Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Julia

  Aanbod van Julia

  Geplaatst door Julia
  Graag zou ik mijn vrije tijd willen besteden met het helpen en aan het lachen maken van ouderen! Mijn interesse zijn tekenen, ukelele spelen, zingen, spelletjes spelen, creatieve activiteiten en geze... Lees meer
 • Profielfoto van Annelie

  Aanbod van Annelie

  Geplaatst door Annelie
  hoi ik ben Annelie 54 Jaar chronisch ziek en vaak aan huis gebonden ik zoek Krea Bea,s die het gezellig vinden om met mij af en toe te Handwerken .ik ben eerlijk Lach graag en hou van Humor .ik hou va... Lees meer
 • 31593 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  Al vele jaren vrijwilliger bij buurt, kerk. Ontspanningsmassages, Praktische hulp bij o.a. verlichting, eenvoudig elektrisch werk in huis. Orde in huis brengen/ opruimcoach. binnen Delft, (10 km... Lees meer
 • Profielfoto van Vivian

  Aanbod van Vivian

  Geplaatst door Vivian
  Als afgestudeerd Toegepast Psycholoog help ik graag anderen. Ik begeleid mensen graag in zelfontwikkeling en vind het daarnaast belangrijk mijn steentje bij te dragen als het gaat om het bestrijden va... Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  wil graag werken in de sociale vaktor Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Na het gedeeltelijk stoppen met werken, heb ik interesse om iets nuttigs voor iemand anders te kunnen doen. Voorkeur heb ik voor buiten aktiviteit. Bovendien heb ik al lange tijd fascinatie cq interes... Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Steun bij verlies en rouw

  Geplaatst door Ellen
  Het verlies van een dierbare door overlijden maakt heel wat emoties los: verdriet, verslagenheid, woede, pijn, verwarring en/of ontkenning. De behoefte aan steun kan dan groot zijn. Na verloop van tij... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Op dit moment ben ik op zoek naar vrijwilligerswerk. Nog niet exact duidelijk wat ik wil doen maar er komt vast iets voorbij waar ik heel enthousiast van word! Lees meer
 • Profielfoto van Angelina

  Aanbod van Angelina

  Geplaatst door Angelina
  Op dit moment ben ik nog werkzoekende ; mijn beschikbare tijd wil ik graag gebruiken voor Vrijwilligerswerk. Hierbij vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Mijn hobby's zijn fotograferen, fiet... Lees meer
 • Profielfoto van Alex

  Aanbod van Alex

  Geplaatst door Alex
  Zou graag iets in het vervoer doen, eventueel tegen onkostenvergoedingen, of als koffiebar medewerker o.i.d. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.