Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Rosaria

  Aanbod van Rosaria

  Geplaatst door Rosaria
  Ik zou graag willen starten als financieel maatje voor mensen die schulden hebben. Ook heb ik zelf een ondernemers idee om meer mensen aan elkaar te koppelen. Om op deze manier sneller te kunnen help... Lees meer
 • Profielfoto van Barbara

  Aanbod van Barbara

  Geplaatst door Barbara
  Aanbieden van dans (biodanza) en praten met mensen die de Nederlandse taal niet zo machtig zijn. Ik hou er zelf van om contact te hebben met mensen en weet hoe belangrijk het is om jezelf opgenomen te... Lees meer
 • 32393 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Ralph

  Aanbod van Ralph

  Geplaatst door Ralph
  Ik ben een sportieve, eerlijke, 36 jarige gezonde kerel die zelf z'n draai wil vinden in het leven, geven is mooier dan nemen, graag sta ik klaar voor anderen en wil graag een verschil maken, voorname... Lees meer
 • Profielfoto van Leo

  Aanbod van Leo

  Geplaatst door Leo
  Ik ben werkzaam geweest als zelfstandig handelsagent van hobby/teken/schildermaterialen en nog 5 jaar doorgewerkt na mijn pensioengerechtigde leeftijd, maar ik kan niet de hele dag op golfbaan doorbre... Lees meer
 • Profielfoto van Danny

  Aanbod van Danny

  Geplaatst door Danny
  Graag zou ik voor een aantal uurtjes per week/maand vrijwilligerswerk doen. Ik wil iets goeds doen voor anderen, anderen helpen en zo leuke contacten opbouwen. Lees meer
 • Profielfoto van Daisy

  Aanbod van Daisy

  Geplaatst door Daisy
  Ik vind het fijn en leuk om andere mensen te helpen waar nodig. Als je zelf hulp nodig hebt zou je ook willen dat er mensen zijn die voor je klaar staan en je willen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Iris

  Aanbod van Iris

  Geplaatst door Iris
  Omdat ik momenteel door omstandigheden thuis zit, lijkt het me interessant om te ontdekken of ik mensen zou kunnen helpen in de vorm van vrijwilligerswerk. Ik ben 7 jaar werkzaam geweest in de IT-sect... Lees meer
 • Profielfoto van Casper

  Aanbod van Casper

  Geplaatst door Casper
  Ik doe al aardig lang vrijwilligerswerk Met personen die nog niet goed Nederlands spreken. Mijn voorkeur gaat uit naar hulp bij rekenen taal van kinderen op de lagere school. Het ondersteunen dus va... Lees meer
 • Profielfoto van ابو عبدو

  Aanbod van ابو عبدو

  Geplaatst door ابو عبدو
  Ik wil anderen helpen en dit is goed voor het goede. Ik wil een bijdrage leveren aan de Nederlandse samenlevingIk help graag iedereen die wil helpen binnen mijn kennis Lees meer
 • Profielfoto van Conny

  Aanbod van Conny

  Geplaatst door Conny
  ik zou het liefste voor de daklozen werken of voor ouderen gezellig koken en een praatje maken gewoon helpen waar ze het nodig hebben Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.