Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Dirk

  Aanbod van Dirk

  Geplaatst door Dirk
  Graag zou ik anderen willen helpen om klusjes in en om het huis uit te voeren voor mensen die dit zelf niet kunnen. Lees meer
 • Profielfoto van Arjin

  Aanbod van Arjin

  Geplaatst door Arjin
  Hoi, ik ben Arjin. Momenteel ben ik een scholier en ik zou graag mensen willen helpen die bepaalde dingen zelf niet kunnen doen. Vrijwilligers zijn hoekstenen van onze maatschappij en ik zou graag daa... Lees meer
 • 32379 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik wil graag andere mensen helpen met kleine klussen, bij wie het wat minder goed gaat. Ik ben ongeveer 2 - 3 uur beschikbaar in de week. Lees meer
 • Profielfoto van Guus

  Aanbod van Guus

  Geplaatst door Guus
  Sinds een paar maanden ben ik niet meer werkzaam en ik heb voldoende tijd over om iemand te helpen met klusjes of de administratie. Ook bij iemand op bezoek gaan die aandacht nodig heeft lijkt mij een... Lees meer
 • Profielfoto van Kai

  Aanbod van Kai

  Geplaatst door Kai
  Ik zou graag éénmalige klusjes willen doen. Deze kunnen verschillen van een kastdeurtje repareren, een lamp ophangen, een fiets repareren etc. Mvg, Kai Lees meer
 • Profielfoto van Alex

  Vrijwillige hulp a.u.b

  Geplaatst door Alex
  Ik heb op 17 December even een hulp nodig bij aan en uitkleden voor het zwemmen.Zit in Rolstoel.Verder niet er is een therapeute aanwezig,duurt half uur 1 malig. proefzwemmen ,Borgerlerbad in Deventer... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Eigenlijk heeft het altijd bij me gehoord om familie, vrienden en kennissen te helpen bij wat voor hulpvragen dan ook Nu ik de beschikking heb over meer vrije tijd wil ik me graag inzetten voor ande... Lees meer
 • Profielfoto van Vanessa

  Aanbod van Vanessa

  Geplaatst door Vanessa
  Goededag, Mijn naam is vanessa moeder van 3 mooie kinderen en ik ben getrouwd . Wij ja u leest het goed bieden ons beide aan voor vrijwilligers hulp. Mijn man en ik zijn chronisch ziek vandaar dat ... Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Werk 4 dagen in de week als secretaresse, kinderen zijn de deur uit, mijn moeder van 92 is net overleden. Kan dus nu wel iets voor een ander betekenen Lees meer
 • Profielfoto van Wil

  Low budget: Kleine klussen en vervoer

  Geplaatst door Wil
  Ik heb een ingerichte klussenbus, waardoor ik in staat ben om kleine klussen van diverse aard te verrichten. Daarnaast ben ik in het bezit van 2 aanhangers, 1x grote open aanhanger ;1x dichte aanhang... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.