Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Esmee

  Aanbod van Esmee

  Geplaatst door Esmee
  Ik zou graag mensen gezelschap willen houden en iets doen tegen eenzaamheid. Het geeft mij een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen beteken, ik weet zelf ook hoe het is om je eenzaam te voelen... Lees meer
 • Profielfoto van Tarik Erdal

  Aanbod van Erdal

  Geplaatst door Tarik Erdal
  I can try to help people with the subject defined in the categories section. Lees meer
 • 49725 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Bastiaan

  Aanbod van Bastiaan

  Geplaatst door Bastiaan
  Hallo ik ben bastiaan uit Rotterdam zuid.Ik bied aan om computerproblemen op te lossen.Ik werk.vaak met computers zo kan ik wat sociale contacten opdoen. Lees meer
 • Profielfoto van Marisca

  Je administratie en financiën weer op orde krijgen?

  Geplaatst door Marisca namens Humanitas
  Het oppakken van je financiën en administratie is niet altijd makkelijk. Door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Vrijwilligers van Humanitas helpen je bij het op orde brengen en houden va... Lees meer
 • Profielfoto van Carien

  Aanbod van Carien

  Geplaatst door Carien
  Ik wil graag werken omdat ik veel alleen thuis ben en zoek daarom iets om met mensen in contact te komen Lees meer
 • Profielfoto van Hanna

  Aanbod van Hanna

  Geplaatst door Hanna
  Als Randstedeling in Friesland moet ik nog wegwijs worden in de omgeving. Mij lijkt het heel leuk om dit te doen door iemand anders te helpen! Ik ben dol op koken en eten. Ga er graag op uit voor een ... Lees meer
 • Profielfoto van Arthur

  Aanbod van Arthur

  Geplaatst door Arthur
  Ik ben handig in klussen en vind dit ook leuk werk , omgang met andere mensen die ik kan helpen geeft me vaak veel inspiratie , ik kan mensen helpen die zelf geen klussen kunnen doen. Lees meer
 • Profielfoto van Teddy

  Aanbod van Teddy

  Geplaatst door Teddy
  Ik ben Teddy uit Indonesie. Tot vandaag toe ik heb voor 4 jaars in Nederland wonen. Toch ik wil graag nog mijn Nederlands te verbeteren en graag ook met mensen om contact te maken. Lees meer
 • Profielfoto van Guus

  Aanbod van Guus

  Geplaatst door Guus
  Ik ben sinds enkele maanden met pensioen. Aangezien ik nog gezond van lijf en leden ben,heb ik tot mijn 70ste verjaardag doorgewewerkt.Ik was docent NT2 ( Nederlandse taallessen aan buitenlanders) Ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Vera

  vrijwilligersbaan gezocht voor deelneemster

  Geplaatst door Vera namens Leger des Heils ZWN
  Ik zal mij eerst even voorstellen: Ik ben Vera en ik ben ambulant woonbegeleider/ gezinscoach bij het Leger des Heils team oost. Wij ondersteunen mensen die vanuit een eigen woning hun leven weer opbo... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.