Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Arie

  Aanbod van Arie

  Geplaatst door Arie
  Na mijn scheiding 10 jaar geleden is ook mijn netwerk weggevallen, zoek weer aansluiting bij dorps/leeftijd en lotgenoten. Ben een vrolijke vent die na een succesvol leven en echtscheiding alleen is g... Lees meer
 • Profielfoto van Guido

  Aanbod van Guido

  Geplaatst door Guido
  Wat ik zoek: een uitdaging, wat ik ben: een doener, wat ik wil: is me nuttig voelen en met mensen werken. Wat ik graag doe: - mensen begeleiden - presenteren Wat ik niet graag doe: - adminis... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 30242 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Arjin

  Aanbod van Arjin

  Geplaatst door Arjin
  Ik zou graag willen auto rijden of chauffeur zijn als vrijwilliger ik heb tijd genoeg aangezien ik ben afgekeurd en toch graag iets wil doen Lees meer
 • Profielfoto van George

  Aanbod van George

  Geplaatst door George
  Hallo ik ben George ik vindt het leuk om andere te helpen met allerlei klussen en oppassen Lees meer
 • Profielfoto van Netty

  Aanbod van Netty

  Geplaatst door Netty
  Daar ik nu niet meer werk en wat meer tijd over hebt, wil ik me nuttig voor een ander maken. Dit kan variëren van gezelschap houden tot boodschappen doen of iemand ergens naartoe rijden of wat hand- o... Lees meer
 • Profielfoto van Alina

  Aanbod van Alina

  Geplaatst door Alina
  Graag zou ik weer in aanraking willen komen met mense en weer sociaal actief zyn. En weer me nuttig maken. Dat lijkt me erg leuk! Lees meer
 • Profielfoto van Marga

  Aanbod van Marga

  Geplaatst door Marga
  Heb 5 jaar geleden een hersenbloeding gehad ben daarom arbeidsongeschikt, ik wil me wel graag betrokken voelen bij de maatschappij en iets betekenen voor een ander. Lees meer
 • Profielfoto van Nelly

  Aanbod van Nelly

  Geplaatst door Nelly
  Ik heb belangstelling voor de vacature voor vrijwilligers namens Inloophuis Carma op de oncologische afdeling van het Reinier de Graefgasthuis. Graag wil ik daar wat meer informatie over hebben. Ik he... Lees meer
 • Profielfoto van Annie

  Aanbod van Annie

  Geplaatst door Annie
  Net mn AOW leeftijd bereikt. Ik ben getrouwd. Ik heb en houd van honden. Ik heb een auto (en kan auto rijden). Ik zie het wel zitten om iemand op te halen om samen de honden uit te laten. Lees meer
 • Profielfoto van Arjan

  Aanbod van Arjan

  Geplaatst door Arjan
  Op zoek naar nuttige en zinvolle besteding van aantal dagdelen per week. Graag een sociaal activiteit / contact of concrete activiteit. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.