Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Ivar

  Aanbod van Ivar

  Geplaatst door Ivar
  Rond 20 april heb ik mijn school volledig afgerond, daardoor heb ik dan wat extra tijd te besteden. Deze tijd zou ik graag willen gebruiken om anderen te helpen. Ik vind het een hele mooie gedachten o... Lees meer
 • Profielfoto van Josanne

  Aanbod van Josanne

  Geplaatst door Josanne
  In deze moeilijke tijd wil ik graag wat kunnen betekenen voor een ander. Doordeweeks werk ik thuis dus vooral in de weekenden kan ik graag iets doen voor een ander. Lees meer
 • 51629 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jamie

  Aanbod van Jamie

  Geplaatst door Jamie
  Ik ben mama van 3 meiden en ben nu 12 jaar verpleegkundige. In deze coronacriais werk ik hard in het ziekenhuis & op de zorgambulance. Toch wil ik ook graag prive mijn steentje bijdragen! Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Mijn naam is Eva, ik ben 23 jaar. Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie in Rotterdam en houd van van gezond leven, van planten, dieren en muziek. Zelf heb ik geen beperkingen, ben ik gezond en zou ... Lees meer
 • Profielfoto van Samuel

  Aanbod van Samuel

  Geplaatst door Samuel
  Ik wil graag iets betekenen voor een ander tijdens deze gekke coronatijden. Ik ben zelf ingekort in aantal werkuur van 40 naar 24. Daarom heb ik veel vrije tijd die ik graag nuttig inzet. Bijvoorbeeld... Lees meer
 • Profielfoto van Lucy

  huishoudelijke hulp verpleegkundige

  Geplaatst door Lucy
  Elke maandag kan ik bij je komen stofzuigen, afwassen, je bed opmaken en je was ophangen en/of opvouwen. Dit zijn klussen die ik graag zou doen voor iemand die in het ziekenhuis werkt en aan de frontl... Lees meer
 • Profielfoto van Vera

  Aanbod van Vera

  Geplaatst door Vera
  Omdat ik zorgzaam en behulpzaam ben en graag iets voor anderen doe. Bovendien ben ik nu werkloos tot na de corona crisis en wil ik wel actief en buiten zijn. Dingen die ik leuk vind en goed kan zijn g... Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Vanwege de corona crisis wil ik graag mensen helpen die niet meer zelf de deur uit kunnen om boodschappen te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Suzan

  Aanbod van Suzan

  Geplaatst door Suzan
  Graag zou ik willen helpen. Normaliter ben ik door werkvrij druk. Doordat ik nu n aantal weken zoek thuis zit en uiteraard ook vanwege Corona, besef ik dat ik liever tijd besteed aan anderen helpen da... Lees meer
 • Profielfoto van Femke

  Aanbod van Femke

  Geplaatst door Femke
  Ik werk momenteel fulltime in de psychiatrie, maar ik zou daar buiten ook graag iets voor een ander willen betekenen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.