Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Zoe

  Aanbod van Zoe

  Geplaatst door Zoe
  Ik vind het belangrijk dat mensen die hulp kunnen gebruiken ondersteund worden. Ook, of misschirn wel juist, in deze tijd. Ik wil daar graag een bijdrage aan leveren. Lees meer
 • Profielfoto van Renee

  Aanbod van Renee

  Geplaatst door Renee
  Ik ben nu gepensioneerd en heb er tijd voor. Ik heb voor goede doel organisaties als financieel en algemene manager gewerkt. Ik heb zowel de Nederlandse als de Britse nationaliteit Lees meer
 • 52605 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Debora

  Aanbod van Debora

  Geplaatst door Debora
  Ik vind het heel fijn om iets te kunnen doen voor een ander. Daar wordt de wereld een stukje mooier van vind ik. Lees meer
 • Profielfoto van Tineke

  Aanbod van Tineke

  Geplaatst door Tineke
  In deze tijd moeten we er zo veel mogelijk voor elkaar zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Nick

  Aanbod van Nick

  Geplaatst door Nick
  Hulp bij kleine klusjes, bijles (basisschoolniveau), muziek en momenteel begeleid ik ook enkele (basisschool)leerlingen bij het thuis leren vanwege het Corona virus. Lees meer
 • Profielfoto van Jane

  Aanbod van Jane

  Geplaatst door Jane
  Why do I want to help? Because it gives me satisfaction, motivation, and joy when that person is able to live to his/her/ they full potential. Kindness and empathy are essential human values needed b... Lees meer
 • Profielfoto van Michiel

  Aanbod van Michiel

  Geplaatst door Michiel
  Ik kijk er naar uit om mensen te helpen die zelf niet in staat zijn om kleine klussen uit te voeren. Dat kan het ophangen van een lamp zijn, een onmogelijk IKEA bouwpakket uitvogelen, de hond voor een... Lees meer
 • Profielfoto van Michael

  Aanbod van Michael

  Geplaatst door Michael
  Ik wil een deel van mijn sabbatical gebruiken om iets terug te doen voor de maatschappij. Ik ben een jongeman van 55 jaar en werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Ik heb daarbij in de loop de... Lees meer
 • Profielfoto van Pascale

  Aanbod van Pascale

  Geplaatst door Pascale
  Ik vind het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Vanuit mijn studie pedagogiek heb ik interesse in het ondersteunen van mensen met een hulpvraag. Ook vind ik beweging erg belangrijk en kan ik... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Momenteel werk ik elke ma&di, waardoor ik op woensdag of donderdag tussen 08.30-12.00uur meestal tijd heb om iemand te kunnen helpen of gezellig samen wat te gaan doen. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.