Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Lenore

  Aanbod van Lenore

  Geplaatst door Lenore
  Hallo Ik ben Lenore, 26 jaar en ik ben eind oktober van België naar Oosterhout verhuisd. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen in Oosterhout. Ik vind het fijn om op te passen bij toffe gezinnen,... Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  Mijn naam is Erwin en zou het leuk vinden om mijn hulp aan te bieden en daarbij tegelijk mezelf te kunnen helpen. Zoek hier een soort buddy of maatje. Ben vroeger ernstig gepest geweest en ben daardoo... Lees meer
 • 51558 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Shamsia ‭‬

  Aanbod van Shamsia ‭‬

  Geplaatst door Shamsia ‭‬
  Als ik anderen help verstrek mij geluk en zelfvertrouwen. We zijn geëvolueerd om samen te werken en om zorg te dragen voor elkaar. Voor mij het is heel erg belangrijk om andere mensen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Tamara

  Aanbod van Tamara

  Geplaatst door Tamara
  Tijdens en na mijn burn-out werd mij iets heel erg duidelijk... Ik wil niet iets doen waar niemand iets aan heeft, maar ik wil echt iets betekenen voor een ander! Ik weet hoe het kan zijn om alleen te... Lees meer
 • Profielfoto van Daniel

  Aanbod van Ginkgo

  Geplaatst door Daniel
  Met mijn 63 jaar buiten het arbeidsproces maar nog met veel energie. Sta open voor wandelmaatje, klussen in en om het huis, hot stone massage geven enz. Maar ook als iemand problemen heeft met een bew... Lees meer
 • Profielfoto van Jannie

  Aanbod van Jannie

  Geplaatst door Jannie
  Ik heb altijd wel vrijwilligerswerk gedaan naast mijn vaste baan. Nu ik gepensioneerd ben, ben ik op zoek naar iets bij voorkeur op administratief gebied. Via de VCRA heb ik al enkele kortdurende klus... Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  ik wil graag andere helpen. en heb er de tijd voor. verder zou ik het leuk vinden. om andere mensen te ontmoeten. daarom wil ik mij opgeven. Lees meer
 • Profielfoto van Arie

  Aanbod van Arie

  Geplaatst door Arie
  Ik zat te twijfelen of ik dit als hulpvraag of hulpaanbod online zou zetten, maar ik ben een verlegen jongen (29 jr) die behoefte heeft aan wat gezelschap. Ik zou graag wat willen betekenen voor iema... Lees meer
 • Profielfoto van Ebrahim

  Give a hand

  Geplaatst door Ebrahim
  Hello, Because the restaurant that i work in is closed now so I have now time to give a hand especially in this time , so anyone wants a help just send me. Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Dag allemaal Ik ben Hans en ik doe wat Kleine dingen aan de auto Zoals olie en filters vervangen uitlaten remmen banden Zet het alleen er voor u op ,wel zelf kopen natuurlijk ,en toch nog te kunne... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.