Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Chaurie

  Geplaatst door Karin
  Ik zou graag voor de eenzame ouderen iets willen betekenen. Kop koffie drinken buiten of een wandeling maken of hulp bieden met de boodschappen of hulp bieden met de administratie. Lees meer
 • Profielfoto van Noortje

  Aanbod van Noortje

  Geplaatst door Noortje
  Ik ervaar naast mijn gewone werk voldoende ruimte om mijn steentje bij te dragen...me nuttig te maken.. Lees meer
 • 38873 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Marloes

  Aanbod van Marloes

  Geplaatst door Marloes
  Ik heb op dit moment zelf geen werk ivm baan in toerisme, dus ik zou graag wat voor een ander doen. Lees meer
 • Profielfoto van Dennis

  Aanbod van Dennis

  Geplaatst door Dennis
  Omdat ik steeds vaker en steeds meer lees dat er mensen zijn die eenzaam zijn of zich eenzaam voelen, wil ik me graag nuttig inzetten om daar iets aan te doen. Een klein steentje misschien, maar elk ... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Ik zou graag me hulp willen aanbieden aan ouderen ,met een boodschap doen of de ???? uitlaten.of een brief posten. Lees meer
 • Profielfoto van Lenne

  Aanbod van Lenne

  Geplaatst door Lenne
  Ik ben altijd werkzaam geweest in de zorg. 25 jaar leidinggevende van meerdere Begeleid zelfstandig woonvoorzieningen van mensen van een lichtverstandige of psychische beperking met veel ambulante cli... Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Boodschappen Begeleiding

  Geplaatst door Ton namens Unie Van Vrijwilligers Zoetermeer
  De Boodschappen Begeleiding Dienst van UVV Zoetermeer helpt mensen die • niet (meer) in staat zijn om hun dagelijkse boodschappen zelfstandig te doen, • geen mogelijkheden hebben om zelfstandig onli... Lees meer
 • Profielfoto van Nadia

  Aanbod van Nadia

  Geplaatst door Nadia
  Ik kan niet thuis zitten en toekijken hoe alles in het land eraan toe gaat. Ik wil mijn steentje bijdragen en mensen helpen waar kan! Ik sta open voor veel: van oppassen tot boodschappen en het uitlat... Lees meer
 • Profielfoto van Meinke

  Aanbod van Meinke

  Geplaatst door Meinke
  Wil graag mijn steentje bijdragen. Praktische dingen zoals even een brief posten of vuilnis wegbrengen is een kleine moeite Lees meer
 • Profielfoto van Tessa

  Aanbod van Tessa

  Geplaatst door Tessa
  Ik zou graag klaar willen staan voor anderen door middel van een luisterend oor te bieden, of praktische hulp te bieden waar nodig. Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.