Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Omer

  Boodschappen en koken

  Geplaatst door Omer
  Hallo, Ik wil graag mensen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Hawa

  Aanbod van Hawa

  Geplaatst door Hawa
  Ik wil graag mensen op hun gemak brengen zoals een gezellig praatje, buiten wandelen enz. Ik houd van mensen zorgen en hun blij te zien. Daarnaast ga ik na mijn eindexamen HBO-verpleegkundige volgen e... Lees meer
 • 53778 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Samet

  Aanbod van Samet

  Geplaatst door Samet
  Ik vind het altijd leuk om andere mensen te kunnen helpen Lees meer
 • Profielfoto van Wesley

  Aanbod van Wesley

  Geplaatst door Wesley
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij op deze vlakken mensen helpen mijn interesse trekt. Ik ben zelf behulpzaam en sociaal ingesteld en ik vind het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans k... Lees meer
 • Profielfoto van Britt

  Aanbod van Britt

  Geplaatst door Britt
  Ik vind het leuk om iets voor iemand anders te betekenen en tijd met iemand door te brengen/ dingen ondernemen mocht daar behoefte aan zijn! Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Vind het belangrijk om iets voor anderen te kunnen betekenen. Wil me graag inzetten voor mensen om me heen. Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ik vind het heel mooi om iets te kunnen betekenen voor anderen. In mijn dagelijks leven hou ik van behulpzaam zijn en gezelligheid en dit deel ik graag met anderen. Daarnaast heb ik vroeger ook baat g... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik wil mensen blij te maken. Ik wil iets mooi voor andere te doen en nieuwe dingen leren. Ik voel me het best wanneer ik anderen help. Ik ben gewoon om groceries voor andere mensen te kopen. Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Robin's activiteiten

  Geplaatst door Robin
  Organisaties hoeven mij niet te benaderen Ik geef al enkele jaren bijles, taalles en huiswerkbegeleiding. Waar ik nog steeds veel plezier van heb. Verder klus ik graag, waar ik ook anderen me... Lees meer
 • Profielfoto van Jos

  Aanbod van Jos

  Geplaatst door Jos
  Hoi, ik ben jos, 42 jaar, vader van twee pubers. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.