Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik hou erg van honden, heb ze mijn leven lang gehad en zou nu graag af en toe iemand willen helpen met het uitlaten , verzorgen van de hond(en), eventueel ook katten. Zolang het in Den Haag is hoef ik... Lees meer
 • Profielfoto van Manjeet

  Aanbod van Manjeet

  Geplaatst door Manjeet
  Ik wil help mij voruw kom uit India zij Wil Nederland taal leren maar ik zalf ook niet zo goed Nederland daarom ik help? Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 30231 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Veron

  Aanbod van Veron

  Geplaatst door Veron
  Via school heb ik de opdracht gekregen om 30 uur stage te lopen in een sociale instelling met als doel iets te beteken voor de samenleving. Voorbeelden zijn zorginstellingen en verenigingen. Deze 3... Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Ik wil mijn tijd graag besteden aan een sociaal doel waarmee ik anderen kan helpen. Hiervan word ik zelf ook blij dus een win/win situatie. Lees meer
 • Profielfoto van David

  Aanbod van David

  Geplaatst door David
  Hallo iedereen, ik ben David en nu ongeveer 1 jaar ik woon in Oosterhout Nederland. ik ben op zoek naar iemand met mij praten, iets te gaan drinken en die mij de Nederlandse taal wil leren. Vriend o... Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ik ben Johan, een erg sociaal persoon en ik wil mensen graag gewoon gastvrijheid bieden, gezelligheid, erop uit gaan, begeleiden en hulp bieden. Hier word ik zelf ook heel blij van. Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Het liefste zou ik met activiteiten willen assisteren bij kinden met downsyndroom. Ik ben 58 jaar en heb wel copd gold 3. Maar zolang ik nog kan. Zou ik het graag doen. Voor de kinderen en voor mezelf... Lees meer
 • Profielfoto van Sihame

  Aanbod van Sihame

  Geplaatst door Sihame
  Ik heb in 2004 tot 2005 als vrijwilligster gewerkt bij Azc te Vught. Ik vind het belangrijk om andere mensen te helpen. Ervaring die ik op gedaan had in 2004/2005 bij Azc te Vught was bijzonder en dan... Lees meer
 • Profielfoto van Hanneke

  Aanbod van Hanneke

  Geplaatst door Hanneke
  Wil graag voor mensen in de buurt van de monnikenhof (heb zelf geen vervoer) iets betekenen door b.v stukje wandelen,samen boodschappen doen of een spelletje spelen of kopje koffie of thee drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Gerhard

  Aanbod van Gerhard

  Geplaatst door Gerhard
  Gedreven om met mensen om te gaan. In overleg beschikbaar. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.