Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Halo, ik ben Jessica en ik wil graag vrijwilligerswerk doen om mijn nederlandse taal te verbeteren. Ik heb ervaring als au pair en vind het leuk om met kinderen te spelen. Ik ben creatief, houd van k... Lees meer
 • Profielfoto van Fina

  Aanbod van Fina

  Geplaatst door Fina
  Ik wil graag iemand helpen die een hondje heeft en zelf niet in staat is om daarmee te wandelen. Ik hou heel erg veel van honden maar kan er zelf geen een nemen vanwege onze poezen. Lees meer
 • 30352 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Cindy

  Aanbod van Cindy

  Geplaatst door Cindy
  Ik wil iets voor een ander doen omdat ik hier momenteel tijd voor heb. Ik ben in de WIA terechtgekomen en werk dus momenteel niet. Met mijn vrijgekomen tijd hoop ik iets voor een ander te kunnen betek... Lees meer
 • Profielfoto van Melvin

  Aanbod van Melvin

  Geplaatst door Melvin
  Ik vind het leuk om iets voor een ander te doen. Ik heb een gezin met mn vrouw en 2 kids van 13 en 8. Dat is allemaal best druk, maar wil ondanks dat graag wat voor iemand doen. Lees meer
 • Profielfoto van Roger

  Hulp in de tuin.

  Geplaatst door Roger
  Ik zou graag een paar dagen/dagdelen per week tuin onderhoud willen doen bij organisaties, stichtingen. Mijn voorkeur gaat uit naar belevingstuinen, vlindertuinen en algemeen onderhoud aan tuinen bv ... Lees meer
 • Profielfoto van Anna Franziska

  Aanbod van Anna Franziska

  Geplaatst door Anna Franziska
  Ik kom uit Duitsland en woon nu in Almere. I ben 35 jaar en een kinderverpleegkundige. Momenteel ben ik Nederlands aan het leren, dus ik kan hier als kinderverpleegkundige werken. Tot ik goed genoeg N... Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Graag zou ik mijn vrije tijd nuttig willen besteden. Ben gepensioneerd, 67 jaar en veel tijd is over. Zondagmorgen en woensdagmiddag doe ik al vrijwilligerswerk. Hoogste opleiding HTS elektronica. L... Lees meer
 • Profielfoto van Alex

  Aanbod van Alex

  Geplaatst door Alex
  Ik ben uit Griekenland met mijn vrouw hier in Nederland sinds 2012 heb ik C rijbewijs en 2 vrij dagen per week woensdag en zaterdag en vind leuk iemand te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Heel graag doe ik iets naast mijn huidige bezigheden, die voornamelijk thuis plaatsvinden De vraag van Jacoline om mensen te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van vaardigheden met betrekking to... Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ik ben nog herstellende van een hernia en zit nog in de Ziektewet en zoek zinvol werk voor een aantal uur (in overleg) per week. Ik vind het leuke mensen te ontvangen en wat te vertellen voor een groe... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.