Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Joëlla

  Aanbod van Joëlla

  Geplaatst door Joëlla
  Ik ben Joëlla, 31 jaar en woonachtig in Haarlem. Om weer in een werkritme te komen, wil ik beginnen met 2 dagdelen vrijwilligerswerk. Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Ik ben Ton, zit nu in de wao /wia. Ik zou graag iets voor anderen willen betekenen. Heb altijd gewerkt als E & I Technician, op Amerikaanse chemische bedrijven , in Nederland. Cytec / Kemira en ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 29768 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Eliska

  Aanbod van Eliska

  Geplaatst door Eliska
  Ik ben een voormalige Tsjechische, 8 jaar woonachtig in Nederland en vind het leuk om mensen te helpen. Enerzijds om iets om handen te hebben, anderzijds vind ik de omgang met mensen leuk en zo kan ik... Lees meer
 • Profielfoto van Jeannet

  Aanbod van Jeannet

  Geplaatst door Jeannet
  Op dit moment tijd over naast werk bij GGD. Ik zou graag een dagdeel willen helpen bij kansarmere mensen Lees meer
 • Profielfoto van Jason

  Aanbod van Jason

  Geplaatst door Jason
  Ik heb geen diplomas in de ict maar ik begin binnenkort met een ict opleiding. ik heb veel zelfkennis en waar mogelijk wil ik altijd mensen helpen met ict vragen waar ik kan. Lees meer
 • Profielfoto van Jacq

  Aanbod van Jacq

  Geplaatst door Jacq
  Ben alleen en kan nu iets aan andere bieden. Ik vind het leuk allerlei plaatjes en natuur te bezoeken, ook met anderen. Ga graag met anderen ergens wat eten en/of drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Quirijn

  Aanbod van Quirijn

  Geplaatst door Quirijn
  Ik heb vrije tijd die ik nuttig wil besteden. Bovendien wil ik het gat op mijn CV verkleinen. Lees meer
 • Profielfoto van Jeroen

  Aanbod van Jeroen

  Geplaatst door Jeroen
  Ik ben vanaf nu tot 12 juli 2019 beschikbaar. Ik ben nu in een schakeljaar van mijn studie en heb dus nog maar 1 vak. Ik wil mijn extra vrije tijd opvullen en wat is dan beter dan vrijwilligerswerk. Lees meer
 • Profielfoto van Leo

  Aanbod van Leo

  Geplaatst door Leo
  Ik ben kortgeleden gepensioneerd en wil mij nuttig inzetten voor de samenleving. Heb tijd over en wil wel chauffeurswerkzaamheden doen. ( niet met eigen auto) Heb klein en groot rijbewijs. Lees meer
 • Profielfoto van Marwa

  Aanbod van Marwa

  Geplaatst door Marwa
  Ik hed psgeloog deploma en ik wil graag mijn taal is verbeter Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.