Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ik ben een gepensioneerde dame van 62 en nog goed ter been en heb een auto. Vroeger heb ik les gegeven en daarna 25 jaar als stewardess gewerkt. Ik woon al 25 jaar in Amstelveen, maar ken eigenlijk n... Lees meer
 • Profielfoto van Saskia

  Aanbod van Saskia

  Geplaatst door Saskia
  ik zou graag met oudere mensen willen wandelen of boodschappen in schiebroek of hilligersberg.ik heb ervaring als huishoudelijk hulp en altijd met oudere mensen geholpen .ik heb veel geduld en ben so... Lees meer
 • 54820 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Maja

  Aanbod van Maja

  Geplaatst door Maja
  Omdat mijn hart in de zorg ligt en voorheen op het Anbarg gewerkt heb wil ik graag iets betekenen voor bewoners en medewerkers. Door mijn gezondheid ben ik moeten stoppen met werken maar wil de mogeli... Lees meer
 • Profielfoto van Justin

  Aanbod van Justin

  Geplaatst door Justin
  ik ben een jongen man van 21 jaar oud woon op moment in stadspolders en heb op moment geen bezigheden op een dag en ik sta graag klaar voor anderen ben echt een mensen mens en ben zorgzaam een luister... Lees meer
 • Profielfoto van Jur

  Aanbod van Jur

  Geplaatst door Jur
  Ik ben een 57 jarige man, 100% afgekeurd dus zwaar werk kan ik niet meer maar nog wel in staat om kleine klusjes/ vragen uit te voeren. Ik woon in zuid en ben afhankelijk van lopen fietsen dus liefst ... Lees meer
 • Profielfoto van Veronique

  Aanbod van Veronique

  Geplaatst door Veronique
  Hoi! Mijn naam is Veronique en ik ben 22 jaar. Ik vind het onwijs fijn om mensen te helpen, ik haal er veel plezier uit. In deze moeilijke tijd, maar ook daarna lijkt het mij leuk om een steentje ... Lees meer
 • Profielfoto van Marthe

  Aanbod van Marthe

  Geplaatst door Marthe
  Ik ben doordeweeks (tijdens schooltijd) beschikbaar om vrijwilligerswerk te doen. Ik sta open voor allerlei hulpvragen. Lees meer
 • Profielfoto van Gelorma

  Aanbod van Gelorma

  Geplaatst door Gelorma
  Ik wil graag vrijwilligerswerk doen,omdat ik afgekeurd een en graag een ander wil helpen. Het liefst zou ik gastvrouw willen zijn . Lees meer
 • Profielfoto van Meilof

  Aanbod van Meilof

  Geplaatst door Meilof
  Nou de rest van mijn leven zit ik in de WAO ,maar ben nog wel zo ter hande dat ik nog wel wat klusjes kan doen om mijn vrijetijd naar behore kan besteden . Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  doe wat voor een ander

  Geplaatst door Pieter
  maakt niet uit wat als het maar binnen mijn mogelijk heden liggen mag ook in alle er regios zijn Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.