Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Ümit

  Aanbod van Ümit

  Geplaatst door Ümit
  Ik ben 3 dagen per week beschikbaar. Ik wil graag iets goeds doen voor de medemens. Ook wil ik graag vrijwilligswerk gaan doen om weer in de arbeidsmarkt te komen. Het zou erg fijn zijn als er een vri... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Miranda 28 jaar Ik ben opzoek naar passende vrijwilligerswerk. In mijn dagelijks leven houd ik mij bezig met yoga, meditatie, vegan leven, duurzaamheid, fitness, lezen. ik wil graag een steentje b... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 29756 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Amina

  Aanbod van Amina

  Geplaatst door Amina
  Ik kom oorspronkelijk uit Somalie en ben nu 24 jaar in Nederland. Ik wil graag mensen helpen. ik zou het leuk vinden om voor mensen te zorgen en om bij creatieve dingen te helpen. Mijn voorkeur gaa... Lees meer
 • Profielfoto van Manuela

  Aanbod van Manuela

  Geplaatst door Manuela
  Ik zou het leuk vinden om watvoor een ander te kunnen doen, ookal is het iets heel kleins, waar we toch veel plezier uit kunnen halen met elkaar. Klein gebaar maakt groot gebaar, en ik vind het fijn,... Lees meer
 • Profielfoto van Matthanja

  Aanbod van Matthanja

  Geplaatst door Matthanja
  ik ben matthanja en 21 jaar, wonend in Almelo. ik wil graag iets kunnen betekenen voor anderen, hiermee kan ik een ander helpen en heb ik zelf een leuke daginvulling. ik ben sportief aangelegd en ben ... Lees meer
 • Profielfoto van Ashley

  Aanbod van Ashley

  Geplaatst door Ashley
  Lijkt me mooi om mensen te kunnen helpen en ze zo een positief gevoel te geven Lees meer
 • Profielfoto van Narain

  Aanbod van Narain

  Geplaatst door Narain
  Ik vind het leuk om met mensen te werken en bezig te zijn in de keuken en ook om mensen te bedienen. Verder wil ik graag meer ervaring opdoen en mijn vrije tijd nuttig te besteden. Lees meer
 • Profielfoto van Hennie

  Aanbod van Hennie

  Geplaatst door Hennie
  3 dagen per week voor de rest weet ik het nog even niet hangt van het aanbod af. nu is mijn tijd leeg. Ik wil iets betekenen voor samenleving. Lees meer
 • Profielfoto van Awet

  Aanbod van Awet

  Geplaatst door Awet
  Ik ben in april in Nederland gekomen als Eritrese vluchteling. Ik wil graag Nederlands leren en heb sinds november 2018 nederlandse les. Ik spreek redelijk engels, en kan dat wel goed verstaan. Ned... Lees meer
 • Profielfoto van Asrin

  Aanbod van Asrin

  Geplaatst door Asrin
  Ik vind het een goede manier om betrokken te blijven bij de samenleving en me inzetten ten goede ervan. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.