Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Thijs

  Aanbod van Thijs

  Geplaatst door Thijs
  Hoi, ik ben Thijs en ik wil graag iets kleins bijdragen, ik kan bijvoorbeeld wat boodschapjes voor een ouder iemand doen na mijn werk, of in het weekend. Ik kan iemand even ergens heen brengen-ophalen... Lees meer
 • Profielfoto van Puck

  Aanbod van Puck

  Geplaatst door Puck
  Ik vind het fijn om iemand te helpen die niet naar buiten wil of kan en wij kunnen dat nog wel. Dus kunnen wij voor hun de belangrijke dingen doen Lees meer
 • 39061 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik ben John, en wil, naast mijn baan, 's avonds of in het weekend af en toe iemand helpen met een klusje. Bijvoorbeeld, lamp ophangen, tuintje maaien, snoeien, maar een boodschapje kan ook.Reageer op ... Lees meer
 • Profielfoto van Marijn

  Aanbod van Marijn

  Geplaatst door Marijn
  Met name de corona crisis ontroerd me en beweegt anderen te helpen waar ik kan. Lees meer
 • Profielfoto van Brian

  Aanbod van Brian

  Geplaatst door Brian
  Ik heb 23 jaar in de zorg gewerkt. Ook met kinderen en gehandicapten heb ik ervaring. Graag wil ik nu wat voor een ander betekenen. Heb vele hobby's; Theater bioscoop winkelen wandelen. Ik hoop dat i... Lees meer
 • Profielfoto van Edwin

  Aanbod van Edwin

  Geplaatst door Edwin
  Ik help graag anderen die zelf niet of moeilijker dingen gedaan krijgen. Lees meer
 • Profielfoto van Linda

  Aanbod van Linda

  Geplaatst door Linda
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik nu toch thuis zit, heel graag onder de mensen ben en graag andere wil helpen. Verder ben ik 24 jaar, sportief aangelegt en niet bang om mijn handen uit m... Lees meer
 • Profielfoto van Nanne

  Aanbod van Nanne

  Geplaatst door Nanne
  Ik bied mijn hulp aan voor mensen die ivm corona op andere mensen zijn aangewezen. Ik heb beschikking over een auto, kan boodschappen doen, hond uitlaten, dingen ophalen/regelen, eigenlijk heel veel... Lees meer
 • Profielfoto van Ebrahim

  Give a hand

  Geplaatst door Ebrahim
  Hello, Because the restaurant that i work in is closed now so I have now time to give a hand especially in this time , so anyone wants a help just send me. Lees meer
 • Profielfoto van Shirley

  Aanbod van Shirley

  Geplaatst door Shirley
  Ik ben 47 jaar , ik heb 2 volwassen kinderen. Ik ben verpleegkundige in de wijk en ik weet daarom dat de kwetsbare groepen op sociaal en maatschappelijk gebied nu in de corona crisis hard hulp nodig ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.