Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Loes

  Aanbod van Loes

  Geplaatst door Loes
  Sinds enkele jaren afgekeurd, maar ik wil toch graag iets ondernemen. Ik heb beperkt tijd, omdat ik de zorg heb voor mijn gehandicapte zoon, die overdag naar dagbesteding is. Ik zou graag iets met ki... Lees meer
 • Profielfoto van Bouchra

  Huiswerkbegeleiding aan huis

  Geplaatst door Bouchra
  Ik ben op zoek naar iemand die huiswerkbegeleiding aan mijn dochter van 10 wilt geven. J. zit in groep 7 en heeft moeite met rekenen en aardrijkskunde. Lees meer
 • 31570 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Irma

  Aanbod van Irma

  Geplaatst door Irma
  Meer onder de mensen helaas ben ik afhankelijk met vervoer door een hernia operatie wat niet is goed gegaan heb ik een zenuw beschadiging.. zou graag weer bij de maatschappij horen. Door dit ben ik mi... Lees meer
 • Profielfoto van Elsbeth

  gezocht maatje

  Geplaatst door Elsbeth
  ik ben op zoek naar een maatje tussen 40 en 60 jaar oud, liefst net als ik slechthorend maar hoeft niet perse. graag wel een kattenliefhebber. en iets creatiefs ondernemen of lekker wandelen ergens Lees meer
 • Profielfoto van Pieter

  Aanbod van Pieter

  Geplaatst door Pieter
  Door mijn ICT werkervaring wil ik graag mensen en/of organisaties cq verenigingen hulp kunnen bieden. Lees meer
 • Profielfoto van Isa

  Aanbod van Isa

  Geplaatst door Isa
  ik ben isa 16 jaar oud en woon in hoorn op dit moment studeer ik sociaal werk niveau vier hier voor moet ik vrijwilligerswerk lopen en daarvoor benader ik jullie. Lees meer
 • Profielfoto van Ilse

  Aanbod van Ilse

  Geplaatst door Ilse
  Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is elkaar te helpen, wat de hulpvraag ook is. Ik wil mezelf nuttig voelen en ik geef om mensen. Lees meer
 • Profielfoto van René

  Aanbod van René

  Geplaatst door René
  Ik ben een aantal jaren Mantelzorger voor mijn Moeder geweest maar die is sinds vorig jaar okt overleden . Heb dit als heel fijn ervaren en gaf veel voldoening ! Een ander helpen is een ander een li... Lees meer
 • Profielfoto van Hajar

  Aanbod van Hajar

  Geplaatst door Hajar
  Ik heb 10 jaar bij een financieel consultancy bedrijf gewerkt waarvan 6 jaar als people/team manager. Ik heb veel ervaring in het plannen, organiseren, leidinggeven, coachen en begeleiden. Per 1 janu... Lees meer
 • Profielfoto van Wybo

  Aanbod van Wybo

  Geplaatst door Wybo
  Maak de wereld groter dan jezelf! Vrijwilligerswerk is voor mij een ideale en praktische manier om concreet inhoud te geven aan de springlevende slogan 'de maatschappij dat zijn wij...'! Mijn vo... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.