Minglemarket (afstudeerproject studenten)

Minglemarket (afstudeerproject studenten)

Tilburg
Aangeboden door een vrijwilliger
 • Activiteitenbegeleiding
 • Creativiteit & muziek
 • In een winkel
 • Duurzaamheid & milieu
 • Evenementen & festivals
 • Kunst & cultuur
 • Onderwijs & educatie
 • Sociaal & welzijn

Hey daar!

Wij zijn Chantal, Mel, Bo en Coco, studenten van de opleiding Communicatie International Event and Entertainment Studies. We organiseren een evenement genaamd Minglemarket. Dit is een ruilmarkt waar zowel het ruilen van spullen als het netwerken centraal staat. De doelgroep is studenten maar iedereen is welkom :)

Op 4 juni 2024 vindt de enige echte Minglemarket plaats in Hall90 bij de Hall Of Fame. Tussen 20:00 en 23:00 uur kan men onder het genot van drankjes en muziek diens kledingstukken, boeken, spellen, vinylplaten, accessoires en nog veel meer ruilen voor iets compleet unieks van iemand anders.

Maar dat is nog niet alles! We streven naar geweldige samenwerkingen om dit evenement naar een nog hoger niveau te tillen. Daarom zouden wij graag een samenwerking aangaan met jou!

Tijdens de ruilmarkt brengen mensen hun eigen spullen mee om deze met elkaar te ruilen. We werken met een stempelsysteem. Een shirt is bijvoorbeeld 1 stempel waard, een vinylplaat is 2 stempels waard en een trui 4 stempels. Als iemand deze drie items inlevert ontvangt diegene 7 stempels. De bezoeker kan dan als het ware ‘shoppen’ met deze stempels. Je kunt dan eigenlijk met je oude spullen nieuwe spullen ‘kopen’ (met de stempels).

Aangezien het de bedoeling is dat men spullen inlevert, komen er dan ook veel items binnen die gesorteerd moeten worden (mannelijke kledij, vrouwelijke kledij, unisex kledij, huiselijke items etc). Hiernaast moeten de spullen opgehangen worden aan hangertjes en in de kledingrekken geplaatst worden, overige spulletjes moeten op de tafels gelegd worden. In principe is het geen zwaar werk, we missen echter zelf gewoon wat handjes om dit inlever-uitzoek-en-ophang-proces te kunnen versnellen.

Wij geloven dat deze samenwerking een geweldige gelegenheid is om onze krachten te bundelen en een positieve impact te creëren. Op zowel het milieu als op de uitbreiding van het netwerk van de bezoekers. We kijken ernaar uit om van jou te horen en samen een succesvol evenement neer te zetten!

Als het je leuk lijkt ons te helpen stuur vooral een berichtje :))

Groetjes,

Chantal, Mel, Bo en Coco,

 • Het aanbod van Coco is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
Laat Coco weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op het hulpaanbod: "Minglemarket (afstudeerproject studenten)" van Coco.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere NLvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Stuur een bericht
Geplaatst door:
Profielfoto van Coco
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Coco
 • Het aanbod van Coco is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op VrijwilligersTilburg
Aangeboden door een vrijwilliger