Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Aanbod van Mar

  Profielfoto van Mar

  Aanbod van Mar

  Geplaatst door Mar
  ik ben 60jaar en ben er aan toe na dat de kinderen groot zijn om weer beetje onder de mensen te komen ik help graag ouderen. huishoudelijk is voor mij te zwaar,en een praatje of een boodschap kan a... Lees meer
 • Helpende Hans

  Profielfoto van Hans

  Helpende Hans

  Geplaatst door Hans
  Hallo met de computer online kan ik misschien iets voor u betekenen. Ik ben ook een praktische denker en aandacht schenker. Met U kan ik misschien ook mijn horizon verbreden Reisafstand tot ca ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 26094 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Aanbod van Inge

  Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  will graag anderen vermaken en een eigen tijds in vulling Lees meer
 • Aanbod van Nathalie

  Profielfoto van Nathalie

  Aanbod van Nathalie

  Geplaatst door Nathalie
  Hallo, ik ben Nathalie en ben 43 jaar oud. Ik wil graag vrijwilligerswerk doen voor maximaal 3 dagen per week. Wil graag mijn tijd nuttig besteden door iets te betekenen voor anderen. Mijn voorkeur ga... Lees meer
 • Aanbod van Nicole

  Profielfoto van Nicole

  Aanbod van Nicole

  Geplaatst door Nicole
  Nu ik hier zelf op de Hooghe Clock woon heb ik meer kijk op waarmee mensen wel eens geholpen kunnen worden. Ik heb een goed inlevingsvermogen en kan goed met de computer omgaan. Minstens 2 keer per we... Lees meer
 • Aanbod van Romy

  Profielfoto van Romy

  Aanbod van Romy

  Geplaatst door Romy
  Ik heb gemiddeld 2 uur per dag en max. 4 uren per week over om mij in te zetten als hulp in bijvoorbeeld een verzorgingstehuis, om te helpen bij o.a. koffieschenken. Ik mag graag met mensen omgaan. Lees meer
 • Aanbod van Marcia

  Profielfoto van Marcia

  Aanbod van Marcia

  Geplaatst door Marcia
  Zeer gemotiveerd om er te zijn voor andere, ik, maar mijn hele gezin is beschikbaar. Begeleiden is mijn kracht! Graag loop ik ee stukje mee op het levenspad. Die op een ieders manier verloopt! Lees meer
 • Aanbod van Janny

  Profielfoto van Janny

  Aanbod van Janny

  Geplaatst door Janny
  Hallo, mijn naam is Janny en ben 57 jaar. Ik ben een boerendochter met een kunstopleiding. Beetje slechthorend. Ik heb de zorg gehad voor een geestelijk gehandicapte broer. Ervaring met schoonmaak, tu... Lees meer
 • Aanbod van Nina

  Profielfoto van Nina

  Aanbod van Nina

  Geplaatst door Nina
  Ben sociaal ingesteld en hulpvaardig. Ben in bezit auto en wil er wel gezellig met iemand op uit. Heb ervaring als keurmeester postuurkanaries en heb bestuurservaring als voorzitter van een vogelver... Lees meer
 • Aanbod van Hans

  Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Via Nissewaard Voor Elkaar wil ik mij graag aanbieden voor een nader te bepalen vrijwilligersfunctie. Mijn voorkeur gaat uit naar een ondersteunende functie bij een non-profit-organisatie of in het on... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.