Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Voor mij is het belangrijk om andere bij te staan omdat b.v door Dementie extra hulp kunnen gebruiken of eenzame mensen die het lastig vinden om zelfwerkzaamheid iets te gaan ondernemen b.v wandelen, ... Lees meer
 • Profielfoto van Meggy

  Aanbod van Meggy

  Geplaatst door Meggy
  Ik heb spw4 gedaan en koksopleid Ben bezig aan een derde jaar bijbelschool Heb dierenehbo en gedragsbeinvloeding rashonden gedaan. Veel mantel en buddyzorg in maatjesproject als vrijwilliger O. A. ... Lees meer
 • 54822 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Michel

  Aanbod van Michel

  Geplaatst door Michel
  Ik zit al weer even thuis en mis het om wat voor een ander te doen. Ik heb tijd en wil die deels inzetten voor wat praktische hulp voor mensen die dat nodig hebben. Voornamelijk kleine klussen in en ... Lees meer
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Ik ben inmiddels met pensioen en wil graag helpen Lees meer
 • Profielfoto van Chrissy

  Aanbod van chrissy

  Geplaatst door Chrissy
  ik ben heel erg behulpzaam en vind het fijn als ik mensen kan helpen tie het echt nodig hebben. ik doe dit graag voor andere Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ik zou graag mensen willen helpen met de Nederlandse taal, op een manier die zij fijn vinden. Dit doe ik het liefst doordeweeks, maar ik ben flexibel beschikbaar en dit kan altijd in overleg. :) Lees meer
 • Profielfoto van Britt

  Aanbod van Britt

  Geplaatst door Britt
  Hoi! Ik ben Britt, ik ben 17 jaar oud en ik volg de opleiding Social work. Voor de opleidingen moeten wij vrijwilligerswerk doen. Ik zit al een tijdje op scouting en ik vind het heel leuk om met men... Lees meer
 • Profielfoto van Nida

  Aanbod van Nida

  Geplaatst door Nida
  Hallo Ik ben Nida, ik leer nog NL en ik wil graag andere mensen leren kennen om de taal te leren. Ik ben goed met make-up en kan ook henna tattoos aanbrengen. Lees meer
 • Profielfoto van Hend

  Aanbod van Hend

  Geplaatst door Hend
  Wil graag helpen mensen hun leven een beetje makkelijker te maken Lees meer
 • Profielfoto van Vanity

  Aanbod van Vanity

  Geplaatst door Vanity
  Wisselende inzetbaarheid maar super flexibel. Eerder al maatje geweest voor risico meisjes en activiteiten support bij ouderen. Wil me belangeloos inzetten en waarde toevoegen naast mijn dagelijkse co... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.