Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van May

  Aanbod van May

  Geplaatst door May
  Ik wil graag iets voor anderen betekenen, mensen een beetje blij maken .Voorkeur met kinderen van vluchtelingen, op gebied van creatief bezig zijn ( knutselen , tekenen schilderen etc) Of als buddy ... Lees meer
 • Profielfoto van Endrie

  Aanbod van Endrie

  Geplaatst door Endrie
  Het is goed als we kunnen elkaar helpen. Ik werk fulltime maar ik kan wel nog 1 of 2 dagen per week helpen. Lees meer
 • 54716 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Beyza

  Aanbod van Beyza

  Geplaatst door Beyza
  Ben super sociaal, veel flair. Wil graag de Nederlandse taal leren. Lees meer
 • Profielfoto van Chatima

  Aanbod van Chatima

  Geplaatst door Chatima
  Ik ben Chatima, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Roosendaal. Ik zit in de vijfde klas van Tweetalig VWO. Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk omdat ik graag iets wil doen voor de gemeente waar ik in ... Lees meer
 • Profielfoto van Bob

  Aanbod van Bob

  Geplaatst door Bob
  Ik werk door Corona thuis en wil graag wat doen buitenshuis. Mijn voorkeur gaat uit naar buiten werken maar eventueel wil ik wel bijles geven.Dit heb ik vaker gedaan. Maar lichamelijke arbeid of help... Lees meer
 • Profielfoto van Silvia

  Wandelclubje

  Geplaatst door Silvia
  Hoi, ik (56 jr.) zoek vriendinnen om mee af te spreken. Daarom ben ik ook met een wandelclubje begonnen. We wandelen 1x per maand op een ZONDAGMIDDAG met een klein clubje. Het is een korte wandeling i... Lees meer
 • Profielfoto van Roman Romanovich

  Aanbod van Roman Romanovich

  Geplaatst door Roman Romanovich
  Hallo! Ik woon sinds januari 2020 in Nederland. Opleiding "Hoofd van het Etnocultureel Centrum" - bachelor (studeerde vele pedagogische disciplines), ook "Accountant-Economist" - hogeschool. Ik wer... Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Belangrijk dat mensen elkaar helpen. Vind het leuk. Doe al 30 jaar vrijwilligerswerk met mensen. Vrijwilligerswerk in of in de buurt van Kralingen, Crooswijk, Rubroek, Centrum etc. Met volwassenen ... Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Peet

  Geplaatst door Petra
  Ik ben een vrouw van 55 jaar wegens een ziekte volledig afgekeurd. Ben altijd actief verhuur 2 locaties aan toeristen. Ik ben creatief en ik kan zeer goed organiseren. Handig met de computer ook goed ... Lees meer
 • Profielfoto van Kacper

  Aanbod van Kacper

  Geplaatst door Kacper
  Ik wil er voor mensen zijn in deze moeilijke tijden want ik kan me goed voor stellen hoe mensen zich voelen. Ik wil vooral met mensen praten jong en oud. Ik speel ook op een elektrische bass gitaar du... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.