Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!

Hulpvragen of vacatures bewaren

Zie je een hulpvraag of vacature die je erg aanspreekt maar wil je nog even verder kijken? Of heb je nu op dit moment geen tijd maar wil je de vacature wel in gedachten houden voor in de toekomst? Dan kun je de hulpvraag of vacature bewaren! Je kunt dit op twee manieren doen. 

De eerste manier is door in het overzicht van alle hulpvragen te kijken. Hier kom je door op de homepage in de zoekbalk te kiezen voor 'Ik wil helpen'. Wanneer je op 'Zoeken' klikt krijg je alle hulpvragen te zien die online staan. Je krijgt een overzicht van alle hulpvragen te zien in vorm van tegeltjes. Wanneer je een hulpvraag ziet die je wilt bewaren, klik je in het desbetreffende tegeltje op het hartje rechts bovenin de afbeelding. Hiervoor die je wel eerst in te loggen. Hieronder zie je een voorbeeld. 

Helpcentrum_-_hulpvragen_of_vacatures_bewaren.JPG

De tweede manier is door in het totaaloverzicht op een hulpvraag te klikken, zodat je op de pagina van de hulpvraag beland. Dan vind je rechts onder de foto of afbeelding (onderaan de pagina) een knop ‘Bewaar deze hulpvraag’ of ‘Bewaar deze vacature’. Door op deze knop te klikken bewaar je de hulpvraag of de vacature. Hieronder zie je een voorbeeld. 

Helpcentrum_-_bewaren_hulpvraag_of_vacature.jpg
 
Deze bewaarde hulpvragen en vacatures kun je altijd terugvinden in je account. Klik hiervoor na het inloggen, rechtsboven op jouw persoonlijke menu en ga naar ‘Bewaarde (hulp)vragen’ of ‘Bewaarde vacatures’. Op deze pagina zie je alle hulpvragen en vacatures die je in het verleden bewaard hebt.

Let op: Is de hulpvraag inmiddels ingevuld en afgesloten? Dan staat de hulpvraag nog wel in je overzicht, maar zal de hulpvraag niet openen als je erop klikt. Je krijgt dan de melding dat de hulpvraag inmiddels afgesloten is. 

.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?