Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik ben slechthorend en wil graag af en toe de deur uit en bewegen, ik hou ook wel van dieren die kan ik sowieso verstaan. Dus als een ouder iemand mij nodig heeft voor haar of zijn dier? Dan is dat mi... Lees meer
 • Profielfoto van Janine

  Aanbod van Janine

  Geplaatst door Janine
  langskomen: luisteren en meedenken Lees meer
 • 53898 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Nancy

  Aanbod van Nancy

  Geplaatst door Nancy
  Ik vind het leuk om mensen te helpen al is het maar om een vriendschap Of luisterend oor te bieden Lees meer
 • Profielfoto van Wendelae

  Aanbod van Wendelae

  Geplaatst door Wendelae
  In deze onzekere tijden zou ik graag iets voor een ander betekenen. Ik ben moeder van drie bijna volwassen kinderen, en fysiotherapeute. Ik doe graag iets voor een ander. Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  Ik ben afgestudeerd in Scheikunde (doctorandus) en ben bereid om bijles te geven aan middelbare scholieren (natuur- en scheikunde). Ik heb ook jarenlang gewerkt in de ICT en ben dus best handig met co... Lees meer
 • Profielfoto van Lida

  Aanbod van Lida

  Geplaatst door Lida
  Ik wil vrijwilligerswerk doen omdat het tegenwoordig een noodzakelijke aanvulling op de professionele diensten is. Ik ben creatief en nauwkeurig. Momenteel heb ik een parttime baan en ook nog werkzo... Lees meer
 • Profielfoto van Nicole

  Aanbod van Nicole

  Geplaatst door Nicole
  Ik vind het vreselijk dat er mensen zijn die eenzaam zijn. Ik hoop hen een beetje minder eenzaam te kunnen laten voelen. Ik zou met ze kunnen wandelen, puzzelen, (voor)lezen, spelletjes doen, koffie... Lees meer
 • Profielfoto van Sam

  Sam

  Geplaatst door Sam
  Ik wil graag anderen helpen want ik houd van hulp. Mijn moeder taal is Arabische standaard (Syrische) Lees meer
 • Profielfoto van Wolter

  Aanbod van Wolter

  Geplaatst door Wolter
  Soms is het leven moeilijk, ook voor mij. Dit is de reden dat ik met mijn mogelijkheden graag anderen help. Wat ik goed kan is tuinonderhoud, schilderen, auto rijden of kleine technische klussen. He... Lees meer
 • Profielfoto van Geert

  Aanbod van Geert

  Geplaatst door Geert
  Wil graag mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Ben leerkracht groep 8 op de basisschool en heb ervaring met bestuur en organisatie. In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets.(mtb/wielrenfiet... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.