Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Saad

  Spaans leren?

  Geplaatst door Saad
  Dag, ik ben Saad, ik ben spanjaard en ik ben Nederlands aan het studeren. Graag zou ik gesprekken willen voeren. Over koken, sporten, enzovoort. Misschien kunnen we een uitwisseling doen. :) Lees meer
 • Profielfoto van Imran

  mensen helpen met koken

  Geplaatst door Imran
  ik heb interesse in de keuken, Ik ben nieuw in Nederland en ik woon in azc.ik ben Turks.ik kan frans,Engels ,Turks en een beetje Nederlands praaten. dus tijdens de koken ik wil graag oefenen mijn t... Lees meer
 • 50508 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Daisy

  Aanbod van Daisy

  Geplaatst door Daisy
  Mijn naam is Daisy, 19 jaar en ik ben tweedejaars student Social Work aan de Hogeschool Leiden. Voor dit studiejaar zoek ik een stageplek/vrijwilligerswerk. Ik ben vooral geïnteresseerd in het begele... Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  Ik doe graag iets voor een ander. Ik heb tot nu toe een tweetal maatjes gehad die helaas het afgelopen jaar allebei zijn overleden. Ik heb dus weer tijd om iets voor een ander te kunnen betekenen (bij... Lees meer
 • Profielfoto van Rens

  Aanbod van Rens

  Geplaatst door Rens
  Heb je hulp nodig? Vraag het mij. Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik heb zelf redelijk geluk gehad in mijn leven en wil graag wat doen voor mensen die het wat moeilijker hebben. Wil graag ook actieve bijdrage leveren bij de bestrijding van de gevolgen van deze coron... Lees meer
 • Profielfoto van Sanam

  Aanbod van Sanam

  Geplaatst door Sanam
  Hoi! Ik ben Sanam en ik ben 16 jaar oud. Ik zit momenteel in 5 vwo met als doel om geneeskunde te studeren. Ik vind het belangrijk om mensen te helpen, omdat ik dit met plezier doe en mijn sociale vaa... Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Ik zou graag iemand een keer in de week/ twee weken willen helpen met huiswerk, taal of iets anders. Lees meer
 • Profielfoto van Dianella

  Aanbod van Dianella

  Geplaatst door Dianella
  Ik ben een moeder en ik hou in me vrijje tijdt iets voor andere doen soms is het saai om alleen te zijn daarom wil ik graag helpen Lees meer
 • Profielfoto van Roger

  Aanbod van Roger

  Geplaatst door Roger
  Lijkt me waardevol om iets te kunnen doen voor een vreemde. Door het wegvallen van mijn werk heb ik daar nu eindelijk de tijd voor. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.