Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Ad

  Aanbod van Ad

  Geplaatst door Ad
  Ik heb een boekhoudkundige/administratieve achtergrond en wil graag mijn ervaring gebruiken om andere mensen te helpen met hun administratie. Ik kan een aantal uren per maand beschikbaar maken. Lees meer
 • Profielfoto van Mohamad

  Aanbod van Mohamad

  Geplaatst door Mohamad
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en delen Lees meer
 • 56420 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  Uk zou wel willen om iemand die eenzaam is graag bezoeken, dan heb ik het over ouderen.Het zou ook fijn zijn indien mogelijk om met een eenzame persoon kleine uitstapjes te maken in de buurt met mijn ... Lees meer
 • Profielfoto van Angela

  Aanbod van Angela

  Geplaatst door Angela
  ik wil graag iets voor andere doen, ik heb een uitkering, maar wil toch vrijwilligers werk doen, het liefst iets administratiefs omdat ik al in een cliëntenraad zit. Niet in de raad zelf, maar ik doe ... Lees meer
 • Profielfoto van Zeki

  Aanbod van Zeki

  Geplaatst door Zeki
  Ik ben nieuw en Meppel en wilde graag andere mensen leren kennen en meer Nederlands leren. Ik hou echt van tuin en buiten werken en kunt je daarmee wel helpen Lees meer
 • Profielfoto van Liu

  Aanbod van Liu

  Geplaatst door Liu
  Hoi, ik ben een 19-jarige bijna studente en heb in de maanden juni en juli tijd over om te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Noor

  Aanbod van Noor

  Geplaatst door Noor
  Graag zou ik wat meer in contact komen met nieuwe mensen. Ik krijg energie van een bijdrage kunnen leveren. Ik ben creatief, gevoelig en dol op kinderen, dieren en de natuur. Ik heb veel tijd en zin i... Lees meer
 • Profielfoto van Anneke

  Aanbod van Anneke

  Geplaatst door Anneke
  Nou, de tijd is gekomen dat ik me wat meer ga inzetten voor de mensen/organisaties om mij heen. Ik geniet van het met pensioen zijn. Vooral voor Corona was er heerlijk veel te doen en ontdekken. Ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Miguel

  Aanbod van miguel

  Geplaatst door Miguel
  Vanaf 10 mei gaan we 10 weken aan de slag. Jij krijgt eerst instructie en daarna kun je jezelf inroosteren voor het social sofa team. Je kunt meehelpen door te plakken of door steentjes op maat te kn... Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Ik wil ouders en kinderen helpen die in lastige situaties zitten of problemen hebben. Ik wil graag een luisterend oor aan de ouders bieden en de kinderen een vrolijke tijd bezorgen (even geen zorgen) Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.