Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Het lijkt me fijn om weer iets meer voor anderen te kunnen betekenen op sociaal of praktisch gebied. Voorheen vond ik voldoening in mijn werk als (gediplomeerd) maatschappelijk werker en in de zorg vo... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Women's Empowerment Brunch: Designed for Greatness

  Geplaatst door Wendy namens De Veilige Haven
  Women's Empowerment Brunch: Designed for Greatness Becoming the woman you were designed to be! Tijdens deze brunch willen we vrouwen in hun kracht zetten! Als vrouwen zijn we met een doel gebor... Lees meer
 • 31593 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Tjitsger

  Aanbod van Tjitsger

  Geplaatst door Tjitsger
  Inzet van bestuurlijke, onderneming en toezichtservaring voor maatschappelijke doelen. Lees meer
 • Profielfoto van Rosalie

  Aanbod van Rosalie

  Geplaatst door Rosalie
  Ik vind het ontzettend fijn om voor en met dieren bezig te zijn. Het verzorgen en omgaan met dieren is echt mijn passie. Lees meer
 • Profielfoto van Pim

  Aanbod van Pim

  Geplaatst door Pim
  Ik ben pim ben autistisch en zoek vrijwilligerswerk. Ben praktische en zeer technische. Kan fietsen repareren , autoradio’s maken . Houd van gezellig koffie drinken op zijn tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aangeboden ANWB automaatje met Erik

  Geplaatst door Erik
  Lang heb ik met mensen (samen)gewerkt en als accountmanager veel kilometers in Nederland, België en Duitsland gereden. Nu gepensioneerd wil ik actief op een plezierige manier bezig zijn en biedt mens... Lees meer
 • Profielfoto van Ruurd

  Aanbod van Ruurd

  Geplaatst door Ruurd
  Hoi, mijn naam is Ruurd en woon op dit moment in Almelo. Ik heb een ICT achtergrond en ben Front-End developer van beroep. Codeklopper dus :) Familie en vrienden help ik met regelmaat met ICT gerelate... Lees meer
 • Profielfoto van Randy

  Aanbod van Randy

  Geplaatst door Randy
  Ik ga er vanuit dat we op de wereld zijn om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Door mijn studies in het onderwijs en mijn ervaring in de horeca heb ik heel wat mensenkennis opgebouwd. Ik zou dit... Lees meer
 • Profielfoto van Razwan

  Aanbod van Razwan

  Geplaatst door Razwan
  Op dit moment ben ik Fiscaal Recht student aan de Universiteit van Amsterdam en kan naast mijn studie en werk tijd vrij maken om verscheidene mensen vrijwillig te voorzien van hulp. Bij mij kunt u... Lees meer
 • Profielfoto van Rebina

  Aanbod van Rebina

  Geplaatst door Rebina
  Mijn naam is Rebina, ik ben 25 jaar oud en ben moeder van een zoon. Ik beschik over goede sociale en contactuele eigenschappen en heb ik als persoon een enthousiaste en leergierige persoonlijkheid die... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.