Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Arie

  Aanbod van Arie

  Geplaatst door Arie
  Na mijn scheiding 10 jaar geleden is ook mijn netwerk weggevallen, zoek weer aansluiting bij dorps/leeftijd en lotgenoten. Ben een vrolijke vent die na een succesvol leven en echtscheiding alleen is g... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik erg zorgend sociaal en hoopgevend ben ik heb graag mensen om me heen en kan zelf niet goed tegen alleen zijn ik heb veel te bieden en wil dat graag delen Lees meer
 • 51925 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Nellie

  Aanbod van Nellie

  Geplaatst door Nellie
  Begin 2017 ben ik vervroegd met pensioen gegaan. Ik was werkzaam in de gezondheidszorg. Nu geniet ik van het feit dat ik mijn eigen tijd in kan delen. Ik heb vele hobby's en vrienden. Verveel me absol... Lees meer
 • Profielfoto van Kiki

  Aanbod van Kiki

  Geplaatst door Kiki
  Hi! Ik ben Kiki, 35 jaar en woonachtig in Roosendaal met mijn 2 dochters. Vanwege de Corona ben ik veel thuis aan het werk waardoor ik ook wat meer ruimte heb voor andere dingen. Ik wil me graag nutti... Lees meer
 • Profielfoto van Milou

  Aanbod van Milou

  Geplaatst door Milou
  Ik studeer rechten en bedrijfskunde, ik zou graag iets voor de samenleving betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ik zorg graag voor andere mensen Dus wil wat voor ze doen groetjes yvonne Lees meer
 • Profielfoto van Sophie

  Aanbod van Sophie

  Geplaatst door Sophie
  Mijn naam is Sophie en ik ben een jongedame van 19 jaar. Door de maatregelen voor corona kan ik niet meer volop aan het werk en zit ik veel thuis. Hierdoor kreeg ik het idee om iets te doen voor de ma... Lees meer
 • Profielfoto van Arina

  Aanbod van Arina

  Geplaatst door Arina
  Ik heb ruim vrije tijd en altijd vrijwilligerswerk gedaan omdat ik dat leuk vind. Werken met dieren, kinderen of ouderen zou ik willen doen. Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  Na een break van 3 maanden ben ik inmiddels weer hard aan het werk. Ik vind het wel leuk en belangrijk om mensen in de omgeving met kleine dingen te kunnen helpen. Momenteel ga ik boodschappen verzor... Lees meer
 • Profielfoto van Teddy

  Aanbod van Teddy

  Geplaatst door Teddy
  Ik ben Teddy uit Indonesie. Tot vandaag toe ik heb voor 4 jaars in Nederland wonen. Toch ik wil graag nog mijn Nederlands te verbeteren en graag ook met mensen om contact te maken. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.