Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Brenda

  Aanbod van Brenda

  Geplaatst door Brenda
  Mijn naam is Brenda, ik studeer aan het St.Joost School of Arts & Design en ben Grafisch Ontwerper/ Designer. Tijdens mijn minor Arts & Humanity heb ik ontdekt dat ik graag iets wil betekenen voor de ... Lees meer
 • Profielfoto van Emel

  Aanbod van Emel

  Geplaatst door Emel
  Ik ben heel dol op kinderen en zou ook echt met kinderen willen werken Lees meer
 • 54716 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Sabrina

  Aangeboden

  Geplaatst door Sabrina
  Ik wil graag iets voor een ander betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Sabine

  Aanbod van Sabine

  Geplaatst door Sabine
  Hoi, ik ben Sabine en ik ben 35 jaar. Ik houd van gezelligheid om mij heen en ik zoek graag naar nieuwe dingen om te doen! Ik kan vaak in het weekend iets doen. Als je gezelligheid zoekt, dan wil ik g... Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  Ik ben een gepensioneerd ambulance chauffeur. Ik ben beschikbaar om met mijn eigen auto iemand te vervoeren die dat al dan niet tijdelijk, niet zelf kan. Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Hulp bij warme maaltijd (en boodschappen) i.v.m. coronacrisis

  Geplaatst door Chantal namens Thuisgekookt
  Liever niet naar buiten (omdat je in de kwetsbare doelgroep valt)? In quarantaine? Geen tijd voor boodschappen doen en koken, omdat je heel hard aan de slag bent in een cruciaal beroep? Bij ons zijn 1... Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Graag wil ik naast mijn baan iets betekenen voor anderen dmv vrijwilligerswerk. Ik ben sociaal, vriendelijk en gemakkelijk in de omgang. Ik zou op meerdere vlakken kunnen ondersteunen. Begeleiding act... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Hallo, mijn naam is John en naast de klussen die ik als vrijwilliger voor het Bruisnest in Gouda uitvoer ben ik nog beschikbaar om iemand te helpen. Mijn motivatie om mij als vrijwilliger aan te melde... Lees meer
 • Profielfoto van Fon

  Aanbod van Ouamari

  Geplaatst door Fon
  Ik heb veel vrije tijd en wil graag een steentje bijdragen als vrijwilliger via young capital. Ik hoop er veel van te leren en mensen blij te maken met de hulp Lees meer
 • Profielfoto van Olaf

  Aanbod van Olaf

  Geplaatst door Olaf
  Ik vind het erg dat bepaalde mensen zijn en wil gewoon mijn steentje bijdragen in deze maatschappij,vind het wel een beetje eng/ nieuw Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.