Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
Hoe gebruik je de website?Hulp vragen / Vacatures beheren › Hoe kan ik om hulp vragen via de website?

Hoe kan ik om hulp vragen via de website?

Heb je hulp nodig? Bijvoorbeeld voor hulp met een klusje in huis, hulp met boodschappen doen of misschien ben je wel op zoek naar een maatje om iets leuks mee te doen. Dan kun je op onze websites eenvoudig een hulpvraag plaatsen. Hiervoor dien je wel eerst een account aan te maken.

Je kunt hulp vragen voor: 

  1. Jezelf
  2. Iemand anders
  3. Een organisatie (een vacature plaatsen) voor de organisatie of een cliënt

Jouw hulpvraag of vacature wordt getoond aan vrijwilligers met interesse in hulpvragen in een bepaalde categorie. Hoe duidelijker jij jouw hulpvraag of vacature omschrijft, hoe groter de kans op een match is. Hier vind je drie tips om je hulpvraag zo goed mogelijk te omschrijven. 

Vrijwilligers kunnen contact met je opnemen door te reageren op jouw hulpvraag. Jij kunt natuurlijk ook direct reageren op het getoonde hulpaanbod.

Ben je in contact gekomen met iemand en wil je een afspraak maken? Bekijk hier de tips voor Veilig afspreken & ontmoeten. 

 

 

* Op enkele lokale websites is het alleen mogelijk een hulpvraag te plaatsen namens een organisatie. In deze lijst zie je of het via de website bij jou in de buurt mogelijk is om hulp te vragen voor jezelf. 

.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?