Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.
Hoe gebruik je dit platform?Hulp vragen / Vacatures beheren › Hoe kan ik meerdere regio's of postcodes aan een vraag toevoegen?

Hoe kan ik meerdere regio's of postcodes aan een vraag toevoegen?

Als je een vraag plaatst, vragen we je altijd om een postcode in te vullen. Hiermee kunnen we jouw vraag uitzetten op dit platform en het aangesloten netwerk NLvoorelkaar.nl, en ematchen. 

Hoe werkt dat met een postcode? 

De postcode is niet letterlijk de plek waar we de vraag uitzetten. Het zorgt ervoor dat we kunnen aansluiten bij de zoekbehoefte van diegene die wil helpen of vrijwilligen. Soms is dat postcode+straal, soms is dat een buurt of wijk en soms een hele regio. Met de postcode kunnen we daar helemaal op inspelen en jouw vraag in al die gevallen laten zien. 

Let altijd wel goed op dat je de postcode goed invoert: het format is “1234 AB”. Een postcode bestaat altijd uit vier cijfers en twee hoofdletters. Vul altijd een postcode in en niet een postbusnummer.  

Hoe voeg je meerdere postcodes toe?

Alleen maatschappelijke organisaties kunnen meerdere postcodes toevoegen. Je ziet deze optie, na het invoeren van de eerste postcode, vanzelf verschijnen:

mceclip0.png

💡Geen maatschappelijke organisatie? Dan plaats je gewoon een nieuwe vraag op het platform. Je kunt de tekst gewoon kopiëren van de originele!

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?