Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Marjanne

  Aanbod van Marjanne

  Geplaatst door Marjanne
  Ik help graag anderen en zou zeker in deze tijd wat extra willen bijdragen aan de maatschappij. Ik vind het leuk om mijn handen uit de mouwen te stekken, ben sociaal en behulpzaam. Momenteel ben ik (v... Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  ondersteuning bieden voor een socialere samenleving en het leven van hulpbehoevenden meer kwaliteit te geven Lees meer
 • 54716 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van HomePlayz

  Aanbod van HomePlayz

  Geplaatst door HomePlayz
  Vanwege de lockdown zit ik met mijn studie veel thuis (ik studeer Geneeskunde) en wil daarom de tijd die ik over heb gebruiken om mensen in mijn buurt te helpen/ondersteunen op welke manier dan ook. Lees meer
 • Profielfoto van Debby

  Aanbod van Debby

  Geplaatst door Debby
  Ik vind het belangrijk om sociaal betrokken te zijn. Ik ben jarenlang vrijwilliger geweest bij een scoutingvereniging als leidinggevenden en in een bestuursfunctie. Lees meer
 • Profielfoto van Ellemijn

  Aanbod van Ellemijn

  Geplaatst door Ellemijn
  Ik ben momenteel derdejaars HBO-Rechten studente aan Saxion Hogeschool Enschede. Ik wil graag naast mijn opleiding ervaring op doen en mensen helpen. Door anderen te helpen krijg ik veel voldoening. I... Lees meer
 • Profielfoto van Winta

  Aanbod van Winta

  Geplaatst door Winta
  Ik woon sinds 5 jaar in Nederland nadat ik uit Eritrea ben gevlucht. Ik heb mijn inburgering gehaald en wil graag ervaring opdoen in de zorg zodat ik uiteindelijk een opleiding/werk kan gaan doen in d... Lees meer
 • Profielfoto van Katelijne

  Aanbod van Katelijne

  Geplaatst door Katelijne
  Hoi, ik ben 27 jaar en naast mijn werk ben ik graag beschikbaar om anderen te helpen indien nodig. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om te wandelen. Puzzelen vind ik bijvoorbeeld ook erg leuk om te do... Lees meer
 • Profielfoto van Louis

  Aanbod van Louis

  Geplaatst door Louis
  Ben sinds 30 november met pensioen heb 49 jaar bij albertheijn gewerkt. Gehuwd twee kinderen twee kleinkinderen ,woonachtig in mierlohout. Twee dagdelen beschikbaar dindsdag/donderdag Lees meer
 • Profielfoto van Maaike

  Aanbod van Maaike

  Geplaatst door Maaike
  ik wil me nuttig maken voor de maatschappij, wil graag vrijwilligers werk om bijdragen te leveren voor welzijn van andere mensen. helpen ondersteunen voor ouderen. (activiteiten) Lees meer
 • Profielfoto van Fred

  Aanbod van Fred

  Geplaatst door Fred
  Ik klus graag binnenshuis voor en bij anderen. Ook bereid tot een kopje koffie drinken en wat kletsen. Lees meer
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.