Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Marion

  Aanbod van Marion

  Geplaatst door Marion
  Momenteel zonder werk en daarom op zoek naar een functie waarbij ik andere tot dienst kan zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar administrtief werk omdat ik daar veel ervaring in heb en het ontzettend leuk... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Contact en ondersteuning bij diverse activiteiten … Neem contact op en laten we kijken of we elkaar van dienst kunnen zijn ... Lees meer
 • 30339 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Cardillya

  Aanbod van Cardillya

  Geplaatst door Cardillya
  Het lijkt mij erg leuk om wat vrijwilligerswerk te doen mensen gezellig ondersteunen bij spelletjes of andere administratie klusjes zou kunnen. Lees meer
 • Profielfoto van Dymphy

  Aanbod van Dymphy

  Geplaatst door Dymphy
  Ik vind het fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen, en ik vind creatief bezig zijn erg leuk. Samen doen is altijd leuker dan alleen en aangezien mijn school voor dit jaar op pauze staat ben ... Lees meer
 • Profielfoto van Max

  Aanbod van Max

  Geplaatst door Max
  Omdat het ziekenhuis veel goed werk doet wil ik graag daar wat betekenen om anderen van de maatschappij te kunnen helpen. Ik heb zelf 47 jaar gewerkt grootste deel 36 jaar bij Ing op diverse afdeling... Lees meer
 • Profielfoto van Christa

  Aanbod van Christa

  Geplaatst door Christa
  Ik wil graag bijdragen aan de maatschappij Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Mijn moeder van 85 vindt het prachtig om nog mee te doen op het internet. Ik snap dat een heleboel ouderen een beetje angst hebben om bepaalde acties uit te voeren. Die drempel is met goede uitleg te ... Lees meer
 • Profielfoto van Huseyin

  Aanbod van Huseyin

  Geplaatst door Huseyin
  Ik ben van turkse afkomst en ben sinds 26 september 2017 in Nederland, sinds december 2018 in Bergen op Zoom.Ik leer nederlands, ik spreek het al goed, ik wil mensen met problemen helpen op het gebied... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik ben het thuis zitten zat .ben alleen een wil onder de mensen een niet zo met een zelfs om hulp moet vragen ,zo lang ik mij nog goed voel wil ik wel wat voor andere doen Lees meer
 • Profielfoto van Rene

  Aanbod van Rene

  Geplaatst door Rene
  Zoeken in mogelijkheden. Bezig zijn met werkzaamheden waarin ik mijn competenties en vaardigheden kan toepassen. Competenties Behoeften van de klant herkennen en hierop richten; klantgericht; kwal... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.