Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Wil

  Low budget: Kleine klussen en vervoer

  Geplaatst door Wil
  Ik heb een ingerichte klussenbus, waardoor ik in staat ben om kleine klussen van diverse aard te verrichten. Daarnaast ben ik in het bezit van 2 aanhangers, 1x grote open aanhanger ;1x dichte aanhang... Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Robin's activiteiten

  Geplaatst door Robin
  Organisaties hoeven mij niet te benaderen Ik geef al enkele jaren bijles, taalles en huiswerkbegeleiding. Waar ik nog steeds veel plezier van heb. Verder klus ik graag, waar ik ook anderen me... Lees meer
 • 32375 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Andre

  Huisbezoek bij eenzaamheid

  Geplaatst door Andre
  Ik doe als beroep maaltijden rond brengen bij oudere mensen en mensen met een beperking. En beroepsmatig zie ik gewoon bij deze groep eenzaamheid. Daarom doe ik graag huisbezoek bij deze doelgroep. In... Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Hallo, ik ben een vlotte leuke vrouw van 61 jaar. Ik ben werkzaam geweest in de catering/horeca en gastvrouw. Momenteel heb ik geen werk en het lijkt me leuk om weer aan de slag te gaan als barmedewer... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  IK woon sinds 3 jaar hier in wormerveer, maar vindt het lastig om contact te maken. Nu ben ik best handig dus dacht ik als ik mijn handigheid aanbiedt leer ik misschien wel nieuwe mensen kennen. i... Lees meer
 • Profielfoto van Mariska

  Aanbod van Mariska

  Geplaatst door Mariska
  Ik zou graag bij een hulp organisatie als vrijwilliger te werk gaan mijn interesse licht voornamelijk in de hulpdiensten sector mijn vaardigheden organiseren analyseren observeren en in actie komen ik... Lees meer
 • Profielfoto van Jorn

  Aanbod van Jorn

  Geplaatst door Jorn
  Niemand hoeft eenzaam te zijn, want eenzaamheid is verschrikkelijk. Daarom wil ik een eenzame oudere een uurtje per week minder eenzaam maken, door hem/haar te vergezellen voor bijvoorbeeld een gezell... Lees meer
 • Profielfoto van Wim

  Juridisch advies

  Geplaatst door Wim
  gepensioneerd jurist geeft gratis advies op het gebied van arbeidsrecht, consumentenrecht en huurrecht Lees meer
 • Profielfoto van Tjiska

  Aanbod van Tjiska

  Geplaatst door Tjiska
  Hi, mijn naam is Tjiska en ik werk voor een organisatie die kwetsbare kinderen in Nederland helpt. Door mijn werk zie ik dagelijks hoe je een verschil voor een ander kan maken en hoe betekenisvol dat ... Lees meer
 • Profielfoto van Brenda

  Aanbod van Brenda

  Geplaatst door Brenda
  Hallo, ik hou van kletsen, spelletjes doen en wandelen in de natuur. Het lijkt mij mooi om dit samen te kunnen doen met mensen die of wat eenzamer zijn of wat meer hulp bij het lopen nodig hebben. D... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.