Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Indi

  Aanbod van Indi

  Geplaatst door Indi
  Ben super DierenLiefhebber. Met hulp aanbod + hulpvraag. Hulpvraag: hulp mbt computer software: mn computer loop regelmatig vasr en mn mobieltje ook. Hulp aanbod: af en toe uitlaten in bossen klein h... Lees meer
 • Profielfoto van Sari

  Aanbod van Sari

  Geplaatst door Sari
  Mijn naam is Sari en ik woon in het mooie Breda. Momenteel studeer ik met veel plezier de master 'Besturen van Veiligheid''. Naast mijn studie wil ik mij graag inzetten voor een leuke organisatie in B... Lees meer
 • 49724 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Martine

  Aanbod van Martine

  Geplaatst door Martine
  Hallo, Ik ben Martine, 29 jaar en woon sinds mei in Rotterdam. Graag zou ik graag een steentje bij willen dragen aan deze mooie stad :) Ik werk momenteel als data scientist bij een consultancy bure... Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Banca

  Geplaatst door Bianca
  Elkaar helpen is altijd leuk. Ik ben een zorgzame, sociale vrouw van 54 die eigenlijk voor alles openstaat. Ik houd van kids, koken, Facebook. Ben overblijf -en leesmama geweest en vrij actief op sch... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Ik wil graag iets met dieren doen. BV. Wandelen met de hond. Samen met mijn eigen hond of dieren verzorgen. Lees meer
 • Profielfoto van Joost

  Aanbod van Joost

  Geplaatst door Joost
  Ruim twee jaar geleden ben ik vanuit het westen naar Nijeveen verhuisd en ben mede hierdoor met vervroegd pensioen gegaan. Omdat ik het fijn vind om nog activiteiten te ontwikkelen en een sociale taak... Lees meer
 • Profielfoto van Cobie

  Aanbod van cobie

  Geplaatst door Cobie
  omdat ik een jaar geleden met pensioen bent gegaan ,wilde al wel vrijwilligerswerk gaan doen ,maar toen kwam die corona ,is er nog wel maar zou nu toch wel wat willen doen . Lees meer
 • Profielfoto van Angela

  Aanbod van Angela

  Geplaatst door Angela
  Ik ben een spontane positief ingestelde vrouw die graag haar steentje bij wil dragen in het geluk/succes van een ander. Ik heb altijd heel veel gewerkt in wisseldiensten. Maar ik wil en ga het roer om... Lees meer
 • Profielfoto van Soraya

  Aanbod van Soraya

  Geplaatst door Soraya
  hallo ik ben Soraya 33 jaar. ik ben moeder van twee kinderen die nu beide op school zitten. hierdoor heb ik sochtends vrije tijd en wil graag iets betekenen voor de maatschappij. op het moment werk ik... Lees meer
 • Profielfoto van Saskia

  Aanbod van Saskia

  Geplaatst door Saskia
  Ik ben een actieve vrouw die als gastvrouw ervaring heeft .Ik heb goede contacuele eigenschappen,en zou graag in een gezellige omgeving mij beschikbaar willen stellen voor een dag in de week. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.