Direct naar de inhoud van deze pagina

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Hoe zorg je voor je eigen veiligheid, waar moet je op letten en wat doen wij?
HelpcentrumVeiligheid & BetrouwbaarheidPrivacybeleid Social Care Network › Zo beveiligen we jouw persoonsgegevens

Zo beveiligen we jouw persoonsgegevens

Goede beveiliging

De database waar jouw persoonsgegevens in zijn opgeslagen staat binnen de Europese Unie. Certificeringen die bij het database center horen zijn ISO 9001, 14001, 27001 NEN7510 en ISAE 3402. Dit zijn certificeringen die je niet zomaar krijgt, ze benadrukken dat er veel energie wordt gestoken in de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid.

Versleutelde verbinding

Het netwerk van Voorelkaar-websites maakt gebruik van TLS beveiliging. Dit zie je aan het groene slotje in je browser.

nlvoorelkaarhttps.PNG

Dit zorgt ervoor dat de uitwisseling van informatie tussen website en bezoeker via encryptie wordt versleuteld. Dit zorgt ervoor dat jouw gegevens, die je als bezoeker of gebruiker op de website achterlaat, niet kunnen worden gelezen door derden.

Medewerkers

We gaan zorgvuldig om met gegevens die je ons toevertrouwt. Alleen geautoriseerd personeel mag je gegevens inzien en verwerken. Dit geldt voor Social Care Network en voor alle lokale Voorelkaar-websites. De lokale partijen hebben toegang tot persoonsgegevens die binnen de regio van een website vallen. Zo ziet Almelovoorelkaar alleen gegevens van gebruikers uit de omgeving Almelo. Afhankelijk van de rol van de medewerker kunnen zij persoonsgegevens inzien, bewerken en/of analyseren. Personen die toegang hebben tot deze gegevens hebben allen een overeenkomst getekend en dienen zich te houden aan dit privacybeleid en geldende wetgeving.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?