Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Lawa

  Aanbod van Lawa

  Geplaatst door Lawa
  Mijn naam is Lawa, ik ben 19 jaar en ik studeer op dit moment Farmaceutische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Momenteel ben ik werkzaam bij de Albert Heijn, maar ik wil graag mee... Lees meer
 • Profielfoto van Mohammed

  Aanbod van Mohammed

  Geplaatst door Mohammed
  Ik wil graag ervaring hebben door vrijwilligerswerk en ook mijn Nederlands verbeteren want ik woon net in Nederland. Ik ben goed in schilderen.Ik heb 7 jaar ervaring met dit. Lees meer
 • 54716 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Nick

  Bijles Nederlands en huiswerkhulp regio Purmerend

  Geplaatst door Nick
  Tijdens de coronapandemie geef ik bijles taal, rekenen en spelling aan kinderen uit groep 1-8 en ook geef ik Nederlands aan kinderen van vluchtelingen dmv lesmateriaal, maar ook via muziek. Dit kan aa... Lees meer
 • Profielfoto van Carina

  Aanbod van Carina

  Geplaatst door Carina
  Nadat ik 20 jaar een vaste baan heb gehad als activiteitenbegeleider, wil ik me graag oriënteren op wat er zoal nog meer te doen is in mijn stad. Vrijwilligerswerk lijkt mij hiervoor een fijne eerste ... Lees meer
 • Profielfoto van Lilian

  Aanbod van Lilian

  Geplaatst door Lilian
  Ouderen ondersteunen in deze eenzame tijd door met ze te wandelen of een spelletje te doen, kopje thee te drinken, etc. Lees meer
 • Profielfoto van Hakan

  loyaliteitsplicht

  Geplaatst door Hakan
  Ik moest mijn land ontvluchten. Nederland heeft zijn deuren voor mij geopend. Ik ben Nederlands aan het leren. Veel Nederlanders helpen me. U helpen is voor mij een verplichte taak. Het is tijd om ter... Lees meer
 • Profielfoto van Linda

  Aanbod van Linda

  Geplaatst door Linda
  Ik ben Linda, ben 65 jaar en ben een zorgzaam persoon werk al 23 jaar bij, Zuilen de crematorium dit doe ik twee dagen per week. Daarnaast heb ik genoeg vrije tijd en wil dit graag zinvol besteden d... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Daar ik (binnenkort) meer vrije tijd krijg, wil ik mij aanbieden als chauffeur, of helpen om u te vervoeren naar uw noodzakelijke afspraak. Daarnaast kan ik ook kleine (technische) klusjes aan huis do... Lees meer
 • Profielfoto van Nesrine

  Aanbod van Nesrine

  Geplaatst door Nesrine
  Hallo ik ben een spontane moeder en heb altijd als apothekersassistent gewerkt. Nu wordt mijn kleine bijna 4 jaar en ben ik opzoek naar vrijwilligerswerk en het liefst iets waar ik in kan groeien. Ben... Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Graag wil ik mijn vrije tijd omzetten in iets nuttigs voor een ander. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.