Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Thea

  Aanbod van Thea

  Geplaatst door Thea
  Hoi ik ben 50 jaar en zit zelf thuis na een ongeval aan mijn knie. Wil heel graag op sociaal gebied mensen helpen omdat ik zelf heel goed snap hoe het voelt om alleen te zijn. Wil graag mensen weer la... Lees meer
 • Profielfoto van Sylvia

  Aanbod van Sylvia

  Geplaatst door Sylvia
  Graag zou ik een gesprek willen wat de mogelijkheden zijn mijn interesse gaat uit naar dierenbuddy en bovenstaande mogelijkheden Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 29756 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Nissrine

  Aanbod van Nissrine

  Geplaatst door Nissrine
  ik vind het leuk om samen met andere mensen iets te doen. ook vind ik dit een hele leuke manier om ervaring op te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Tineke

  Aanbod van Tineke

  Geplaatst door Tineke
  Hallo, ik ben Tineke (35 jaar) en ik woon met mijn vriend in 's-Hertogenbosch. Ik heb Nederlands gestudeerd en werk als communicatieadviseur (bedenken en schrijven van communicatiestrategie, bedenken ... Lees meer
 • Profielfoto van Ise

  Aanbod van Ise

  Geplaatst door Ise
  Ik ben Ise, op dit moment ben ik 22 jaar oud en studeer Leisure management op Breda University of Applied Sciences. Binnen dit vak wil ik graag meer leren en ervaring op doen. Daarom lijkt mij dit een... Lees meer
 • Profielfoto van Roos

  Aanbod van Roos

  Geplaatst door Roos
  Het helpen van andere geeft mij een enorme kracht omdat ik dan iets doe waar ik 100% achter sta... ik zie graag hoe ik iemand kan helpen en waar ik het beste mn steentje bij kan dragen... ik probeer h... Lees meer
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbod van Angelique

  Geplaatst door Angelique
  Ik heb fibromyalgie maar zou op de goede dagen graag iets willen betekenen voor iemand anders... Lees meer
 • Profielfoto van Marinus

  Aanbod van Marinus

  Geplaatst door Marinus
  Nu ik met pensioen ben, wil ik graag een deel van mijn tijd aan de gemeenschap van Vianen wijden. Bijvoorbeeld als medewerker in het museum. Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Telefoniste / receptioniste

  Geplaatst door Petra
  Vrijwillige Telefoniste /receptioniste. Tijdens mijn werkzaamheden als receptioniste ben ik me steeds meer bewust geworden van het feit dat bij klantcontact een goed bedrijfsresultaat voor een bel... Lees meer
 • Profielfoto van Faushia

  Aanbod van Faushia

  Geplaatst door Faushia
  Heeft u hulp nodig bij het gebruik van een computer, de Nederlandse taal of andere praktische dingen? Laat het mij weten, wellicht kan ik u daarbij helpen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.