Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Martahan

  Aanbod van Martahan

  Geplaatst door Martahan
  Graag beteken ik wat voor mijn medemens nu ik werkloos thuis zit. Ik zie het als mijn taak om waar ik kan een steun in de rug te bieden aan hen die het nodig hebben. Ik ben vooral op zoek naar vri... Lees meer
 • Profielfoto van Remco

  Aanbod van Remco

  Geplaatst door Remco
  Ik vind het fijn om mijn medemens van te kunnen helpen en ondersteunen. Dit geeft mij een tevreden en dankbaar gevoel. Ik sta open voor allerlei opties. Lees meer
 • 51924 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Nawzat

  Aanbod van Nawzat

  Geplaatst door Nawzat
  Ik heb er veel vrijetijd. Ik zou graag mensen willen helpen. Ik wil ook mijn taal verbeteren door met mensen te communiceren. Ik spreek Arabisch en Koerdisch. Ik kan heel goed Nederlands en Engels... Lees meer
 • Profielfoto van Ramzy

  Hulpaanbod

  Geplaatst door Ramzy
  Ik heb een collega van me (jonge man, bijna 50 jaar, woonachtig in Amsterdam, die heet Michele), hij beidt op vrijwillige basis alle mogelijk help voor degene die nodige heeft. O.a. help mensen die o... Lees meer
 • Profielfoto van Ramzy

  Aanbod van Ramzy

  Geplaatst door Ramzy
  Hoi allen, Ben ik zelfstandig ondernemer en nu ik heb veel tijd over wegens Corona, Ik wil graag hulp geven aan anderen. Ik kan zeer goed met mensen omgaan, maatje worden. Wij hunnen samen fitsen, wa... Lees meer
 • Profielfoto van Arnold

  Aanbod van Arnold

  Geplaatst door Arnold
  Omdat ik binnenkort met pre pensioen ga, wil ik mijn vrije tijd nuttig gaan besteden. Ik ben reeds, 19 jaar, als vrijwilliger verbonden aan de tradtiekamer van de vliegbasis Gilze-Rijen op de woensda... Lees meer
 • Profielfoto van Oussama

  Aanbod van Oussama

  Geplaatst door Oussama
  Ik vind dit een heel mooi initiatief. Ik heb gemerkt dat je zonder de juiste mensen in je omgeving niet alles uit jezelf kunt halen. Omdat ik dat zelf wel heb wil ik dit ook een beetje teruggeven aan ... Lees meer
 • Profielfoto van Wijnand

  Aanbod van Wijnand

  Geplaatst door Wijnand
  Ik probeer weer te integreren in het dagelijkse leven, na een hartinfarct waarvan ik niet ben opgeknapt. Dit wordt belemmerd door COPD , Epilepsie en artrose Lees meer
 • Profielfoto van Ramzi

  Aanbod van Ramzi

  Geplaatst door Ramzi
  Ik ben de laatste tijd erg positief ingesteld en wil graag wat terugdoen voor de medemens. Een betere wereld begint bij jezelf en ik wil graag mensen helpen. You make the world a better place by mak... Lees meer
 • Profielfoto van Lara

  Aanbod van Lara

  Geplaatst door Lara
  Ik wil vrijwilligerswerk doen omdat ik denk dat het helpen van anderen een van de beste manieren is om mijn vrije tijd te gebruiken. Het kan mensen bij elkaar brengen, wat tegenwoordig vooral nodig is... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.