Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Wineke

  Aanbod van Wineke

  Geplaatst door Wineke
  Omdat ik sinds kort, als net gescheiden vrouw in Helmond woon, mogelijkheden scheppen mijn deur uit te komen en onder de mensen te komen. Op zoek naar wat gezelligheid en een doel lijkt aanbieden wat ... Lees meer
 • Profielfoto van Dik

  Aanbod van Dik

  Geplaatst door Dik
  Ik ben sinds vorig jaar met pensioen en heb tijd over. Ik vind het leuk om kleine klusjes voor iemand te doen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 30242 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Suzanne

  Aanbod van Suzanne

  Geplaatst door Suzanne
  Ik ben met pensioen, maar wil nog graag iets zinvols doen. Ik hou van koken, kan dingen organiseren, iemand administratief ondersteunen. Lees meer
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbod van Angelique

  Geplaatst door Angelique
  omdat ik weet hoe het is als je er helemaal alleen voor staat dus daarom help ik graag iemand anders Lees meer
 • Profielfoto van Janny

  Aanbod van Janny

  Geplaatst door Janny
  Na een tijdje ziek te zijn geweest, zou ik graag weer een doel hebben in mijn leven. En dat wil ik doen op deze manier. Lees meer
 • Profielfoto van Joy

  Aanbod van Joy

  Geplaatst door Joy
  Ik ben Joy, een meisje van 17 jaar. Ik wil graag de wereld beteren en mensen helpen. Ik vind het verschrikkelijk dat mensen zich alleen voelen, of alles zelf moeten doen etc. Ik zou daar graag iets aa... Lees meer
 • Profielfoto van Marie-José

  Aanbod van Marie-José

  Geplaatst door Marie-José
  Ik heb een mooie grote tuin en wil graag andere Westlanders hiervan laten meegenieten. Dit kan door een keertje te komen 'tuinen' en dan lekker in het 'kassie' een bakkie te komen doen. Eventueel kan ... Lees meer
 • Profielfoto van Winke

  Aanbod van Winke

  Geplaatst door Winke
  Ik heb zelf vroeger in een pleeggezin gewoond, en ben er op die manier achter gekomen hoe fijn het is als er mensen zijn die behulpzaam zijn,zonder er zelf iets voor terug te willen. Graag wil ik dit ... Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Aanbod van Chantal

  Geplaatst door Chantal
  Ik wil graag eenzame ouderen helpen en voor ze klaarstaan wanneer ik tijd heb. Elke maandag ben ik vrij en als ik met iemand echt een match heb zou ik vaker kunnen komen. Lees meer
 • Profielfoto van Dineke

  Aanbod van Din

  Geplaatst door Dineke
  Ik wil graag iets voor mijn medemens betekene. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.