Hulp vragen of aanbieden

Schrijf je vrijblijvend in als vrijwilliger of hulpvrager. Plaats zelf een oproep of kijk rond in de vragen die open staan of bij het aanbod vrijwilligers.

Vind je match

Wissel berichten uit met iemand die jij zou kunnen helpen of iemand die jou helpen kan.

Spreek af!

Spreek veilig ‘in het echt’ af met jouw match en maak elkaar happy!

Impact maken

Vind vrijwilligerswerk en maak impact. Voor een ander, de wereld én voor jezelf. Want helpen maakt je happy!

Een nieuwe taal leren in 2020?

Wil jij het komend jaar een nieuwe taal leren? Al eens aan vrijwilligerswerk gedacht? Bekijk hier hoe je iets goeds kunt doen én er zelf nog wat van opsteekt!

Lees verder

Een goed doel steunen?

Wil jij in 2020 iets terugdoen voor een goed doel maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk hier wat je allemaal kunt betekenen voor een van deze mooie organisaties.

Lees verder

Meer sporten in 2020?

Is een van jouw goede voornemens van 2020 dat je meer wilt gaan bewegen en fitter wilt worden? We've got you! Bekijk hier wat je kunt doen.

Lees verder

Do good,
feel great!

Uitgelicht

De nieuwste activiteiten in jouw buurt

Vind jouw maatje

Samen is leuker! Wil jij ook samen met iemand iets ondernemen? Van museum tot achtbaan of terrasje pikken en een goed gesprek. Op dit platform ontmoet je veilig jouw nieuwe maatje.

Lees verder

Flexibel vrijwilligerswerk

Heb jij een uurtje of middag over? En wil je daarmee iets goeds doen voor de wereld? Mooi: je bent op de juiste plek! Ontdek hoeveel impact jij in een uur of middag kunt maken.

Lees verder

Zo werkt het

NLvoorelkaar is het grootste vrijwilligerswerk platform van Nederland. Hier vind je altijd iets wat bij je past. Bekijk de video of lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

Lees verder

Onze community

Hulpvragers

Zou je tijdelijk of regelmatig een handje extra kunnen gebruiken? Is je organisatie hard op zoek naar vrijwilligers of naar passende hulp voor je cliënt(en)? Plaats een hulpvraag en vind iemand die kan helpen!

Plaats een hulpvraag

Vrijwilligers

Wil je ook graag eens iets doen voor een ander? Maak snel een account aan, plaats een hulpaanbod of ga op zoek bij de hulpvragen naar iets wat bij je past!

Maak een account aan

Partners

NLvoorelkaar werkt met veel gemeentes en vrijwilligerscentrales samen om zoveel mogelijk mensen in Nederland happy te maken. Wil je ook met ons samenwerken en je eigen marktplaats lanceren? Leuk! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Een bedankje voor onze partners