Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Ik ben afgekeurd en wil graag nog wat bijdragen aan de maatschappij. Vandaar dat ik mijn steentje bij wil dragen. Lees meer
 • Profielfoto van Joop

  Aanbod van Joop

  Geplaatst door Joop
  Ik ben veel thuis en mis aanspraak van mensen Lees meer
 • 32375 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Dick

  Aanbod van Dick

  Geplaatst door Dick
  Bestuurslid in algemene zin alsmede aaandacht en hulp voor mensen met een (geestelijke) beperking. Tevens heb ik een hoog probleemoplossend vermogen. Lees meer
 • Profielfoto van Sharona

  Aanbod van Sharona

  Geplaatst door Sharona
  Ik heb me in het verleden erg vaak eenzaam gevoelt, ik zou me daarom via dit forum graag inzetten voor iemand die dit op dit moment meemaakt, bent u of kent u iemand die behoefte heeft aan persoonlijk... Lees meer
 • Profielfoto van Henk

  Aanbod van Henk

  Geplaatst door Henk
  heb een zwak en kapot lijf maar word gek van nietsdoen kan nog wel dingen doen maar op mijn tempo en tijd dat het uitkomt Lees meer
 • Profielfoto van Ronnie

  Aanbod van Ronnie

  Geplaatst door Ronnie
  Hallo, Ik ben Ronnie en ik wil graag iets goeds doen voor de mensen die het nodig hebben Een klusje, ritje of bakkie koffie Lees meer
 • Profielfoto van Gerald

  Aanbod van Gerald

  Geplaatst door Gerald
  ik loop al weer tijdje thuis [bijstand] paar maanden het word tijd om te gaan doen Lees meer
 • Profielfoto van Piet

  Aanbod van Piet

  Geplaatst door Piet
  Er zijn veel instellingen die een " helpend handje " van een vrijwilliger kunnen gebruiken. ik wil mijn vrije tijd op een nuttige manier gebruiken vandaar mijn aanmelding op deze site. Ik ben beschi... Lees meer
 • Profielfoto van Casper

  Aanbod van Casper

  Geplaatst door Casper
  Ik wil dat de wereld zich gezamelijker moet inzetten om de wereld te verbeteren. Maar om dit te berijken moet je eerst je eigen stad helpen om die te verbeteren. Ik wil mensen helpen omdat ik hoop dat... Lees meer
 • Profielfoto van Gerrit

  Ik ben op zoek naar nieuwe mensen te leren kennen.

  Geplaatst door Gerrit
  Hallo ik ben een man van 62 jaar en ben op zoek naar nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben net verhuisd naar de gemeente Almelo en ik ken daar nog geen mensen. Zou graag weer nieuwe mensen willen on... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.