Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Simrit

  Aanbod van Simrit

  Geplaatst door Simrit
  Hoi ik ben Simrit! Ik ben 16 jaar en vind mijn plezier in het helpen van anderen. Ik kan helpen met het geven van bijles, heb ervaring met het ondersteunen van ouderen en ben verder goed met computers... Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Ben Pieter een nette, sociale man met een beetje humor. Ben een persoon met veel geduld en heb een heleboel levens ervaring. Deze ervaringen wil ik gebruiken om mensen te helpen. Ben creatief, kan red... Lees meer
 • 52084 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Merel

  Aanbod van Merel

  Geplaatst door Merel
  Graag zou ik willen bijdragen aan het helpen van iemand of meerdere personen met allerlei bezigheden of gewoon voor de gezelligheid. Ik ben zelf dol op wandelen, sporten (nu iets minder vanwege mijn z... Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik zie dit als een kans om ervaring te doen in les geven via persoonlijke begeleiding. Ook vind ik het altijd fijn om ondersteuning te kunnen bieden, dit kan ook online. Lees meer
 • Profielfoto van Piet

  Aanbod van Piet

  Geplaatst door Piet
  Als gepensioneerd brandweerman met een technische beroepsopleiding denk ik dat ik mensen juist in deze tijd kan helpen met wat praktische zaken. Het zit in mij om mensen te helpen en heb er ook moment... Lees meer
 • Profielfoto van Janina

  Aanbod van Janina

  Geplaatst door Janina
  Ik wil graag mensen en dieren helpen dus bied ik mijn hulp aan bij het uitlaten of verzorgen van dieren waar de eigenaar het even niet kan. Ik hou van dieren en de natuur, ga regelmatig in het bos lop... Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  Ik heb tijd om anderen te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Geachte heer,mevrouw, Graag zou ik willen reageren op de vacature voor chauffeur ouderen vervoer van het Schoterhof in Haarlem naar andere dagdelen voor ouderen. Ik zie graag uw reactie tegenmoet. ... Lees meer
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  IK ben op dit moment 'in between jobs' en wil mijn extra tijd iets zingevender invullen dan alleen solliciteren etc. Ik reageerde als eerste op de vacature Taalcoach voor 1,5 uur per week om eens te... Lees meer
 • Profielfoto van Yvette

  Aanbod van Yvette

  Geplaatst door Yvette
  Na 12 jaar lang in een leidinggevende functie niet anders gedaan te hebben dan werken, wil ik wel eens iets anders doen en vooral ook tijd hebben om niet alleen maar te werken. Ik was schoolleider en... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.