Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Judith

  Aanbod van Judith

  Geplaatst door Judith
  Ik werk nu 24 uur voor een ICT bedrijf vanuit huis. Mijn 3 dochters zijn nu wat ouder dus ik heb tijd om wat meer te doen. Ik ben gewend trainingen te geven en houd erg van taal en lezen. Als ik daar ... Lees meer
 • Profielfoto van Bertyne

  Het wijkteam Literatuurwijk is er voor bewoners

  Geplaatst door Bertyne namens Wijkteam Literatuurwijk
  Het wijkteam is er voor bewoners die hulp of ondersteuning nodig hebben. De wijkwerkers weten veel van zorg en welzijn. Ze brengen Almeerders bij elkaar en zoeken samen met u naar de oplossing. Het ... Lees meer
 • 49096 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Liset

  Aanbod van Liset

  Geplaatst door Liset
  Ik word mij er steeds meer bewust van dat er ook anderen zijn die hulp kunnen gebruiken of een luisterend oor. Financiële problemen, eenzaamheid of je bent nieuw in dit land en kan een steuntje in de ... Lees meer
 • Profielfoto van Floris

  Aanbod van Floris

  Geplaatst door Floris
  Het lijkt me leuk mensen te helpen die moeite hebben met school, of graag talen willen leren. Zelf heb ik door herstel na ziekte de tijd om er voor anderen te zijn en doe dat graag. Lees meer
 • Profielfoto van Violeta

  Aanbod van Violeta

  Geplaatst door Violeta
  Ik wil van dienst zijn in deze moeilijke coronatijden. Lees meer
 • Profielfoto van Eddie

  Aanbod van Eddie

  Geplaatst door Eddie
  Rotterdammers helpen elkaar waar dat nodig is.dus voor kleine klusjes ben ik beschikbaar, ook als OV en Buurtbus of andere vervoerders niet binnen uw bereik of budget zijn, dan breng ik u naar bestemm... Lees meer
 • Profielfoto van Chiel

  Aanbod van Chiel

  Geplaatst door Chiel
  Hi! Ik ben Michiel, 38 jaar en ik woon in Amstelveen. Ik ben momenteel op zoek naar een nieuwe baan na 9 jaar als Human Resource Assistent bij een advocatenkantoor op de Zuidas te hebben gewerkt. Hier... Lees meer
 • Profielfoto van Jorn

  Aanbod van Jorn

  Geplaatst door Jorn
  Voor school moet ik momenteel in de praktijk 100 uur mee draaien. Hiervoor denk ik dat vrijwilligers werk een ideale oplossing is. Ik volg momenteel op het HBO de opleiding social work. Lees meer
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  Ik ben Annemieke, 42 jaar, moeder van 6 lieve kinderen en naast de zorg voor mijn gezin zou ik graag iets voor mijn medemens willen betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Saf

  Aanbod van Saf

  Geplaatst door Saf
  Hallo ik ben Saf. Ik ben moeder van 2 kinderen. Aangezien ik op het moment geen baan heb wil ik mijzelf graag inzetten om iets voor een ander te kunnen betekenen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.