Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Alis

  Aanbod van Alis

  Geplaatst door Alis
  Ik ben nu bezig met mijn Nederlandse cursus. Ik wil graag mijn Nederlands verbeteren in een informele manier/in normale levenssituaties. Ik wil ook graag mijn vaardigheden verbeteren, dus ik kan ook w... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Dienstbaar zijn,als een maatje,ondersteund voor een ander iets betekend ,een luisterend oor..,stukje zingeving als onvoorwaardelijke liefde,geduld en vrede,groet Hans Lees meer
 • 33351 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Angélique

  Aanbod van Angélique

  Geplaatst door Angélique
  Ik wil graag met een oudere die er niet makkelijk alleen op uit kan gaan wandelen, gezelschap houden en terrasje pakken of zo. Tevens kan ik helpen met de administratie. Lees meer
 • Profielfoto van Judy

  Aanbod van Judy

  Geplaatst door Judy
  Om er voor een ander te zijn, en ook om dingen te doen waar ik zelf plezier in heb. Ik sta open voor de vergeten groepen in onze samenleving, ook het organiseren van clubs staat mij op het lijf gesch... Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Robin's activiteiten

  Geplaatst door Robin
  Organisaties hoeven mij niet te benaderen Ik geef al enkele jaren bijles, taalles en huiswerkbegeleiding. Waar ik nog steeds veel plezier van heb. Verder klus ik graag, waar ik ook anderen me... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  muziekmiddag, dansmiddag, samen dansen in zorgcentrum

  Geplaatst door Frans
  Wij zijn een stijldansclub en verzorgen reeds enkele jaren muziek en dansmiddagen in zorgcentra door het hele land. Het is gratis, alleen autokosten. Wij komen met enkele leden van de dansclub, plaats... Lees meer
 • Profielfoto van Alina

  Aanbod van Alina

  Geplaatst door Alina
  Graag zou ik weer in aanraking willen komen met mense en weer sociaal actief zyn. En weer me nuttig maken. Dat lijkt me erg leuk! Lees meer
 • Profielfoto van Vincent

  Aanbod van Vincent

  Geplaatst door Vincent
  Naast mijn werk wil ik me verbreden en contacten op doen naast mijn werk. Bij voorkeur in mijn leeftijdscategorie. Mijn tijdsbesteding die ik er vooralsnog aan wil besteden is een avond in de week. Lees meer
 • Profielfoto van Lau

  Aanbod van Lau

  Geplaatst door Lau
  Doe graag wat voor een medemens. Ben je op zoek naar iemand voor een klus vraag mij dan als je hulp nodig hebt. Lees meer
 • Profielfoto van Denisa

  Aanbod van Denisa

  Geplaatst door Denisa
  Samen maken we de wereld een stukje mooier. Omgeving van Voorschoten, Leiden en Den Haag Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.