Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Debby

  Aanbod van Debby

  Geplaatst door Debby
  Ik wil anderen helpen, aangezien mijn familie en ik in het verleden ook wel eens een steuntje in de rug hebben gehad. Hierdoor vind ik het belangrijk om wat te rug te doen voor mijn gemeenschap. Ik zo... Lees meer
 • Profielfoto van Kai

  Aanbod van Kai

  Geplaatst door Kai
  Ik zou graag éénmalige klusjes willen doen. Deze kunnen verschillen van een kastdeurtje repareren, een lamp ophangen, een fiets repareren, tuinklusjes etc. Ook kan ik ondersteuning bieden bij de Neder... Lees meer
 • 51603 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Ralph

  Aanbod van Ralph

  Geplaatst door Ralph
  Evt de avonden en de zaterdag of zondag Lees meer
 • Profielfoto van Kirsa

  Aanbod van Kirsa

  Geplaatst door Kirsa
  Graag wil ik mijn hulp aanbieden. Ik kan lichte werkzaamheden doen als boodschap doen afwas. Naar de apotheek of bellen voor iemand. Ook ben ik goed onderlegd in taal. Zou kunnen lezen, voorlezen van... Lees meer
 • Profielfoto van Michiel

  Aanbod van Michiel

  Geplaatst door Michiel
  Ik ben Michiel, 50 jaar en woon 9 jaar in A'dam Zuid. Ik vind het leuk om (kleine) klusjes te doen. Bijvoorbeeld een wasmachine aansluiten, dingen aan een muur of plafond ophangen. Ik heb klein gereed... Lees meer
 • Profielfoto van Gatoena

  Aanbod van Gatoena

  Geplaatst door Gatoena
  Wij zijn op deze wereld om elkaar te helpen, We kunnen niet iedereen helpen maar iedereen kan iemand helpen. Ik zou graag willen bijdragen aan de samenleving. Lees meer
 • Profielfoto van Cynthia

  Aanbod van Husam

  Geplaatst door Cynthia
  Ik ben een 54 jarige man en kom uit Syrië. Ik woon sinds 2018 in Nederland en wil naast het volgen van taallessen, vrijwilligerswerk doen om mijn Nederlandse taal te verbeteren. Ik ben bezig met mijn ... Lees meer
 • Profielfoto van Jenny

  Aanbod van Jenny

  Geplaatst door Jenny
  ik ben Jenny ik woon in hoogvliet ik help graag anderen mensen en dieren zou op de dinsdagen in de middag kunnen en savonds woensdagen en donderdagen ik doe graag klusjes in en om het huis, ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Erika

  Aanbod van Erika

  Geplaatst door Erika
  Ik ben Erika, 30 jaar en woon sinds 2 maanden in Vught, oorspronkelijk van Rosmalen. Ik zet me graag in voor het maatschappelijk belang en werk fulltime als armoederegisseur in Helmond, maar wil ook w... Lees meer
 • Profielfoto van Lissy

  Zoek leuke vriendschap en wat steun

  Geplaatst door Lissy
  Hoi ik ben Lissy 30+ leeftijd doet er niet zo toe zoek leuk vriendschappen tussen 30 en 45 !? Mag van mij ook jonger maar daar ligt mijn leeftijd ergens tussen haha ik ben creatief en hou heel veel va... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.