team deskundigheidsbevordering binnen regio Scouting Zeeland. Hierin verzorg ik samen met anderen diverse trainingen voor de vrijwilligers van de regio. De interactie met deze enthousiaste mensen geeft mij veel positieve energie. En op die manier dragen we bij aan een leuke vrijetijdsbesteding van de vrijwilligers en die van de jeugdleden.

Lindy van Dingenen – Community manager/ Office manager

Op 9 januari 2017 ben ik als Office & Community Manager begonnen bij NLvoorelkaar. Een combinatiefunctie waardoor ik elke dag weer energie krijg. Door de vele ballen in de lucht te houden en mijn probleemoplossend vermogen te kunnen inzetten, verveelt het nooit.

In 2014 ben ik afgestudeerd van de opleiding Media en Entertainment Management en heb ik met plezier een aantal jaar gewerkt bij RTL Nederland op de marketing afdeling in Hilversum. Mijn Brabantse hart bleef kloppen en ben ik vervolgens terecht gekomen bij NLvoorelkaar. Hier heb ik de juiste combinatie gevonden: sociale betrokkenheid, innovatie én persoonlijk contact met klanten en gebruikers. Samen met mijn fijne collega's proberen we zoveel mogelijk mensen te helpen om een mooie positieve match te creëren op ons platform.

Anniek Paauwen - Online projectmedewerker

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij NLvoorelkaar als Online projectmedewerker.

Anne Theelen - Marketing & communicatie

Sinds decembe 2017 ben ik werkzaam bij NLvoorelkaar.

Sander van Blijenburgh - Business Development Manager

Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij NLvoorelkaar als Business Development Manager.

Jeroen Anne
Anne

Astrid

Mandy

Harrie

Bahati
LINK Fotografie 1706 -4930
Lindy
LINK Fotografie 1706 -4958
Anniek
LINK Fotografie 1706 -4919
Sander