Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Peggy

  Aanbod van Peggy

  Geplaatst door Peggy
  Ik werk zelf in de zorg en altijd fijn om iets voor en met anderen te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Sterre

  Aanbod van Sterre

  Geplaatst door Sterre
  Geachte heer/mevrouw, Ik ben Sterre, student social work op Avans hogeschool in Breda. In het eerste jaar moeten wij vrijwilligerswerk doen, in totaal 82 uur. Omdat jullie met een doelgroep werken... Lees meer
 • 31574 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Renier

  Aanbod van Renier

  Geplaatst door Renier
  De afgelopen jaren met regelmaat vrijwilligerswerk gedaan. Het doet mij goed andere mensen gelukkig te zien. Wie weet kan ik bijdragen aan jouw geluk! In het dagelijks leven heb ik een praktijk in Ams... Lees meer
 • Profielfoto van Busra

  Aanbod van Busra

  Geplaatst door Busra
  Ik vind dit heel leuk, ik wil graag vluchtelingen ondersteunen en begeleiden. de nederlandse taal laten leren. En mijzelf ontwikkelen. Het past ook goed bij mijn opleiding Lees meer
 • Profielfoto van Sander

  Aanbod van Sander

  Geplaatst door Sander
  ik ben een echte dieren lief hebber en houd dan vooral t meeste van honden, daarnaast ga ik het groen in dus vind t leuk om onkruid weg te halen en om zo een resultaat te zien Lees meer
 • Profielfoto van Nahid

  Aanbod van Nahid

  Geplaatst door Nahid
  I perceive If i do something, i will get good feedback. And I prefer restaurant, environment campaign and customer service relevant work. Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Ik zit sinds kort in de WIA en wil graag onder de mensen blijven en iets kunnen betekenen.Zelf hou ik erg veel van koken en fietsen. Lees meer
 • Profielfoto van Ilona

  Aanbod van Ilona

  Geplaatst door Ilona
  Goede dag , Mijn naam is Ilona van 35jaar , ruime ervaring in de zorg . O.a palliatief maar ook in het ziekenhuis en met gehandicapten. Daarnaast ben ik sociaal dus leg snel contact en weet ook wan... Lees meer
 • Profielfoto van Alma

  Aanbod van Alma

  Geplaatst door Alma
  Ik ben een Zuid-Amerikaanse vrouw. Mijn moeder taal is spaans. En mijn Nederlands is middel niveu maar ik kan goed communiceren. Vrijwilligers werk lijkt me leuk om te gaan doen, omdat ik dan o... Lees meer
 • Profielfoto van Mieke

  Aanbod van Mieke

  Geplaatst door Mieke
  Mijn dochter van 10 jaar zou graag een handje helpen op een kinderboerderij oid. Ze houdt veel van dieren en buiten bezig zijn. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.