Aanbod van Davit

Aanbod van Davit

Gouda
Aangeboden door een vrijwilliger
  • Juridisch
  • Financiën & fondsenwerving
  • Belangenbehartiging & goede doelen

Geachte heer / mevrouw,

Ik ben afgestudeerd aan de hbo-hogeschool in Panningen, waar ik de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) hbo-niveau en de praktijk diploma boekhouden (PDB) mbo-4 met succes heb afgerond. Sinds het eerste jaar van deze opleidingen heb ik mezelf ten doel gesteld om mijn toekomstige carrière te zien als een uitdaging waarvoor ik me volledig wil inzetten.

Tijdens deze studie heb ik geleerd om financieel-administratieve informatie te verzamelen, organiseren en registreren. Daarnaast moest ik bank- en kasboeken bijwerken, aankoopfacturen controleren en tijdregistraties bijhouden. Ook hield ik de debiteuren- en crediteurenadministratie bij en maakte ik het grootboek op.

Ik werk snel, nauwkeurig en gestructureerd. Ik heb oog voor detail en denk altijd na over verbeteringen in de administratieve processen. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om in teamverband met bepaalde oplossingen te komen. Ik ben zeer communicatief ingesteld en ben goed in zowel Nederlands als Engels. Ik heb ook jarenlange ervaring met MS Office en Excel en Exact online, Speedbalans, Quickbooks pro, E-boekhouden en Sage 50.

Op de arbeidsmarkt kenmerk ik mij door enthousiasme en nieuwsgierigheid. Verder ben ik zeer accuraat, onafhankelijk en kan ik goed werken onder tijdsdruk. Ik denk ook dat de taken die bij deze functie horen en de kwalificaties die daarvoor nodig zijn perfect passen bij mijn kennis en kwaliteiten. Mijn sterkste onderwerpen waren boekhouding en jaarverslaggeving en ik ben opgeleid in het werken met Excel en Exact Online. Al met al leerzame periodes die eens te meer duidelijk maakten dat mijn toekomst richting in de financiële administraties gaat.

Momenteel ben ik op zoek naar een functie van de financieel administratief medewerker in een nieuwe dynamische omgeving met als doel ondernemers verder te brengen. Ik vind het een uitdaging om administraties van klanten te beoordelen, jaarrekeningen en belastingaangiften op te stellen en te adviseren op optimalisatie van werkprocessen. Ook ben ik bereid als vrijwilliger aan de slag te gaan. Voor een compleet overzicht van mijn opleiding, ervaring en interesses verwijs ik u naar mijn CV. Deze brief is slechts een eerste stap. Ik ben bereid mijn motivatie voort te zetten in een persoonlijk gesprek.

Hoogachtend,

Werknemer: Davit

  • Het aanbod van Davit is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Davit heeft eerder via deze website geholpen
Laat Davit weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op het hulpaanbod: "Aanbod van Davit" van Davit.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Stuur een bericht
Geplaatst door:
Profielfoto van Davit
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Davit
  • Het aanbod van Davit is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Davit heeft eerder via deze website geholpen
Aangeboden door een vrijwilliger