Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Didi

  Aanbod van Didi

  Geplaatst door Didi
  Graag wil ik iets betekenen voor mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ik heb veel affiniteit met de ouderenzorg. Het lijkt mij leuk om iemand die zich eenzaam voelt, mee op stap te neme... Lees meer
 • Profielfoto van Hassan

  Aanbod van Hassan

  Geplaatst door Hassan
  Ik zou graag wat willen betekenen voor me medemens . En vandaar dat ik op deze kans reageer en hoop dat ik wat kan beteken . Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 29676 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Storm

  Aanbod van Storm

  Geplaatst door Storm
  Hallo, mijn naam is Storm en ik ben 18 jaar oud. Ik zou graag vrijwilligerswerk willen doen om mezelf meer te ontwikkelen en om een steentje bij te dragen in de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Marjan

  Aanbod van Marjan

  Geplaatst door Marjan
  Ik wil graag iets voor een ander betekenen. Heb ervaring bij VluchtelingenWerk. Cliënten geholpen bij hun asielprocedure. Ook cliënten begeleid met Nederlandse taal. Ik zou ook wel met een ander een ... Lees meer
 • Profielfoto van Chahida

  Aanbod van Chahida

  Geplaatst door Chahida
  Ik help graag waar nodig. Ik heb altijd vrijwilligers werk gedaan. Geeft mij voldoening en maakt mij blij wanneer ik iets voor een ander kan betekenen . Ik heb nu gekozen voor vakantie vrijwilliger o... Lees meer
 • Profielfoto van Desiree

  Aanbod van Desiree

  Geplaatst door Desiree
  Hallo, ik ben Desiree en ik ben bijna 61jaar. Ik heb bijna 15 jaar gewerkt als huishoudelijke hulp bij PGB cliënten. Door fysieke problemen kon ik dit werk niet meer doen. Ben nog wel mantelzorger voo... Lees meer
 • Profielfoto van Yvet

  Aanbod van Yvet

  Geplaatst door Yvet
  IK wil graag een steentje bijdragen in de samenleving. Lees meer
 • Profielfoto van Fawaz

  Aanbod van Fawaz

  Geplaatst door Fawaz
  Hallo ik ben fawaz en ik kom uit syria en ik ben 50 jaar Ik ben op zoek naar een Nederlandse man of vrouw die we kennen om mijn Nederlandse taal te versterken, en om te assisteren en deel te nemen... Lees meer
 • Profielfoto van Fleur

  Aanbod van Fleur

  Geplaatst door Fleur
  Het lijkt me heel leuk om iets voor iemand te kunnen betekenen hier. Ik zit op school in Amsterdam, ik werk af en toe en ik doe aan roller derby in mijn vrije tijd! Lees meer
 • Profielfoto van Geeske

  Aanbod van Geeske

  Geplaatst door Geeske
  Ik wil wel graag iets met dieren doen en gastvrouw ook Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.