Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Minni

  Aanbod van Minni

  Geplaatst door Minni
  Ik ben minni en ik ben 61 jaar. Heb vrijwilligerswerk gedaan in bornholm maar daar mag ik vanwege corona niet meer komen. Mijn moeder is in september 2020 overleden aan hartfalen en heb voor haar gezo... Lees meer
 • Profielfoto van Brandon

  Aanbod van Brandon

  Geplaatst door Brandon
  Hallo! Ik ben een jongeman die in Utrecht woont en graag wat wilt doen voor hen die het het nu - naast de jongeren - ook zwaar hebben: de senioren in onze samenleving. Ik kan me goed voorstellen da... Lees meer
 • 55918 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Fred

  Aanbod van Fred

  Geplaatst door Fred
  Ben gepensioneerd, en mobiel,wil klusjes en boodschappen doen, houd van klassieke muziek. Lees meer
 • Profielfoto van Kieren

  Aanbod van Kieren

  Geplaatst door Kieren
  Ik kan mijn vrije tijd beter besteden dan dat ik momenteel doe. Mocht ik ergens van dienst mee kunnen zijn. Dan na goed overleg, ben ik misschien aanwinst. Lees meer
 • Profielfoto van Hamze

  Mooier wereld!

  Geplaatst door Hamze
  Worstel je wel eens met de onder staande vragen: Waarom leven wij? Hoe overwin en overkom ik moeilijkheden? Hoe creëer ik positieve leven? Hoe word ik optimistisch? Ik kan je helpen deze vragen... Lees meer
 • Profielfoto van Mike

  Aanbod van Mike

  Geplaatst door Mike
  Omdat ik me nuttig wil maken en voelen en niemand zou alleen moeten staan of eenzaam zijn! Lees meer
 • Profielfoto van Hüseyin

  Hüseyin

  Geplaatst door Hüseyin
  Ik zal elke vorm van hulp bieden Ik wil dat het in en rond Breda is Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Ik ben een alleenstaande man die graag iets voor een ander betekend. Daarnaast heb ik graag gezelschap. Nu ga ik vaak alleen fietsen of wandelen, kook voor mij alleen en klus wat om maar wat te klusse... Lees meer
 • Profielfoto van Ahlam

  Aanbod van Ahlam

  Geplaatst door Ahlam
  Hallo Ik ben Ahlam ik ben 44 jaar oud en ik werk als vrijwilliger Overblijfmederwerker in basisschool mijn doel op kinderen en ook Ik zou graag kwetsbare mensen helpen. Gr Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  mijn eigen wereld vergroten,zinvol bezig zijn naast dagelijks werk en thuis. Geen kinderen en tijd over Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.