Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Marlinda

  Studente social work biedt hulp aan

  Geplaatst door Marlinda
  Ik ben Marlinda, een 22-jarige studente Social Work. Naast mijn studie houd ik van muziek maken en wandelen. Ik zou graag wat ervaring opdoen in het helpen van mensen, op die manier kan ik me oriënter... Lees meer
 • Profielfoto van Cornelis

  Aanbod van Cornelis

  Geplaatst door Cornelis
  Momenteel ben ik in de positie en gelegenheid om me dienstbaar te maken op vrijwilligersbasis, op bescheiden schaal om te beginnen. In een circulaire zag ik een vraag naar een vrijwilliger voor het o... Lees meer
 • 51555 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jacques

  Aanbod van Jacques

  Geplaatst door Jacques
  Likt me leuk en binnenkort meer vrije tijd omdat ik ga stoppen als touringcar- chauffeur bij een busonderneming. Lees meer
 • Profielfoto van Make My Day

  Aanbod van Make My Day

  Geplaatst door Make My Day
  Hallo, ik ben Jorg en ben vaardig om computer problemen te verhelpen op afstand kan ik via het internet op uw eigen PC hulp verlenen terwijl u mee kunt kijken. Ik gebruik daarvoor het programma Teamv... Lees meer
 • Profielfoto van Manon

  Aanbod van Manon

  Geplaatst door Manon
  Ik heb al eerder vrijwilligers werk gedaan bij een jongeren club. Het doel was hun te vermaken. Helaas is de club gestopt. Nu ben ik klaar voor nieuw werk. Door mijn chronische blessure aan mijn re... Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Chauffeurswerk ik ben zelf directiechauffeur bij Achmea en heb accoord van mijn leidinggevende om mij aan te bieden om te helpen met allerlei chauffeursdiensten, zelf rij ik in 100% elektrische auto v... Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Robin's activiteiten

  Geplaatst door Robin
  Organisaties hoeven mij niet te benaderen Ik geef al enkele jaren bijles, taalles en huiswerkbegeleiding. Waar ik nog steeds veel plezier van heb. Verder klus ik graag, waar ik ook anderen me... Lees meer
 • Profielfoto van Maria

  Aanbod van Maria

  Geplaatst door Maria
  Ik ben gepensioneerd. Was werkzaam in het speciaal onderwijs (42 jaar). Ik kan volwassenen ondersteunen bij taalverwerving. .ik heb veel ervaring in de begeleiding van kinderen met taalproblemen (all... Lees meer
 • Profielfoto van Amid

  Aanbod van Amid

  Geplaatst door Amid
  Ik ben Amid, 30 jaar en woon in Blijdorp. Ik ben een expat hier en Ik zou graag de gemeenschap willen helpen NB: Mijn Nederlandse is nog niet goed Groetjes Lees meer
 • Profielfoto van Gina

  Aanbod van Gina

  Geplaatst door Gina
  Ik zou graag iets voor anderen willen betekenen vanuit mijn hart en mijn streven om iets te doen aan de groeiende ongelijkheid in de wereld. Ik zou het erg leuk vinden om nieuwkomers in Nederland mee ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.