Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt. Ook met kinderen en gehandicapten heb ik ervaring. Graag wil ik nu wat voor een ander betekenen. Heb vele hobby's; Theater bioscoop winkelen wandelen. Ik hoop dat i... Lees meer
 • Profielfoto van Ger

  Aanbod van Ger

  Geplaatst door Ger
  Ik doe nu klusjes voor BUUV, sinds 2013. Wanneer ik tijd en zin heb doe ik kleine klusjes en heb soms gesprekken met mensen over spirituele dingen. Ik ben gepensioneerd en was hiervoor Yogaleraar, k... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 29768 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Koszja

  Aanbod van Koszja

  Geplaatst door Koszja
  h Hallo, ik ben Koszja. Ik ben 19 jaar en ik heb net mijn vwo diploma gehaald. Volgend (school)jaar heb ik een tussen jaar en ik wil graag mijn tijd nuttig besteden door mensen te helpen. Ik heb ge... Lees meer
 • Profielfoto van Amriet

  Aanbod van Amriet

  Geplaatst door Amriet
  Iedereen kan wel een steuntje in de rug gebruiken en ook iedereen mag het ook eens leuk hebben. Ik heb altijd interesse gehad in de self help en human potential categorie. En heb ontdekt dat er missch... Lees meer
 • Profielfoto van Hanane

  Aanbod van Hanan

  Geplaatst door Hanane
  I'm Hanan from Barendrecht, i'm married and i have a baby She’s 0 years old. I’ve been here in the Netherland three years ago, i like speaking English and i’m busy studying this Nice language. I can ... Lees meer
 • Profielfoto van Carien

  Aanbod van Carien

  Geplaatst door Carien
  Ik heb tot voor kort gewerkt als jeugdverpleegkundige en ben nu met pensioen. Ik wil me graag blijven inzetten voor kinderen en ouderen en sociale contacten houden. Lees meer
 • Profielfoto van Daniël

  Aanbod van Daniël

  Geplaatst door Daniël
  Ik ben een jongeman van 40 jaar, woon zelfstandig. Op dit moment heb ik geen baan. Ik wil graag vrijwillgerswerk doen, om zo meer werkervaring op te kunnen doen als opstapje naar een betaalde baan en ... Lees meer
 • Profielfoto van Savita

  Help with Mathematics

  Geplaatst door Savita
  I am a Mathematics teacher and can help with mathematics struggle of your child. However, I only speak english and can help if the medium of instruction is in english. Lees meer
 • Profielfoto van Catheleine

  Aanbod van Catheleine

  Geplaatst door Catheleine
  Ik zou graag iets voor mensen willen betekenen waar zij dit nodig hebben. Ik ben breed in te zetten, wel vind ik goede communicatie en naruurlijk gezelligheid belangrijk. Ik ben een spontaan, vrolijk ... Lees meer
 • Profielfoto van Elise

  Aanbod van Elise

  Geplaatst door Elise
  Niet iedereen heeft de mogelijkheid om vanalles te doen zoals ieder ander. Vanwege beperking of eenzaamheid of iets anders. Dat is zonde en ik wil daar graag bij helpen. Ik ben voornamelijk beschikb... Lees meer
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.