Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Saverio

  Aanbod van Saverio

  Geplaatst door Saverio
  Beste lezer Met plezier bied ik mijn online hulp aan. Iets over mezelf: ik ben 47 jaar en woon in Almelo. Ik ben baanzoekend en mijn ervaring ligt op het vlak van eventmanagement. Ik kan dus best ... Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Hulp bij warme maaltijd (en boodschappen) i.v.m. coronacrisis

  Geplaatst door Chantal namens Thuisgekookt
  Liever niet naar buiten (omdat je in de kwetsbare doelgroep valt)? In quarantaine? Geen tijd voor boodschappen doen en koken, omdat je heel hard aan de slag bent in een cruciaal beroep? Bij ons zijn 1... Lees meer
 • 54855 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Ik vind het leuk om andere mensen te leren kennen. Heb intresse in andere culturen. Voorlezen vind ik leuk. Maar ook koken en lezen. Lees meer
 • Profielfoto van Ahmad

  Aanbod van Ahmad

  Geplaatst door Ahmad
  Deze tijd is een moeilijke periode voor iedereen. Voor mij is thuiszitten moeilijk. Graag help ik mensen waar ik kan. Daar maak ik mezelf en de ander gelukkig mee. Daarnaast heb ik een juridische f... Lees meer
 • Profielfoto van Vincent

  Aanbod van Vincent

  Geplaatst door Vincent
  Ik vind het belangrijk dat mensen elkaar helpen. Ik heb een klein taalprobleem door een ongeluk, maar ik ben ontzettend handig met klussen en koken. Lees meer
 • Profielfoto van Manal

  Aanbod van Manal

  Geplaatst door Manal
  Graag zou ik u willen helpen met het verbeteren van kleinigheden waar u zich onzeker over voelt, zoals de Nederlandse taal. Lees meer
 • Profielfoto van Nellie

  Studenten MBO 1,2 en 4

  Geplaatst door Nellie namens MBO Rijnland
  In dit project werken studenten van mboRijnland samen met netwerkpartners aan het leefbaar maken van de Zoetermeerse wijk Buytenwegh. Dit doen ze samen met wijkbewoners en netwerkpartners uit de buur... Lees meer
 • Profielfoto van Anita

  Aanbod van Anita

  Geplaatst door Anita
  Hoi ik wil graag mensen helpen..ben momenteel werkeloos en help graag een handje mee..ik werk ook als vrijwilliger bij het dierenasiel in den Bosch..ik hoor het graag Lees meer
 • Profielfoto van Isabelle

  Aanbod van Isabelle

  Geplaatst door Isabelle
  In deze tijd kan iedereen wel wat positiviteit gebruiken. Ik wil graag mensen helpen die wel een extra handje kunnen gebruiken. Ik ben een 26 jarige meid die momenteel aan het HKU in Utrecht studeert ... Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Robin's activiteiten

  Geplaatst door Robin
  Organisaties hoeven mij niet te benaderen Ik geef al enkele jaren bijles, taalles en huiswerkbegeleiding. Waar ik nog steeds veel plezier van heb. Verder klus ik graag, waar ik ook anderen me... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.