Direct naar de inhoud van deze pagina

Hulp vragen of aanbieden

Schrijf je vrijblijvend in als vrijwilliger of hulpvrager. Plaats zelf een oproep of kijk rond in de vragen die open staan of bij het aanbod vrijwilligers.

Vind je match

Wissel berichten uit met iemand die jij zou kunnen helpen of iemand die jou helpen kan.

Spreek af!

Spreek veilig ‘in het echt’ af met jouw match en maak elkaar happy!

Meer over NLvoorelkaar

Bij NLvoorelkaar geloven we dat iedereen het verschil kan maken.
Zet jouw talent of interesses in als vrijwilliger.

Daten met een doel

Doe eens iets goeds op je date! Je leert elkaar op een andere manier kennen en maakt ook nog iemand heel happy. Bekijk snel onze originele date-ideeën.

Lees verder

NL voor Sint Maarten

Zet je talent in en zamel geld in voor Sint Maarten! Zoek eventueel mensen om mee te doen of je te helpen door een hulpvraag te plaatsen.

Lees verder

Meer dan 225.000 berichten!

Al meer dan 225.000 berichten zijn er sinds NLvoorelkaar is opgericht al verstuurd via ons platform. Help jij mee zodat nog meer mensen worden geholpen?

Lees verder

Vergroot je
Wereld

Uitgelicht

Zoek zelf naar vrijwilligerswerk wat bij je past, bij jou in de buurt of kijk hier naar onze tips!

Kom in verzet met je Design skills!

Ben jij grafisch goed en vind je vrijheid belangrijk? Het verzetsmuseum in Gouda zoekt iemand om de verhalen van het verzet te visualiseren.

Lees verder

Help een paradijsvogel!

Leonie de Paradijsvogel is kunstenares en heeft een Paradijstuin waar ze kinderen workshops geeft. Ze wil alleen graag wat hulp met hoe ze dit goed aan kan pakken.

Lees verder

Rijden op de riskja

Rijden op een riksja zoals in India. Maar dan om ouderen naar buiten te laten komen! Help bij Levgroep met jouw sterke benen en lekkere babbel.

Lees verder

Onze community

Hulpvragers

Zou je tijdelijk of regelmatig een handje extra kunnen gebruiken? Is je organisatie hard op zoek naar vrijwilligers of naar passende hulp voor je cliënt(en)? Plaats een hulpvraag en vind iemand die kan helpen!

Plaats een hulpvraag

Vrijwilligers

Wil je ook graag eens iets doen voor een ander? Maak snel een account aan, plaats een hulpaanbod of ga op zoek bij de hulpvragen naar iets wat bij je past!

Maak een account aan

Partners

NLvoorelkaar werkt met veel gemeentes en vrijwilligerscentrales samen om zoveel mogelijk mensen in Nederland happy te maken. Wil je ook met ons samenwerken en je eigen marktplaats lanceren? Leuk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Een bedankje voor onze partners