Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Elly

  Aanbod van Elly

  Geplaatst door Elly
  Ik ben werkzoekend en ik wil ervaring opdoen op de computer met Word, Excel om zo meer kans te hebben om aan een betaalde baan te komen. Lees meer
 • Profielfoto van Alida

  Aanbod van Alida

  Geplaatst door Alida
  Ik ben 57 jaar en woon alleen. Ik ben heel creatief, wat mijn ogen zien maken ze. Verder werk ik als coordinator bij steungezin een ochtend in de week. Ook ga ik nog naar school en volg een opleiding ... Lees meer
 • 30856 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jane

  Aanbod van Jane

  Geplaatst door Jane
  koffie/ thee schenken Zonnetij 't Trefpunt Lees meer
 • Profielfoto van Colin

  Aanbod van Colin

  Geplaatst door Colin
  Student van 25 die nog wat vrije uurtjes over heeft in de week. Ik heb een passie voor reizen en muziek en ik sta graag klaar voor ouderen die behoefte hebben aan wat gezelschap. Lees meer
 • Profielfoto van Attiat

  Aanbod van Attiat

  Geplaatst door Attiat
  Ik wil graag mijn diploma's die ik in Egypte behaald heb, op administratief niveau ( mbo3 niveau) ten dienste stellen van een organisatie. Zodat ik de organisatie kan helpen en ik mi n nederlands kan ... Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Wil iets met ouderen gaan doen Zoals koffie gesprekken spelletjes doen enz enz Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik het helpen van mensen erg leuk vind. Ook ben ik nog aan het leren (4vwo) en lijkt mij vrijwilligerswerk een goede leerervaring. Ik zou graag mensen die... Lees meer
 • Profielfoto van Sonja

  Aanbod van Sonja

  Geplaatst door Sonja
  ik wil graag mezelf inzetten om vrijwilligerswerk te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  ik heb in ede de laatste anderhalf jaar een groep senioren begeleid , bij het koffie drinken een spelletje en het warm eten klaar maken verder ben ik wijkorganisator voor de nl brandwonden stichtin... Lees meer
 • Profielfoto van Alexandra

  vrijwillig helpen

  Geplaatst door Alexandra
  ik kan goed met mensen omgaan ben zeer geduldig Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.