Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Fon

  Aanbod van Ouamari

  Geplaatst door Fon
  Ik heb veel vrije tijd en wil graag een steentje bijdragen als vrijwilliger via young capital. Ik hoop er veel van te leren en mensen blij te maken met de hulp Lees meer
 • Profielfoto van Olaf

  Aanbod van Olaf

  Geplaatst door Olaf
  Ik vind het erg dat bepaalde mensen zijn en wil gewoon mijn steentje bijdragen in deze maatschappij,vind het wel een beetje eng/ nieuw Lees meer
 • 54716 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jeyanthi

  Aanbod van jeyanthi

  Geplaatst door Jeyanthi
  IK wil iets doen voor de ouderen en medemens,handen uit de mouwen steken. die hulp kunnen gebruiken,mensen die niet goed te been zijn of andere dingen doen voor ze. Ik ben zelf Masseuse, en 22jaar in ... Lees meer
 • Profielfoto van Jalissa

  Aanbod van Jalissa

  Geplaatst door Jalissa
  Ik zou graag een kind willen begeleiden die bijvoorbeeld moeite heeft met bijvoorbeeld engels of een anderen taal en als hij/zij moeite heeft met leren. Lees meer
 • Profielfoto van Jessie

  Aanbod van Jessie

  Geplaatst door Jessie
  Goedeavond, Ik ben Jessie en ik ben 28 jaar. Het lijkt mij erg fijn om een luisterend oor te bieden voor kinderen/volwassenen die dat nodig hebben. En natuurlijk het geven van het juiste advies. ... Lees meer
 • Profielfoto van Adrie

  Aanbod van Adrie

  Geplaatst door Adrie
  Ik denk dat ik zeker in deze tijd een aantal mensen kan helpen. Ik ben wisselend beschikbaar en heb geen betaalde baan meer. Lees meer
 • Profielfoto van Dirma

  Taalpunt Werkplein Amstelveen/Aalsmeer

  Geplaatst door Dirma namens Taalhuis Amstelland
  Taalpunt Werkplein Amstelveen en Aalsmeer Taal is overal. Veel moet je via internet regelen. Vind je dit moeilijk? Bijvoorbeeld een formulier invullen, een moeilijke brief schrijven of sollicitere... Lees meer
 • Profielfoto van Amer

  Aanbod van Amer

  Geplaatst door Amer
  Hello.. Ik ben Amer ik ben 22 jaar oud ik kom uit Jemen en ik ben pas in Nederland ik woon in Sliedrecht .. Ik wil graag hulp om Nederlands te leren want ik moet in septemper schakel traject beginne... Lees meer
 • Profielfoto van Cisem

  Aanbod van Cisem

  Geplaatst door Cisem
  It might be challenging now that the most courses are offered online, and this is why I am willing to help voluntarily with statistics and research (especially to university students to help facilitat... Lees meer
 • Profielfoto van Jannie

  Aanbod van Jannie

  Geplaatst door Jannie
  Naast mijn werk heb ik altijd wel vrijwilligerswerk gedaan. Nu ik gepensioneerd ben, ben ik op zoek naar iets bij voorkeur op administratief gebied. Geen verslaglegging/notuleren van vergaderingen. Vi... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.