Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  Op het moment begonnen bij Buytenhage. Voor kortdurende vraaghulpen nog beschikbaar . Lees meer
 • Profielfoto van Melissa

  Aanbod van Melissa

  Geplaatst door Melissa
  Ik ben melissa 21 woonachtig in venray niet in bezit van een rijbewijs en wil graag mensen helpen die behoefte hebben aan bijvoorbeeld helpen met huishoudelijke taken, helpen met huisdieren bijvoorbee... Lees meer
 • 53778 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Zou graag mensen willen ondersteunen in vervoer. Koken. Dingen uitzoeken. Belasting. UwV Gemeente Etc Als ik heel eerlijk ben doe ik het voor mezelf. Ik krijg er een goed gevoel van. Lees meer
 • Profielfoto van Robert Jan

  Aanbod van Robert Jan

  Geplaatst door Robert Jan
  ik bheb in 2017 helaas een zwaar herseninfarct gehad waar door ik zelf invalide ben geraakt, ik kan minder goed lopen en mijn linkerarm doet helemaal niet meer mee, cognitief ben ik nog wel helemaal i... Lees meer
 • Profielfoto van Patty

  Aanbod van Patty

  Geplaatst door Patty
  Voorheen deed ik de voorleesexpress en het was altijd fijn om kinderen te helpen met taal, maar er zijn ongetwijfeld meer mensen die verlegen zitten om hulp of een praatje en die help ik graag. Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Boodschappen Begeleiding

  Geplaatst door Ton namens Unie Van Vrijwilligers Zoetermeer
  ==== De Boodschappen Begeleiding Dienst is vanwege de CORONA maatregelen tijdelijk aangepast. We doen nu even geen boodschappen MET de cliënt, maar VOOR de cliënt. En we pakken tijdelijk GEEN CONTANT... Lees meer
 • Profielfoto van Ase

  Aanbod van Ase

  Geplaatst door Ase
  Door omstandigheden heb ik nu tijd voor vrijwilligerswerk. Van beroep was ik docent talen, ik heb brede interesses en veel ervaring met andere culturen. Graag zou ik met mijn kennis en ervaring ander... Lees meer
 • Profielfoto van Maddy

  Aanbod van Maddy

  Geplaatst door Maddy
  Op dit moment doe ik vrijwilligerswerk als taalcoach en als receptionist. Daarmee ben ik ongeveer 6 uur per week bezet. Ik werkte altijd in het beroepsonderwijs als docent NT2 en als loopbaanadviseur... Lees meer
 • Profielfoto van Charlie

  Aanbod van Charlie

  Geplaatst door Charlie
  Het is tijd om terug te geven! Ik heb een dag in de week vrij die ik graag zou willen gebruiken om te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Herman

  Aanbod van Herman

  Geplaatst door Herman
  Er zijn en zomogelijk de lastige dingen van de ander ontlasten en het liefst tijd voor tijd regelen met elkaar... Lees meer
1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.