Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Roos

  Aanbod van Roos

  Geplaatst door Roos
  Helpen vanuit medeleven vanuit humanistische overtuiging. Mijn levens ervaring en sociale insteek gebruiken om mensen te helpen die hulp op nodig hebben. Mijzelf nuttig maken en dat kan op diverse geb... Lees meer
 • Profielfoto van Claire

  Aanbod van Claire

  Geplaatst door Claire
  Gezien de omstandigheden momenteel ben ik zonder werk komen te zitten en heb ik besloten dat ik mijn tijd wil steken in het helpen van anderen. Ik doe al vrijwilligerswerk bij het dierenasiel dat is i... Lees meer
 • 38859 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Mensen helpen die iets zelf niet meer kunnen, zorgt voor twee blije gezichten. Ik vind het leuk om tuin klusjes te doen. Ik werk zelf nog voor 32 uur maarwil daarnaast toch mijn steentje bijdragen om... Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Ik heb 10 jaar bij Welzijn Bloemendaal gewerkt als receptioniste een aantal dagdelen per week. Dit werk is helaas gestopt. Het liefst zou ik weer zoiets willen doen. Maar mensen helpen met taal lijkt... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Hulp bij het bestrijden van eenzaamheid, problemen met boodschappen, online steun/hulp Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Ben nu 2 weken thuis . wil graag iets voor een ander doen bv een boodschap voor mensen die de deur niet uit kunnen of iets bezorgen een kaartje sturen , een warme maaltijd koken Lees meer
 • Profielfoto van Nicoline

  Aanbod van Nicoline

  Geplaatst door Nicoline
  ik wil graag mensen in vitale beroepen ondersteunen en dat kan heel praktisch door het doen van boodschappen en het bij deze mensen afleveren Lees meer
 • Profielfoto van Oscar

  Aanbod van Oscar

  Geplaatst door Oscar
  Ik ben Oscar, 51 jaar, zelfstandig ondernemer en als gevolg van de Corona maatregelen ben ik in ieder geval tot juni zo goed als werkloos geworden. Ik ben zelf nog aardig in staat om m'n broek op te h... Lees meer
 • Profielfoto van Antoinet

  Aanbod van Antoinet

  Geplaatst door Antoinet
  In deze bizarre tijd wil ik mijn steentje bijdragen. Ik zet me graag in voor mensen die hulp wensen.Denk aan:Boodschappen, medicijnen ophalen, eten(warme maaltijd) etc. Lees meer
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van Niels

  Geplaatst door Niels
  Zeker nu in deze tijd zijn we verplicht naar elkaar toe. Om te helpen. Ik zit zelf al thuis sinds juni 2019. Ik heb dunne vezel neuropathie. Maar ben altijd bereid een ander te helpen. Of een luistere... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.