Aanbod van Denise

Aanbod van Denise

Plaats:
Bloemendaal
Categorie:
Administratie, Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Coördineren & regelen (bv. evenementen), (Huis)dieren, Taal & lezen, Financieel & juridisch, Maatjes & buddy's
Aangeboden door:
een vrijwilliger
Tip anderen via:

Hallo allemaal,

Ik hoop via deze weg vrijwilligerswerk te vinden. Ik ben opzoek naar vrijwilligerswerk in de buurt van Vogelenzang (Gemeente Bloemendaal). Momenteel kan ik regelmatig op maandag en soms op dinsdag.

Het soort vrijwilligerswerk wat ik zoek is wel wat specifiek, het moet aanpassen aan de lichamelijke beperkingen die ik heb. Ik heb o.a. het Ehlers Danlos Syndroom, dit is een bindweefselaandoening waardoor ik beperkt ben ik de dingen die ik kan doen. Een werkplek met een goede stoel is dus van belang, net zoals dat het voornamelijk zittend werk moet zijn en gelijkvloers of met lift.

Ik zoek een plek waar ik mensen kan helpen met Maatschappelijke vragen etc. maar ook lijkt het mij leuk om bijvoorbeeld met kinderen of ouderen te knutselen, lezen of iets anders rustigs te doen. Belangrijk is wel dat ik bijvoorbeeld geen kinderen op kan tillen, geen vele kopjes koffie/thee kan rondbrengen, net zoals veel rondlopen/lang staan of zware dingen tillen. Ik houd van een uitdaging hier en daar, vooral probleemoplossend, ik ben erg geïnteresseerd in jeugdzorg/maatschappelijke problemen, financiën en juridische zaken.

Het zittend voorbereiden van activiteiten of evenementen vind ik ook erg leuk, net zoals administratieve taken.

Om te beginnen wil ik dit voor 2 uur op een dag proberen en dit voor 1 keer in de week. Het is bij mij nog erg zoeken waar mijn grenzen liggen. Ook is het belangrijk dat het UWV akkoord gaat met het vrijwilligerswerk dat ik aanneem. Indien er een match is, moet dit eerst geregeld worden.

De diploma's die ik heb, zijn: MBO 3 Pedagogisch Medewerker, MBO 4 Jeugdzorg.
Hierna heb ik HBO Social-Work gedaan, helaas moest ik hier door mijn ziekte mee stoppen. Verder heb ik veel ervaring in het werken op de kinderopvang en als onderwijsassistent voor speciaal onderwijs. Ook heb ik 7 jaar vrijwilligerswerk gedaan in een jongerencentrum.

Indien u denkt dat er een match tussen ons is, of als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!

Groetjes,

Denise

  • Het hulpaanbod van Denise is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
  • Denise heeft eerder via deze website geholpen
  • Denise heeft 2 bedankjes ontvangen
Laat Denise weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op het hulpaanbod: "Aanbod van Denise" van Denise.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Stuur een bericht
Tip anderen via:
Geplaatst door:
Profielfoto van Denise
  • Het hulpaanbod van Denise is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
  • Denise heeft eerder via deze website geholpen
  • Denise heeft 2 bedankjes ontvangen
Aangeboden door:
een vrijwilliger