Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Dinie

  Aanbod van Dinie

  Geplaatst door Dinie
  Ik ben al jaren gepensioneerd, voel me gelukkig en verveel me geen moment, maar kan en wil graag met een deel van m’n tijd het leven van iemand anders ondersteunen/verrijken/opfleuren. Lees meer
 • Profielfoto van Ispiri

  Aanbod van Perihan

  Geplaatst door Ispiri
  Hoi allemaal, ik bied graag hulp! Aan mensen die het nodig hebben. Ben je geinteresseerd in de nederlandse taal beter te leren. Dan kan ik je daar bij helpen. Of eventulen andere hulp! Lees meer
 • 56420 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Maurice

  Aanbod van Maurice

  Geplaatst door Maurice
  Combinatie van nuttig willen voelen, onder de mensen kunnen zijn en gebruik maken van eigenschappen waar ik goed in ben. Lees meer
 • Profielfoto van Hamid

  Aanbod van Hamid

  Geplaatst door Hamid
  Hierbij stel ik mij beschikbaar, voor diegene die wat hulp kunnen gebruiken ik kan een hoop maar niet alles. Groetjes Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ik ben sociaal pedagoog en heb als praktijkleider/teamleider gewerkt in de Jeugdbescherming. Ik wil graag mijn kennis en ervaring inzetten om nog van betekenis te kunnen zijn voor de samenleving. Ik v... Lees meer
 • Profielfoto van Huub

  Aanbod van Huub

  Geplaatst door Huub
  Ik ben sociaal aangelegd en wil heel graag wat betekenen voor een ander. Wil er wel wekelijks tijd aan besteden. gewoon leuke dingen doen, zoals wandelen naar het park of een spelletje spelen zijn voo... Lees meer
 • Profielfoto van Mina

  Aanbod van Mina

  Geplaatst door Mina
  Ik heb altijd gewerkt als dagbestedingscoach en na mijn pensionering wil ik graag iets terugdoen voor de samenleving Lees meer
 • Profielfoto van Annie

  Aanbod van annie

  Geplaatst door Annie
  Ben sinds een maand met pensioen, wil me inzetten als vrijwilliger om iemand een leuke middag te bezorgen. Ik denk dan aan voorlezen, wandelen en/of fietsen. Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van carla

  Geplaatst door Carla
  Ik heb 35 jaar in het onderwijs gewerkt ( Basiseducatie en MBO) als docent en manager. Ik ben met vervroegd pensioen en wil mogelijk vrijwilligerswerk gaan doen. Graag met kinderen, jongeren of ouder... Lees meer
 • Profielfoto van Maartje

  Taalcoach online

  Geplaatst door Maartje
  Ik ben Maartje, 60 jaar, moeder van drie volwassen kinderen. Ik wil mijn kennis en vaardigheden beschikbaar stellen voor anderen, niet alleen omdat ik iets voor een ander wil doen maar ook omdat ik er... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.