Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  IK ben op dit moment 'in between jobs' en wil mijn extra tijd iets zingevender invullen dan alleen solliciteren etc. Ik reageerde als eerste op de vacature Taalcoach voor 1,5 uur per week om eens te... Lees meer
 • Profielfoto van Yvette

  Aanbod van Yvette

  Geplaatst door Yvette
  Na 12 jaar lang in een leidinggevende functie niet anders gedaan te hebben dan werken, wil ik wel eens iets anders doen en vooral ook tijd hebben om niet alleen maar te werken. Ik was schoolleider en... Lees meer
 • 52086 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Abdullah

  Samen wandelen, kletsen en spelletjes spelen!

  Geplaatst door Abdullah
  Hallo, mijn naam is Abdullah (26). Ik vind het zelf ontzettend leuk om tijd met senioren rond te brengen, ik heb al veel vriendschappen gesloten met verschillende senioren. Wat ik leuk vind om samen m... Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Aanbod van Chantal

  Geplaatst door Chantal
  Zeker in deze tijd wil ik ouderen helpen die afhankelijk zijn van hulp en geen naasten hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Kamal

  Aanbod van Kamal

  Geplaatst door Kamal
  Ik ben woonachtig in Den Haag en wil me graag maatschappelijk inzetten voor de buurt. Ik doe dit naast mijn werk. Waar ik dus aan zat te denken aangezien ik zelf zelfstandig werkend kok ben, en door ... Lees meer
 • Profielfoto van Martine

  Aanbod van Martine

  Geplaatst door Martine
  Rondom Kerst kan ik maatje zijn voor iemand! Lees meer
 • Profielfoto van Willie

  Aanbod van Willie

  Geplaatst door Willie
  Momenteel heb ik tijd over om iets te doen. Dit tot medio februari. Dan werk ik in onze tuinderij. Ik ben 61 jaar en ik doe tot dan alleen maar de administratie van ons eigen bedrijf. Maakt me niet ui... Lees meer
 • Profielfoto van Roman Romanovich

  Aanbod van Roman Romanovich

  Geplaatst door Roman Romanovich
  Hallo! Ik woon sinds januari 2020 in Nederland. Opleiding "Hoofd van het Etnocultureel Centrum" - bachelor (studeerde vele pedagogische disciplines), ook "Accountant-Economist" - hogeschool. Ik wer... Lees meer
 • Profielfoto van Celine

  Aanbod van Celine

  Geplaatst door Celine
  Hallo! Ik ben Celine en ben 21 jaar. Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en mensen te helpen. Daarom wil ik iets meer voldoening in mijn leven en meer voor andere mensen betekenen. Ik hoop dat ik da... Lees meer
 • Profielfoto van Melanie

  Aanbod van Melanie

  Geplaatst door Melanie
  Ik vind het altijd al erg leuk om anderen te helpen. Nu ik laatst een challenge vanuit de missverkiezing waaraan ik deelneem heb gekregen, wil ik graag verschillende mensen helpen door verschillende d... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.