Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.

E-matching

Op de site proberen we vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Hiervoor matchen we gebruikers met elkaar door middel van e-matching. Dit is een geavanceerd systeem en maakt o.a. gebruik van woonplaats en interesses.

Voor vrijwilligers:

Als hulpaanbieder / vrijwilliger vind je in jouw account het kopje “Aanbevolen voor mij”. Hier vind je alle hulpvragen die overeenkomen met jouw aanbod. Wil je meer hulpvragen zien? Pas dan je hulpaanbod aan door bijvoorbeeld meer categorieën te selecteren. Op die manier kunnen we je meer aanbevelen. Dit werkt ook als je aanbod op niet tonen staat. Je kunt ook zelf zoeken via de homepagina dan kan je alle vragen zien. 

Wanneer er nieuwe passende hulpvragen op de website komen die vlak in jouw buurt zijn, zullen we je deze per e-mail ook doorsturen. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe vragen of vacatures die passen bij jouw interesses. 

Heb je een hulpvraag gevonden die bij jou past? Neem dan contact op met de hulpvrager via een bericht.

Voor hulpvragers

Wanneer je een hulpvraag plaatst zorg dan dat je de juiste categorieën hebt geselecteerd. De categorieën gebruiken we om passende vrijwilligers voor je te vinden. Hulpaanbieders vinden zo zelf jouw hulpvraag via de website maar wij sturen vragen en vacatures ook actief door aan passende vrijwilligers in de buurt. 

Bijvoorbeeld: Je hebt iemand nodig die je komt helpen in de tuin dan past daar de categorie 'Tuin & natuur' goed bij. Maar als iemand ook nodig is om iets te repareren dan is het slim om ook de categorie 'Klussen & techniek' te selecteren. Zo maak je meer kans. Zorg wel dat de categorie goed past bij jouw hulpvraag.

Nieuwste hulpaanbod/hulpvragen in de mail: 

Naast dat je zelf kan zoeken naar vrijwilligers of hulpvragen, ontvang je ook mails met het nieuwste aanbod, die bij jouw interesses passen en bij jou in de buurt zijn. Mocht je je willen uitschrijven voor deze mails kijk dan even hier voor meer informatie.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?