Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Agatha

  Aanbod van Agatha

  Geplaatst door Agatha
  Ben een creatieve vrouw en doe veel ,maar er is altijd tijd voor een spelletje b.v 1 of 2 uur en alleen vrouwen....alleen in de middag dat wel.ben zelf 78 jaar rij auto etc. Iets creatief ben ik ook ... Lees meer
 • Profielfoto van Ardi

  Aanbod van Ardi

  Geplaatst door Ardi
  Naast mijn werk vind ik het leuk om vrijwilligerswerk te doen. Iets voor een ander over hebben en te betekenen. Ik ben graag onder de mensen. Lees meer
 • 55929 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Corien

  Aanbod van corien

  Geplaatst door Corien
  Goedendag, Op het moment ben ik zonder betaald werk en nu heb ik tijd en zin om klaar te staan voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Voor wat betreft het soort vrijwilligerswerk ik dat ik zoek: ik weet het niet... ik ben nog zoekende. Het moet wel via een organisatie. * Ik zou bijvoorbeeld mensen kunnen leren hoe ze met computers ... Lees meer
 • Profielfoto van Larry

  Aanbod van Larry

  Geplaatst door Larry
  Recentelijk ben ik lid van Adviesraad WMO Sociaal Domein gemeente Almelo geweest. Momenteel werk ik als begeleider bij Stichting Vluchtelingenwerk Almelo en als juridisch begeleider op AZC Almelo bij ... Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Ik ben sinds januari met vervroegd pensioen en wil wat betekenen voor een ander op taal gebied. Bij voorkeur voor kleuters/ basisschool leeftijd. Ik geef momenteel 1x per week iemand bijles. Dit k... Lees meer
 • Profielfoto van thea

  Aanbod van Thea

  Geplaatst door thea
  Ik ben Thea.Ik zit in de WAO maar vindt het toch fijn om andere mensen te helpen en zo ook nog onder de mensen blijven.Ik ben erg creatief en hou van tuinieren. Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Hallo, Ik heb een fulltime baan maar ik vind het leuk om daarnaast anderen te helpen met het instellen en/of aansluiten van computer, TV, iPad en/of geluidsapparatuur. Ik ben daar handig en nauwkeuri... Lees meer
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  Ik zag de oproep staan om jongere te helpen met solliciteren en LinkedIn, dat lijkt me leuk. Ook vrijwilliger voor PR of netwerker voor een vereniging lijkt me leuk Lees meer
 • Profielfoto van Romy

  Aanbod van Romy

  Geplaatst door Romy
  Afgelopen oktober ben ik geopereerd aan een hernia. Hiervoor werkte ik in de zorg. Ik wil graag tijdens het revalideren als nog iets kunnen bij dragen in de maatschappij. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.