Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Michal

  Aanbod van Michal

  Geplaatst door Michal
  Ik ben Michal, ik ben 16 jaar oud en ik kom uit Polen. Ik wou altijd mensen helpen met hun leven, en daarom heb ik mezelf bij die site ingeschreven. Ik ben een gezellige jongen, en kan goed luiste... Lees meer
 • Profielfoto van Charles

  Aanbod van Charles

  Geplaatst door Charles
  Sociale cohesie vind ik erg belangrijk. In mijn eigen wijk Dierdonk heb ik het project "eenzaamheid onder ouderen" binnen de wijkraad gedaan. Momenteel ben ik bezig met de uitrol van Nextdoor om zo me... Lees meer
 • 33308 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Lieke

  Aanbod van Lieke

  Geplaatst door Lieke
  Ik vind het leuk om met mensen samen te werken en ze te begeleiden in hun dagelijks leven. Als ik zie wat voor een plezier deze mensen hieraan beleven, vind ik dat voor mezelf ook prettig. Daarnaast s... Lees meer
 • Profielfoto van Sil

  Niet meer alleen...

  Geplaatst door Sil
  Wil je nieuwe mensen leren kennen, samen activiteiten ondernemen, of gewoon gezellig een kopje koffie drinken met anderen? Kom erbij. Je bent van harte welkom • Zaanstad en omstreken • Voor leefti... Lees meer
 • Profielfoto van Antoon

  Aanbod van Antoon

  Geplaatst door Antoon
  ik zou het leuk vinden als anderen mensen ook met iemand leuke dingen,of samen iets ondernemen zouden doen. alleen zijn is het moeilijk,je moet dit samen ontdekken. Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik bouw voor non-profit organisaties websites en geef de ondersteuning. Tevens geef ik de ondersteuning. Bij interesse kan ik Huiswerkbegeleiding geven. Ouderen en ondersteuning bieden op ICT be... Lees meer
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van Niels

  Geplaatst door Niels
  -21 jarig -studeert op het biedt van computer -heeft schoonmaak werk gedaan -hobbie: tekene Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  muziekmiddag, dansmiddag, samen dansen in zorgcentrum

  Geplaatst door Frans
  Wij zijn een stijldansclub en verzorgen reeds enkele jaren muziek en dansmiddagen in zorgcentra door het hele land. Het is gratis, alleen autokosten. Wij komen met enkele leden van de dansclub, plaats... Lees meer
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Af en toe een handje helpen in de buurt. Een klein huis-, tuin- of keukenklusje. Met een praatje. Misschien een stukje lopen of fietsen. 1:1 contact vind ik mooi. Lees meer
 • Profielfoto van Peggy

  Aanbod van Peggy

  Geplaatst door Peggy
  Ik werk zelf in de zorg en altijd fijn om iets voor en met anderen te doen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.