Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Aartie

  Op zoek naar een vrijwilligerswerk

  Geplaatst door Aartie
  Ik ben op zoek naar een vrijwilligerswerk. Lees meer
 • Profielfoto van Hasan

  Aanbod van Hasan

  Geplaatst door Hasan
  Ik zou graag nieuwe kennis en ervaring willen opdoen met de organisaties waar ik iets voor kan betekenen. Met organisaties bedoel ik mee die bestaan voor het welzijn van de maatschappij. Lees meer
 • 54715 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Hamid

  Aanbod van Hamid

  Geplaatst door Hamid
  Hierbij stel ik mij beschikbaar, voor diegene die wat hulp kunnen gebruiken ik kan een hoop maar niet alles. Groetjes Lees meer
 • Profielfoto van Birgit

  Aanbod van Birgit

  Geplaatst door Birgit
  Ik heb tijd over, omdat ik mijn huidige baan door de corona crisis maar beperkt uit kan voeren. Ik ben mantelzorger voor mijn eigen opa en merk dat het mij goed doet om iemand te kunnen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van VrijwilligersHulp

  Aanbod van VrijwilligersHulp

  Geplaatst door VrijwilligersHulp
  Hoi vrijwilligers, Ik help vrijwilligers een passende vrijwilligersplek te vinden. Dus ben je op zoek naar vrijwilligerswerk en heb je wat hulp nodig, stuur dan een berichtje. Tot snel, groetjes. Lees meer
 • Profielfoto van Nikita

  Aanbod van Nikita

  Geplaatst door Nikita
  Ik hou van natuur en dieren, daarom wil ik hun helpen. Op hetzelfde tijd ben ik nieuw in Nederland want ik kwam uit Letland drie jaar geleden. Ik wil mijn taal en kennis van Nederlandse kultuur verbet... Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  Na het verliezen van baan en echtscheiding heb ik bijna geen sociale contacten meer terwijl ik een mensen-mens ben en in mijn werk met honderden mensen dagelijks contact had. Ik houd van een goed of g... Lees meer
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Ik vind het belangrijk dat we naar elkaar omkijken en er voor elkaar zijn. Als iemand hulp nodig heeft en ik ben in staat die hulp te bieden dan zal ik nooit nee zeggen. Lees meer
 • Profielfoto van Team

  Ondersteuning voor ouders die vastlopen binnen hun takenpakket

  Geplaatst door Team namens Welzijn Zeewolde
  Iedereen die het kan, moet (weer) thuiswerken. Scholen en crèches zijn dicht en opa’s en oma’s als oppas inschakelen zit er niet altijd in. Er zit niets anders op: werken terwijl ook de kinderen thuis... Lees meer
 • Profielfoto van Joost

  Aanbod van Joost

  Geplaatst door Joost
  Ik ga hoogstwaarschijnlijk in april a.s. de zorg in middels een leer/ werktraject. Tot die tijd wil ik me graag nuttig maken om mensen te helpen of bij te staan. Praatje, erop uit. Ik kan goed met men... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.