Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Naima

  Aanbod van Naima

  Geplaatst door Naima
  Ivm fysieke gezondheidsproblemen ben ik niet meer in staat om mijn full time job uit te voeren. Om lekker sociaal actief te blijven wil ik graag wat betekenen voor de (oudere) medemens. Door mijn lich... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik wil graag mijn expertise, inzetten voor de samenleving. Helpen van medemens/vereniging/stichting met IT en/of coördinatie. Beoogde inzet 4 uur per week. Ik werk als IT coördinator bij grote bank... Lees meer
 • 33351 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Gerda

  Aanbod van Gerda

  Geplaatst door Gerda
  Hallo, ik ben Gerda, 51 jaar en ik woon in Zaandam. Ik wil met iemand lekker gaan knutselen , gezellig praatje maken. Of een uitleg geven voor iPad en Tablet voor de Senioren. Lees meer
 • Profielfoto van Kikki

  Aanbod van Kikki

  Geplaatst door Kikki
  Ik zou graag vluchtelingen helpen zich meer thuis te voelen in Nederland. Ik denk dat ik mijn steentje kan bijdragen door hen te helpen met de Nederlandse taal. Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Ik zie steeds meer leeftijdsgenoten die het moeilijk hebben in het laatste stadium van hun leven, terwijl ikzelf nog fysiek gezond ben. Daarom zou ik graag in de palliatieve zorg als vrijwilliger werk... Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Ik moet van het UWV 2x 2 uur per week vrijwilligerswerk doen. Vanwege beperkingen zoek ik iets binnen 50 meter loopafstand van mijn huis of iets wat ik ik thuis kan doen. Beperkingen zijn dat ik ni... Lees meer
 • Profielfoto van Caden

  Aanbod van Caden

  Geplaatst door Caden
  Ik ben nieuw in Nederland (allen acht maanden nu) en Ik ben ook en vrijwilliger van Amerika. En ik zoek alle soorten van wrijwilligerswerk. Ik heb veel zin in om andre mensen te helpen en in mijn geme... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Als ik af en toe iets voor een ander kan betekenen doe ik dat graag. Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Werk 4 dagen in de week als secretaresse, kinderen zijn de deur uit, mijn moeder van 92 is net overleden. Kan dus nu wel iets voor een ander betekenen Lees meer
 • Profielfoto van Dorie

  Aanbod van Dorie

  Geplaatst door Dorie
  Graag zou ik 1 of 2 dagdelen per week iemand gezelschap willen houden. Dit kan bij iemand thuis zijn of in een verzorgingstehuis, ook samen boodschappen doen of gaan wandelen... Ik mis zelf ook een st... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.