Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Maja

  Aanbod van Maja

  Geplaatst door Maja
  Ik wil graag anderen ontlasten en helpen die dat nodig hebben en t liefst buiten . Aangezien ik veel tijd heb door Coronabezuinigingen ( als zzper baan kwijt) kan ik tenminste iemand blij maken en is... Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  Mijn naam is Erwin en zou het leuk vinden om mijn hulp aan te bieden en daarbij tegelijk mezelf te kunnen helpen. Zoek hier een soort buddy of maatje. Ben vroeger ernstig gepest geweest en ben daardoo... Lees meer
 • 51906 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Aylin

  Aanbod van Aylin

  Geplaatst door Aylin
  Ik vind het belangrijk dat iedereen vanuit eigen kracht deel kan nemen aan de maatschappij en niemand zich alleen voelt. Door middel van leuke activiteiten te ondernemen en een luisterend oor te bied... Lees meer
 • Profielfoto van Samira

  Aanbod van Samira

  Geplaatst door Samira
  Ik wil altijd al sinds kleins af aan anderen helpen ik word er altijd blij van als een ander ook blij is. Waarom niet? als we elkaar kunnen helpen dan moeten we zeker voor elkaar zijn Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Maatje

  Geplaatst door Rob
  Veel mensen zijn alleen. Zij hebben niet de mogelijkheid de belangrijke en minder belangrijke dingen met anderen te bespreken, van zich af te praten en feedback te ontvangen. Toch heeft iedereen dat... Lees meer
 • Profielfoto van Luna

  Aanbod van Luna

  Geplaatst door Luna
  Ik heb veel vrije tijd en ik ben graag bezig, dus ik kan net zo goed die tijd vullen met iets wat voeldoening geeft. Ook is het altijd leuk iets te doen voor iemand. Lees meer
 • Profielfoto van Safae

  Aanbod van Safae

  Geplaatst door Safae
  Ik vind het belangrijk om elkaar te helpen in deze tijden. Ik ben 23 jaar. Studeer nog en ben veel thuis bezig. Kben elke dag beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Rachid

  Aanbod van Rachid

  Geplaatst door Rachid
  Hoi ik ben Rachid. Werk in de jeugdzorg. Naast het werken wil ik bezig zijn, om mezelf te ontwikkelen en te motiveren om bezig te blijven. Middels een kleine daad wil ik mensen een glimlach bezorgen. ... Lees meer
 • Profielfoto van Jeffry

  Aanbod van Jeffry

  Geplaatst door Jeffry
  Hallo, Ik ben een alleenstaande vader en ik werk full-time. Ik ben op zoek naar een soort ruildienst en door te googlen kwam ik op deze site terecht. Ik zoek dus hulp om te klussen, o.a. schoonmaken,... Lees meer
 • Profielfoto van Omer

  Boodschappen en koken

  Geplaatst door Omer
  Hallo, Ik wil graag mensen helpen. Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.