Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Bauke

  Aanbod van Bauke

  Geplaatst door Bauke
  Ik wil heel graag wat doen met al mijn vrije tijd. Ik wil alles wel doen, maar helaas heb ook ik een kleine beperking. Ik loop iets moeilijker en sta wat minder snel op uit een stoel, maar tussen mijn... Lees meer
 • Profielfoto van Jaap

  Aanbod van Jaap

  Geplaatst door Jaap
  Ik ben na 9 jaar in Azie weer terug in Nederland en wil een aantal vrije uurtjes graag zinvol besteden. Ik wil weer contact met te Rotterdamse samenleving en ondersteuning bieden waar gewenst. Lees meer
 • 54715 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Vera

  Aanbod van Vera

  Geplaatst door Vera
  Voel je je eenzaam, alleen ... vind je het fijn af en toe gezelschap, een steuntje te hebben ... en woon je in of rond Oirschot. Dan kan ik misschien iets voor je betekenen. Als we een klik hebben, ... Lees meer
 • Profielfoto van Willy

  Aanbod van Willy

  Geplaatst door Willy
  Na een werkzaam leven lijkt het mij nu fijn om iets voor de medemens te betekenen zonder geldelijke belangen en druk. Lees meer
 • Profielfoto van Cees

  Sociale ondersteuning

  Geplaatst door Cees
  Graag zou ik iemand willen begeleiden, die behoefte heeft sociale contacten, vooral een alleenstaande, zodat die weer meer vreugde in het leven krijgt. Lees meer
 • Profielfoto van Shanischa

  Aanbod van Shanischa

  Geplaatst door Shanischa
  Ik ben een heel sociaal, zorgzaam en behulpzaam persoon. Ik wil graag mensen helpen en krijg er zelf ook een goed gevoel van. Ik ben enkele dagen in de week beschikbaar en ben bereid mensen te helpen ... Lees meer
 • Profielfoto van Necati

  Aanbod van necati

  Geplaatst door Necati
  İk woon in heerhugowaard AZC. ik wil nederlands praten en ik wil andere mensen helpen Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ik zou graag mensen willen helpen met de Nederlandse taal, op een manier die zij fijn vinden. Dit doe ik het liefst doordeweeks, maar ik ben flexibel beschikbaar en dit kan altijd in overleg. :) Lees meer
 • Profielfoto van Dingena

  Boodschappen hulp

  Geplaatst door Dingena
  Doe ik graag boodschappen voor degenen van vitale beroepen die er nu geen gelegenheid voor vinden. Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik wil mensen blij te maken. Ik wil iets mooi voor andere te doen en nieuwe dingen leren. Ik voel me het best wanneer ik anderen help. Ik wil graag vrijwilliger werk met kinderen te doen Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.