Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik wil mensen blij te maken. Ik wil iets mooi voor andere te doen en nieuwe dingen leren. Ik voel me het best wanneer ik anderen help. Ik wil graag vrijwilliger werk met kinderen te doen Lees meer
 • Profielfoto van Andy

  Aanbod van Andy

  Geplaatst door Andy
  Ik heb allang een wia uitkering Ik kan klussen. Lees meer
 • 55710 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Constance

  Aanbod van Constance

  Geplaatst door Constance
  Hoi, ik ben Constance en ik zou het erg leuk vinden om iemand te helpen. Na mijn examens heb ik behoorlijk veel vrije tijd en die zou ik graag met iemand door brengen die mijn hulp kan gebruiken. In m... Lees meer
 • Profielfoto van Ivonne

  Aanbod van Ivonne

  Geplaatst door Ivonne
  Ik wil mijn hulp aanbieden als stress-counsellor in opleiding aan mensen die werkgerelateerde problematiek ondervinden zoals burnout, seksuele intimidatie en pesten, in groepsprocessen en bij multicul... Lees meer
 • Profielfoto van Ben

  Aanbod van Ben

  Geplaatst door Ben
  I understand Dutch in a middle level but speaking fluently English and Hebrew. I would like to help more to youth at risk, people with special needs, teaching, elder age. Have years of experienc... Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ben altijd zelfstandig onderneemster geweest in de horeca Nu uitgewerkt en heb een wia uitkering de jongste dochter is 17 jaar dus ik heb zo veel tijd momenteel wil graag met mensen omgaan ben erg s... Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Ik ben Eva, 22 jaar en ik zou van mezelf willen zeggen dat ik erg maatschappelijk betrokken ben. Ik geloof dat de wereld een mooiere plek is als we elkaar helpen. Ik heb een tijd lang statushouder... Lees meer
 • Profielfoto van Ruud

  Aanbod van Ruud

  Geplaatst door Ruud
  Wil mijn jarenlange kennis en ervaring graag inzetten om organisaties en (jonge) leidinggevenden verder te helpen. En daarbij graag inspiratie opdoen en nieuwe mensen met nieuwe ideeën leren kennen! Lees meer
 • Profielfoto van Mehri

  Aanbod van Mehri

  Geplaatst door Mehri
  i can speak english and a littel dutch , i am a good art painter such az water color, crayons, conte...acrylic and i am so creative in art . it make me happy to work in the field of art and handic... Lees meer
 • Profielfoto van Herry

  Aanbod van Herry

  Geplaatst door Herry
  Ik ben betrokken bij mijn mede mens , altijd een warm hart gehad voor de minder bedeelden in de samenleving en ben 4jaar coach vluchtelingen en maatschappelijke begeleider geweest. Tevens kan ik mij ... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.