Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Robin

  Robin's activiteiten

  Geplaatst door Robin
  Organisaties hoeven mij niet te benaderen Ik geef al enkele jaren bijles, taalles en huiswerkbegeleiding. Waar ik nog steeds veel plezier van heb. Verder klus ik graag, waar ik ook anderen me... Lees meer
 • Profielfoto van Marion

  Aanbod van Marion

  Geplaatst door Marion
  Ik wil graag in de avond uren helpen met het vervoer. Ik ben een slechte slaper . Ik rij altijd al in een grote bus. Omdat ik verkeersregelaar was. Afgekeurd op mijn voet. Door een thuis ongeluk. Ik k... Lees meer
 • 39627 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Femke

  Aanbod van Femke

  Geplaatst door Femke
  ik wil mensen helpen die echt hulp nodig hebben o dit moment. Bijvoorbeeld in het voorzien van eten en drinken. Ben bereid om veel te doen mits het past binnen de maatregelen. In de omgeving van herve... Lees meer
 • Profielfoto van Irfaan

  Aanbod van Irfaan

  Geplaatst door Irfaan
  Ik help graag als iemand hierdoor beter kan worden of voelen. Lees meer
 • Profielfoto van Rene

  Aanbod van Rene

  Geplaatst door Rene
  ik zit momenteel thuis en ben op zoek naar een nieuwe uitdaging ik heb 30 jaar in de bouw gewerkt voormamelijk als dakdekker en timmerman maar ook voor allround klussen draai ik mijn hand niet voor ... Lees meer
 • Profielfoto van Marion

  Aanbod van Marion

  Geplaatst door Marion
  Mijn achtergrond is verpleegkundige maar dat is te lang geleden om professioneel aan de slag te gaan; maar ik heb altijd veel vrijwilligerswerk gedaan dus dat doe ik nu ook graag in deze moeilijke tij... Lees meer
 • Profielfoto van Miriam

  Aanbod van Miriam

  Geplaatst door Miriam
  Ik wil mij graag inzetten voor de maatschappij. Ik ondersteun al mijn bejaarde ouders en heb affiniteit met deze groep mensen. Vooral tijdens de huidige Corona-crisis kan ik mij wellicht nog meer ver... Lees meer
 • Profielfoto van Leona

  Aanbod van Leona

  Geplaatst door Leona
  Ik ben Leona, 16 jaar en ik woon in Dokkum. Ik zit op de opleiding Sociaal werk (MBO 4) op de Friese poort in Leeuwarden. Ik zit in het eerste jaar en moet van school 110 uren vrijwilligerswerk lo... Lees meer
 • Profielfoto van Olaf

  Aanbod van Olaf

  Geplaatst door Olaf
  Het lijkt mij leuk om iets bij te dragen aan Amstelveen. Ik ben tot eind april beschikbaar. Lees meer
 • Profielfoto van André

  Aanbod van André

  Geplaatst door André
  Ben touringcarchauffeur, maar door de crisis praktisch zonder werk. Wil me graag inzetten voor vervoer. Vind het vanzelfsprekend dat we elkaar in deze bizarre tijden helpen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.