Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Jeffry

  Aanbod van Jeffry

  Geplaatst door Jeffry
  Hallo, Ik ben een alleenstaande vader en ik werk full-time. Ik ben op zoek naar een soort ruildienst en door te googlen kwam ik op deze site terecht. Ik zoek dus hulp om te klussen, o.a. schoonmaken,... Lees meer
 • Profielfoto van Rico

  Aanbod van Rico

  Geplaatst door Rico
  Wil best wel iets voor een ander doen. Kost mij weinig moeite en tijd maar de ander is er vaak heel blij mee Lees meer
 • 51921 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Lawrence

  Aanbod van Lawrence

  Geplaatst door Lawrence
  Omdat ouderen nu de hulp goed kunnen gebruiken en ik vindt het fijn om mensen te helpen dat doe ik met alle liefde. Ik ben een Zorgzame jonge man. Ik help ook graag jongeren die lichamelijk gehandicap... Lees meer
 • Profielfoto van Ramzy

  Aanbod van Ramzy

  Geplaatst door Ramzy
  Hoi allen, Ben ik zelfstandig ondernemer en nu ik heb veel tijd over wegens Corona, Ik wil graag hulp geven aan anderen. Ik kan zeer goed met mensen omgaan, maatje worden. Wij hunnen samen fitsen, wa... Lees meer
 • Profielfoto van Kayhan

  Aanbod van Kayhan

  Geplaatst door Kayhan
  Hallo, ik ben Kayhan. Ik kom uit Turkije. Ik ben op 5 februari 2019 naar Nederland gekomen. Om de Nederlandse taal te leren, ga ik nu naar een cursus in Haarlem centrum. De rest van mijn tijd wil ik d... Lees meer
 • Profielfoto van Maryem

  Aanbod van Maryem

  Geplaatst door Maryem
  Mijn naam is Maryem, ik ben 20 jaar oud en studeer momenteel op Avans Hogeschool en volg de opleiding Mens en Techniek. Naast mijn studie werk ik in het Amphia ziekenhuis als medewerker bloedafname en... Lees meer
 • Profielfoto van Magchiel

  Aanbod van Magchiel

  Geplaatst door Magchiel
  Werkend in de horeca ben ik momenteel op zoek naar een nuttige tijdsbesteding die tegelijkertijd een steentje bijdraagt in de huidige samenleving. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, blij... Lees meer
 • Profielfoto van Zjoske

  Aanbod van Zjoske

  Geplaatst door Zjoske
  Als je hulp nodig hebt kan je gerust je vraag stellen, misschien dat ik je kan helpen. Ik vind het fijn om een ander te helpen om diegene blij te maken. Hiervan krijg ik ook een blij gevoel. Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Op basis van eerdere ervaringen vind ik het interessant om mensen te helpen op het gebied van gebruik van computers voorzien van het besturingssysteem Windows. De ondersteuning is gericht op het toeg... Lees meer
 • Profielfoto van Martijn

  Aanbod van Martijn

  Geplaatst door Martijn
  Ik wil graag weer wat betekenen voor anderen en betrokken zijn bij een vereniging. Mijn ervaring ligt bij scouting (als bestuurslid) en bij een jongerencentrum Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.