Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Yvonne

  Repaircafé

  Geplaatst door Yvonne namens Het Bruisnest
  Het Bruisnest repareert huishoudelijke apparaten. Heeft u een kapotte lamp, broodrooster, of andere apparaten, wij kunnen het voor u maken. In verband met de huidige mnaatregelen willen we u vragen... Lees meer
 • Profielfoto van Coordinator

  Hulp nodig door corona? Meld het bij Present Alkmaar hulpnet

  Geplaatst door Coordinator namens Present Alkmaar
  Het hulpnet van Stichting Present Alkmaar biedt ondersteuning in deze corona tijd. Hulp kan praktisch zijn (boodschappen, hond uitlaten, koken, tuin - of andere klus (binnen RIVM richtlijnen) of socia... Lees meer
 • 54820 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Juan

  Aanbod van Juan

  Geplaatst door Juan
  Op het moment ben ik door de corona werkloos. Zelf denk in dat het goed is om wat te doen voor anderen. Door weer aan het werk te gaan bereid ik me weer voor, voor wanner ik met me echte werk aan de s... Lees meer
 • Profielfoto van Evelien

  Aanbod van Evelien

  Geplaatst door Evelien
  Ik denk dat in deze corona winter veel mensen eenzaam zijn en ik zou graag willen helpen om dit te voorkomen. Verder kan ik me voorstellen dat als je als nieuwkomer nu in Zwolle komt en de taal bijvoo... Lees meer
 • Profielfoto van Marli

  Aanbod van Marli

  Geplaatst door Marli
  Hoi Ik ben Marli, 39 jaar oud. Ik heb 12 jaar als (oncologie) verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. En daarnaast als groepsles instructrice in een fitnesscentrum. Wegens problemen met mijn ge... Lees meer
 • Profielfoto van Rajender

  Aanbod van Rajender

  Geplaatst door Rajender
  Kinderen/jongeren helpen met huiswerk of leerproblemen vind ik belangrijk omdat een goede studie belangrijk is om later het werk te kunnen doen dat je leuk vindt! Ik heb voor mijn leeftijd al flink wa... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Aanbod van Ellen

  Geplaatst door Ellen
  Zag dat iemand in westzaan vervoer zocht Lees meer
 • Profielfoto van Team

  Ondersteuning voor ouders die vastlopen binnen hun takenpakket

  Geplaatst door Team namens Welzijn Zeewolde
  Iedereen die het kan, moet (weer) thuiswerken. Scholen en crèches zijn dicht en opa’s en oma’s als oppas inschakelen zit er niet altijd in. Er zit niets anders op: werken terwijl ook de kinderen thuis... Lees meer
 • Profielfoto van Oscar

  Aanbod van Oscar

  Geplaatst door Oscar
  Het lijkt mij erg leuk om mij ergens voor in te zetten naast mijn master aan de Erasmus. Vorig jaar heb ik een tijd Nederlandse les gegeven aan vluchtelingen. Dit vond ik erg mooi om te doen en daarna... Lees meer
 • Profielfoto van Eline

  Aanbod van Eline

  Geplaatst door Eline
  Ik ben veel meer vrij de komende tijd en die vrije tijd wil ik onder andere graag vullen door andere mensen te helpen. Een kleine moeite is het voor mij om het iemand wat gemakkelijker te maken. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.