Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Ik wil graag weer werkervaring opdoen, heb voor het laatst in 2006 een betaalde baan gehad als receptioniste/telefoniste. Ben zoekend naar mezelf, maar wel in die richting. Lees meer
 • Profielfoto van Sharona

  Aanbod van Sharona

  Geplaatst door Sharona
  Ik heb me in het verleden erg vaak eenzaam gevoelt, ik zou me daarom via dit forum graag inzetten voor iemand die dit op dit moment meemaakt, bent u of kent u iemand die behoefte heeft aan persoonlijk... Lees meer
 • 32379 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Gerda

  Aanbod van Gerda

  Geplaatst door Gerda
  Hallo, ik ben Gerda, 51 jaar en ik woon in Zaandam. Ik wil met iemand lekker gaan knutselen , gezellig praatje maken. Of een uitleg geven voor iPad en Tablet voor de Senioren. Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  In 1e instantie denk ik aan ondersteuning bij taalverwerving. Er zijn mensen die 'laaggeletterd' zijn. Graag help ik mensen om hun leven zelf zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen leven. Lees meer
 • Profielfoto van Cunera

  Aanbod van Cunera

  Geplaatst door Cunera
  Ik ben een van de kleindochters van mevrouw Van Nispen tot Pannerden, die aan het Heuvelplein16 in Beek en Donk heeft gewoond. Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt. Ook met kinderen en gehandicapten heb ik ervaring. Graag wil ik nu wat voor een ander betekenen. Heb vele hobby's; Theater bioscoop winkelen wandelen. Ik hoop dat i... Lees meer
 • Profielfoto van Trees

  Aanbod van Trees

  Geplaatst door Trees
  Ik wil me verdienstelijk maken aan maatschappij Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Ben me aan het oriënteren. Achtergrond; ondernemer met veel landelijke en provinciale bestuursfuncties, zowel voorzitter als ab lid. Eveneens ervaring met lokale politiek. Motivatie; ‘stilstaan’ is n... Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  Ik heb een tussenjaar en heb daardoor tijd over. Ik wil het liefst iets met kinderen of jongeren doen. Lees meer
 • Profielfoto van Aad

  Aanbod van Aad

  Geplaatst door Aad
  Ik ben een man van 83 jaar en door medische oorzaken ben ik afhankelijk van hulp. Aan de andere kant kan ik wel helpen met administratief werk en het ontwerpen op de computer van alles wat met drukken... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.