Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Patty

  Aanbod van Patty

  Geplaatst door Patty
  Ik wil iets zinvols doen, organisaties helpen met mijn know how, zonder dat het "werk" wordt. Ik houd van vrijheid en autonomie, maar ben als ik de doelstelling van een organisatie onderschrijf ook he... Lees meer
 • Profielfoto van Suzan

  Vrouwen voor elkaar

  Geplaatst door Suzan
  Samen wandelen/ fietsen en veel gezelligheid .... Sluit je aan bij vrouwengroepje ! Groetjes, Suus Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 30242 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Stefan

  Aanbod van Stefan

  Geplaatst door Stefan
  ik wil mijn diensten aanbieden aan mensen die ze kan gebruiken, doormiddel van een wandeling, fietsen, samen iets leuks doen, en luisterend oor bieden, maar in het algemeen er zijn voor mensen en de e... Lees meer
 • Profielfoto van Sharon

  Spontane Vrijwilligster uit Meppel

  Geplaatst door Sharon
  Graag zou ik mij als vrijwilligster aan willen bieden in Meppel. Ik ben een spontane, vlotte dame die er graag netjes en verzorgd uitziet! Verder heb ik ervaring als vrijwilligster als gastdame bij ... Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Door een hersenbloeding kan ik niet meer werken. Het gaat mij wel goed af om praktisch werk te doen, zoals bijvoorbeeld werk in tuinen of natuur, schilderwerk en ander soort klusjes. Ik ben in princi... Lees meer
 • Profielfoto van Mariette

  Aanbod van Mariette

  Geplaatst door Mariette
  Ik heb eerder vrijwilligers werk gedaan voor een 50plus ontmoetingsruimte en na ziekte heb ik weer zin om aan de slag te gaan. Ik heb ervaring in het organiseren van activiteiten, buffetdiensten dra... Lees meer
 • Profielfoto van Koszja

  Aanbod van Koszja

  Geplaatst door Koszja
  h Hallo, ik ben Koszja. Ik ben 19 jaar en ik heb net mijn vwo diploma gehaald. Volgend (school)jaar heb ik een tussen jaar en ik wil graag mijn tijd nuttig besteden door mensen te helpen. Ik heb ge... Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  ik heb een dagbesteding nodig om mezelf te ontwikkelen, het liefst doe ik iets voor dieren, kinderen of dementerende vrouwen. ik ben elke dag behalve maandag beschikbaar in de ochtend, ik kan geen l... Lees meer
 • Profielfoto van Sylvana

  Aanbod van Sylvana

  Geplaatst door Sylvana
  Ik las net een vraag voor hulp voor koeien en wil daar graag me voor aanmelden. Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Ik vind omgang met mensen heel leuk. Ik krijg er veel energie van en positiviteit. Daarnaast zit ik nu veel thuis en wil daarom graag mensen helpen. Ben jij opzoek naar iemand waarmee je gezellig a... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.