Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Lissa

  Aanbod van Lissa

  Geplaatst door Lissa
  Ik wil me graag nuttig maken voor mensen die hulp nodig hebben. Zo kan ik nu al een steentje bij brengen aan de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Voor mijn school moest ik een opdracht verzinnen. Ik heb voor vrijwilligerswerk gekozen, omdat dit me heel erg interessant leek. Ik kan hier mee mensen echt helpen en ook een verschil maken. Lees meer
 • 54687 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jeanette

  Aanbod van Jeanette

  Geplaatst door Jeanette
  Ik ben Jeanette en ik zou het fijn vinden als ik iets voor iemand kan betekenen. Ik vind het heel leuk om met mensen om te gaan. Ik heb vanaf mijn 15e jaar altijd al in een winkel gewerkt en op dit mo... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Vrijwilligers van Humanitas helpen u in Zaanstad, Wormerland en Oostzaan

  Geplaatst door Frans namens Humanitas
  Goed opgeleide vrijwilligers van Humanitas Zaanstreek-Waterland helpen u om nieuwe sociale contacten te leggen bij eenzaamheid, door Vriendschappelijk en Activerend huisbezoek, bij rouw en verlies, do... Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Op basis van eerdere ervaringen vind ik het interessant om mensen te helpen op het gebied van gebruik van computers voorzien van het besturingssysteem Windows. De ondersteuning is gericht op het toeg... Lees meer
 • Profielfoto van Fenna

  Aangenaam kennis te maken!

  Geplaatst door Fenna
  Op dit moment heb ik wat tijd over totdat ik start met een nieuwe baan per 1 april. Ik zou graag deze tussentijd nuttig willen besteden door anderen een handje te helpen. U kunt denken aan boodschappe... Lees meer
 • Profielfoto van Jayleana

  Aanbod van Jayleana

  Geplaatst door Jayleana
  Met mijn juridische kennis zou ik graag mensen willen helpen. Denk hierbij aan juridisch advies verlenen. Ik ben momenteel tweedejaars rechtenstudent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Lees meer
 • Profielfoto van Katoucha

  Aanbod van Katoucha

  Geplaatst door Katoucha
  Deze Corona periode heb ik gemerkt dat er veel is om te doen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Vandaar dat ik mij wil inzetten om een ander te helpen. Ik ben hiernaast ook nog student ... Lees meer
 • Profielfoto van Klaske

  Aanbod van Klaske

  Geplaatst door Klaske
  Als er iemand in mijn woonplaats mijn hulp kan gebruiken dan wil ik die wel geven. Lees meer
 • Profielfoto van Manon

  Aanbod van Manon

  Geplaatst door Manon
  Ik zou bijvoorbeeld wel willen wandelen met iemand. Of de hond uitlaten. Of wat anders. Vraag gerust! Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.