Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Olga

  Bijles rekenen, wiskunde, huiswerkbegeleiding rekenen

  Geplaatst door Olga
  Ik ben afgestudeerde leraar wiskunde (in het buitenland). Nu ik in Nederland woon, ben ik me aan het voorbereiden om hier in het onderwijs werkzaam te zijn. Ik help graag basisschoolleerlingen en midd... Lees meer
 • Profielfoto van Loes

  Aanbod van Loes

  Geplaatst door Loes
  Sinds enkele jaren afgekeurd, maar ik wil toch graag iets ondernemen. Ik heb beperkt tijd, omdat ik de zorg heb voor mijn gehandicapte zoon, die overdag naar dagbesteding is. Ik zou graag iets met ki... Lees meer
 • 54676 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Danielle

  Aanbod van Danielle

  Geplaatst door Danielle
  Ik help graag mensen . Dus Kan ik iets voor u betekenen geeft u maar een gil.ik Kan goed luisteren maar ook goed praten . Contakt opnemen mag altijd Lees meer
 • Profielfoto van Sarah

  Aanbod van Sarah

  Geplaatst door Sarah
  Ik ben op zoek naar een bijbaantje waar ik me in kan zetten voor mensen , maar ook voor dieren. Lees meer
 • Profielfoto van Marrit

  Aanbod van Marrit

  Geplaatst door Marrit
  Ik heb gekozen om te wonen via Livable in Moerwijk, Den Haag en wil me graag maatschappelijk inzetten voor de buurt. Ik doe dit naast mijn marketing stage voor een academische uitgeverij in Amsterdam.... Lees meer
 • Profielfoto van Hannah

  Gratis cursus voor Mantelzorgers - zorgen voor een ander begint bij jezelf

  Geplaatst door Hannah namens Indigo Noord Holland
  Ben jij mantelzorger? Dan is de online cursus 'Zorgen voor een ander begint bij jezelf' van Indigo misschien iets voor je. Mantelzorgers hebben een forse taak aan het zorgen en vergeten vaak hun e... Lees meer
 • Profielfoto van Ramzy

  Hulpaanbod

  Geplaatst door Ramzy
  Ik heb een collega van me (jonge man, bijna 50 jaar, woonachtig in Amsterdam, die heet Michele), hij beidt op vrijwillige basis alle mogelijk help voor degene die nodige heeft. O.a. help mensen die o... Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Repaircafé

  Geplaatst door Yvonne namens Het Bruisnest
  Het Bruisnest repareert huishoudelijke apparaten. Heeft u een kapotte lamp, broodrooster, of andere apparaten, wij kunnen het voor u maken. In verband met de huidige mnaatregelen willen we u vragen... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Ik ben Jan, 69 jaar oud en sinds 4 jaar gepensioneerd. Ik zet mij graag in voor mensen, die persoonlijke begeleiding/ondersteuning goed kunnen gebruiken. Ik heb als professional (maatschappelijk werke... Lees meer
 • Profielfoto van Karen

  Aanbod van Karen

  Geplaatst door Karen
  Goedendag, mijn naam is Karen en ik ben een enorme dierenvriend. Sinds corona ben ik veel vaker thuis en zou ik graag deze tijd gebruiken om mensen te helpen met hun huisdieren, zoals bijvoorbeeld het... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.