Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Femke

  Aanbod van Femke

  Geplaatst door Femke
  Ik wil ondanks mijn beperking laten zien dat ik als jongvolwassene nog wat kan betekenen voor de maatschappij. Werk als gastvrouw lijkt me leuk en als bemiddelaar mensen helpen aan de juiste informati... Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Aanbod van Robin

  Geplaatst door Robin
  Ik ben chronisch ziek, en via vrijwilligers werk zou ik er graag vaker uit het huis komen. Ik wil graag klein beginnen en dat opbouwen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 29768 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Farzad

  Aanbod van Farzad

  Geplaatst door Farzad
  Ik vind het belangrijk om mijn tijd te kunnen besteden aan dingen waar ik me goed bij voel, waar mijn hart ligt. zoals het verzorgen en helpen van mensen en dieren. Lees meer
 • Profielfoto van Radoslava

  Aanbod van Radoslava

  Geplaatst door Radoslava
  Ik wil iemand helpen met haar/zijn huis schoon te maken en opruimen of boodschapen doen of haar/zijn helpen met tuin Lees meer
 • Profielfoto van Rebecca

  Aanbod van Rebecca

  Geplaatst door Rebecca
  Ik ben een 3e jaars student aan de iPabo in Amsterdam. Hier volg ik de minor NT2 onderwijs (onderwijs bieden aan leerlingen van wie Nederlands niet de moedertaal is) Voor mijn vrije ervaringsruimte zo... Lees meer
 • Profielfoto van Arnold

  Aanbod van Arnold

  Geplaatst door Arnold
  Ik ben reeds vrijwilliger voor Taalhuis, mij wordt een training aangeboden. Lees meer
 • Profielfoto van Liesbeth

  Aanbod van Liesbeth

  Geplaatst door Liesbeth
  Ik heb altijd zelf hulp gehad vanwege mijn dochters met beperking ze gaan nu allemaal naar [website verborgen] wil ik graag een ander helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Jonathan

  Aanbod van Jonathan

  Geplaatst door Jonathan
  Sinds jaren run ik een bedrijf in de sector reiniging. Ook al ben ik tevreden met de gang van zaken van mijn kleine firma, zou ik graag iets willen doen voor mensen die daar ook echt blij mee zijn. Ge... Lees meer
 • Profielfoto van Anita

  Aanbod van Anita

  Geplaatst door Anita
  Ik zit thuis omdat ik een versleten knie heb waardoor werk vinden heel erg moeilijk is geworden, en ik ben iemand die graag onder de mensen is. Lees meer
 • Profielfoto van Daniël

  Aanbod van Daniël

  Geplaatst door Daniël
  Ik vind het prettig om mensen te helpen zodat ik zelf daar ook een fijn gevoel aan overhoud. Ik ben een man van 43 jaar en heb zelf een psychiatrische achtergrond. Zelf voel ik mij ook wel eens eenzaa... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.