Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lisette

  Geplaatst door Lisette
  Ik zou graag wat voor de ander willen betekenen omdat dit mij voldoening geeft en ik het belangrijk vind om onder de mensen te blijven. Lees meer
 • Profielfoto van Mieke

  Aanbod van Mieke

  Geplaatst door Mieke
  Ik ben zojuist gestopt met werken en wil nog wel iets doen. Ik zag een oproep om een Syrisch gezin in Honselersdijk te helpen bij Nederlandse brieven en administratie. Dat was de reden om reageren, om... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 29768 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Andrea

  Gratis gitaarles in ruil voor Nederlands praten

  Geplaatst door Andrea
  Babak Najafi, Iraans vluchteling wonend in het AZC, biedt gratis gitaarlessen aan in ruil voor het tijdens de gitaarles praten in het Nederlands om zijn taalkennis snel te verbeteren. Hij spreek goed ... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik meld me aan als gastheer voor het museum Gouda. Ik ben een geregeld bezoeker van musea, waaronder het museum Gouda. Ik ben met pensioen en ben dus in de gelegenheid een deel van mijn vrijetijd te b... Lees meer
 • Profielfoto van Carolien

  Aanbod van Carolien

  Geplaatst door Carolien
  Hallooo ik ben carolien, ben 41 jaar en ik zoek n soort dagbesteding omdat ik niet werken mag van de dokter vanwege mn gezondheid en alleen maar thuis zitten das echt nix voor mij. groetjes carolien Lees meer
 • Profielfoto van Samanta

  Aanbod van Samanta

  Geplaatst door Samanta
  Ik zou graag wat voor de maatschappij willen betekenen. Mensen met een beperking helpen workshops geven. Iemand erop uit meenemen Lees meer
 • Profielfoto van Judith

  Aanbod van Judith

  Geplaatst door Judith
  Omdat ik op dit moment geen studie volg en ook niet veel werk. Zou ik mijn tijd graag willen besteden om Nederland een stukje mooier, socialer te maken. Niet alleen nederland zelf maar natuurlijk oo... Lees meer
 • Profielfoto van Corrie

  Aanbod van Corrie

  Geplaatst door Corrie
  aantal uren per week, wil graag passie delen en dat is muziek Lees meer
 • Profielfoto van Fariha

  Aanbod van Fariha

  Geplaatst door Fariha
  Beste, Ik ben sociaal en kan goed organiseren. Ik heb ruim ervaring met organiseren. Jaren bij verenigingen gewerkt. Ik ben verantwoordelijk en hardwerkend. Lees meer
 • Profielfoto van Somjai

  Aanbod van Somjai

  Geplaatst door Somjai
  Ik zou het leuk vinden om samen met een andere vrijwilliger de koffie te verzorgen voor ouderen in een bejaardenhuis/zorgcentrum. Ik ben gastvrij en spreek redelijk Nederlands, maar dit zal zeker verb... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.