Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.

Zijn mijn gegevens openbaar?

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Jouw persoonlijke informatie zal nooit met anderen worden gedeeld. Meer informatie over de veiligheid en betrouwbaarheid lees je hier.

Zijn mijn gegevens openbaar?

Je gegevens zijn van jou. Daarom beschermen we ze goed. Alleen de gegevens die noodzakelijk zijn om je doel te bereiken zijn openbaar. Concreet betekent dat dat als jij een vraag of aanbod plaatst, bezoekers en deelnemers van het platform alleen je voornaam, profielfoto en woonplaats zien. Ze kunnen je dan ook een berichtje sturen. Plaats je geen vraag of aanbod, dan kunnen ze je niet benaderen en zijn je gegevens niet openbaar. Je e-mailadres is nooit zichtbaar, alle communicatie verloopt versleutelt via het platform. 

Bij het aanmaken van een account vul je nog meer gegevens in, zoals je e-mailadres. Deze gegevens zijn alleen voor ons zichtbaar. Deze gebruiken wij bijvoorbeeld om je een mailtje te sturen als je een reactie hebt ontvangen of bij het naleven van de gedragsregels. Hier lees je meer over het gebruik van je gegevens. 

Let zelf ook op je gegevens. Bijvoorbeeld als jij een bericht (terug) stuurt aan een andere deelnemer en ervoor kiest je telefoonnummer. 

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?