Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Kai

  Aanbod van Kai

  Geplaatst door Kai
  Ik zou graag éénmalige klusjes willen doen. Deze kunnen verschillen van een kastdeurtje repareren, een lamp ophangen, een fiets repareren, tuinklusjes etc. Ook kan ik ondersteuning bieden bij de Neder... Lees meer
 • Profielfoto van Reiner

  Aanbod van Reiner

  Geplaatst door Reiner
  Ik vind het belangrijk om oude vaardigheden te blijven houden en wil graag mensen deze oude vaardigheden weer leren. Denk daarbij o.a. aan het zelfs vervaardigen van zeep, maar niet alleen dit. Lees meer
 • 51823 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Ira

  creatieve hulp

  Geplaatst door Ira
  ik ben creatief in doen en denken. in bezit van onderwijs bevoegdheid beeldende vorming. Lees meer
 • Profielfoto van Chantalle

  Aanbod van Chantalle

  Geplaatst door Chantalle
  Ik bied me aan als vrijwilliger als maatje. Liefst omgeving vrachelen in Oosterhout. Mijn hobby's zijn wandelen, winkelen uit eten gaan en de bioscoop. Een lekkere bak koffie samen drinken vind ik ook... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Maatje

  Geplaatst door Rob
  Veel mensen zijn alleen. Zij hebben niet de mogelijkheid de belangrijke en minder belangrijke dingen met anderen te bespreken, van zich af te praten en feedback te ontvangen. Toch heeft iedereen dat... Lees meer
 • Profielfoto van Janet

  Aanbod van Janet

  Geplaatst door Janet
  Vind het fijn om mezelf nuttig te voelen en ik help graag andere mensen. Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Geen bijzonderheden te melden Wil wel helpen met curcus computer of iemand helpen met vervoer of administratie Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Ik help graag iemand. Ik zou nu graag ihkv Corona iets willen doen, bij voorkeur dichtbij (pc 3155), als dat voorbij is ook andere dingen. Lees meer
 • Profielfoto van Jerney

  Aanbod van Jerney

  Geplaatst door Jerney
  Ik vind het belangrijk dat iedereen die hulp of steun nodig heeft dit kan krijgen. Ik vind het erg leuk om te helpen! Lees meer
 • Profielfoto van Inger

  Klaar met studie, genoeg vrije tijd om te helpen!

  Geplaatst door Inger
  Ik ben klaar met mijn studie en wil mijn vrije tijd graag op deze manier invullen. Ik ben dus flexibel qua tijden en ook qua werkzaamheden. Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.