Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Roland

  Aanbod van Roland

  Geplaatst door Roland
  omdat ik nu ook al. plantsoen onderhoud doe. als werk. en mij dit wel leuk lijkt om te doen. in mijn vrijetijd. Lees meer
 • Profielfoto van Renée

  Aanbod van Renée

  Geplaatst door Renée
  Wegens een ernstig ongeluk heb ik twee jaar terug mijn bedrijf moeten sluiten. Nu ik zelf revaliderende ben, wil ik mij graag iets doen voor een ander. Ik wil mij inzetten voor goede doelen en helpen ... Lees meer
 • 55918 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Gaby

  Aanbod van Gaby

  Geplaatst door Gaby
  Ik wil weer een beetje ritme terug krijgen en ook iemand anders daarmee helpen. Ik ben een veelzijdig persoon met creatieve en praktische vaardigheden, denk hierbij aan een klusje in de tuin, iets o... Lees meer
 • Profielfoto van Diane

  Aanbod van Diane

  Geplaatst door Diane
  Hoi, ik ben Diane. 37 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Op het moment werk ik veel vanuit huis en lijkt het me leuk om een steentje bij te dragen. Ik hou van gezelligheid en koken en ben eigenlijk w... Lees meer
 • Profielfoto van Xandra

  Aanbod van Xandra

  Geplaatst door Xandra
  Sinds 2 jaar ben ik aan het werk als leerkracht op een mytylschool. Hier heb ik mijn passie gevonden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen bij gezinnen of individuen die hulp kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van Marcelle

  Gezelschaps dame

  Geplaatst door Marcelle
  Ik wil graag iets voor een ander betekenen! Heeft u behoefte aan gezelschap! Ik kan vanuit mijn hartelijkheid en betrokkenheid u gezelligheid en een luisterend oor aanbieden. We kunnen samen... Lees meer
 • Profielfoto van Ramzy

  Hulpaanbod

  Geplaatst door Ramzy
  Ik heb een collega van me (jonge man, bijna 50 jaar, woonachtig in Amsterdam, die heet Michele), hij beidt op vrijwillige basis alle mogelijk help voor degene die nodige heeft. O.a. help mensen die o... Lees meer
 • Profielfoto van Ramzy

  Aanbod van Ramzy

  Geplaatst door Ramzy
  Hoi allen, Ben ik zelfstandig ondernemer en nu ik heb veel tijd over wegens Corona, Ik wil graag hulp geven aan anderen. Ik kan zeer goed met mensen omgaan, maatje worden. Wij hunnen samen fitsen, wa... Lees meer
 • Profielfoto van Cindy

  Aanbod van Cindy

  Geplaatst door Cindy
  Hi, ik ben Cindy en heb enorm veel zin om mijn handen uit de mouwen te steken op vrijwillige basis in Utrecht en omgeving. Op dit moment ben ik mij aan het heroriënteren op de arbeidsmarkt, nadat ik e... Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Computer ondersteuning

  Geplaatst door Robin
  Ik bied ondersteuning en hulp aan voor mensen die problemen of moeite hebben met hun computer of laptop (of mobiel). Alle hulp voor computers bied ik aan, van kleine probleempjes of vragen tot aan h... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.