Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Busra

  Aanbod van Busra

  Geplaatst door Busra
  Ik vind dit heel leuk, ik wil graag vluchtelingen ondersteunen en begeleiden. de nederlandse taal laten leren. En mijzelf ontwikkelen. Het past ook goed bij mijn opleiding Lees meer
 • Profielfoto van Angela

  Aanbod van Angela

  Geplaatst door Angela
  I want to help the community because I want to become a part of it. By volounteering this is possible and easy. I want to improve my Dutch language and assist in some way I can. I work full time thoug... Lees meer
 • 31585 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Arie

  Aanbod van Arie

  Geplaatst door Arie
  Mijn jarenlange ervaring als beveiligings beambte bij diverse werkgevers, dit vanwege overnames, en in combinatie met mijn sterk gevoel van integriteit, hulpvaardig en waakzaam, zorgen deze vaardigh... Lees meer
 • Profielfoto van Anna

  Aanbod van Anna

  Geplaatst door Anna
  Hoi! Ik ben Anna, 17 jaar oud en woon in Alkmaar. In juli van 2019 heb ik mijn havo diploma gehaald en in plaats van het volgende schooljaar direct een opleiding te gaan volgen, neem ik nu een ''tus... Lees meer
 • Profielfoto van Iza

  Aanbod van Iza

  Geplaatst door Iza
  Ik hou van mensen helpen en doe de opleiding sociaal werk op het mbo. Daarvoor wil ik graag ervaring opdoen. Ik ben elke vrijdag 6 uur lang beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik ben Rob 46 jaar hen een vrouw en 2 pubers van 16 en 17 jaar. Ik heb veel vrije tijd en zou graag met iemand wat leuks willen doen. Lees meer
 • Profielfoto van Hasan

  Aanbod van Hasan

  Geplaatst door Hasan
  Ik wil profiteren en de taal leren Ik help ook graag mensen Ik hou ervan mensen te leren kennen Lees meer
 • Profielfoto van Alex

  Aanbod van Alex

  Geplaatst door Alex
  Ik ben sinds 1 juli met vroegpensioen. In de maanden oktober tot en met maart ben ik in de gelegenheid om mensen naar en van de dagopvang te kunnen rijden. Ik ben op meerdere dagen/dagdelen beschikbaa... Lees meer
 • Profielfoto van Winfried

  Aanbod van Winfried

  Geplaatst door Winfried
  Het geeft mij grote voldoening. Ik heb de skills voor en ik ben geïnteresseerd in de functie gastheer Vumc aalsmeer Lees meer
 • Profielfoto van Demi

  Aanbod van Demi

  Geplaatst door Demi
  Voor mijn opleiding, Leisure en Events management, is het de bedoeling dat elke leerling een aantal uren vrijwilligers werk heeft gedaan. Ik heb er veel zin in en heb zin om verschillende werkzaamhede... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.