Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Ica

  Aanbod van Ica

  Geplaatst door Ica
  Ik studeer toegepaste psychologie, maar aangezien mijn studie in deze tijd deels stil ligt, wil ik graag mijn hulp aanbieden. Het sociale vlak is dus voornamelijk mijn gebied, maar voor andere klusjes... Lees meer
 • Profielfoto van Celia

  Aanbod van Celia

  Geplaatst door Celia
  Momenteel ben ik in between jobs, maar wil ik mijn opgedane kennis niet laten verwateren. Deze wil ik inzetten om ergens hulp te kunnen bieden. Met ruim 13 jaar aan leidinggevende ervaring, waarbij ... Lees meer
 • 51823 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Renate

  Aanbod van Renate

  Geplaatst door Renate
  Onlangs ben ik naar Alkmaar verhuist en wil graag meer doen voor de gemeenschap. In Amsterdam was ik ook al vrijwilliger bij VoorleesExpress, en haalde hier ontzettend veel voldoening uit. En wil dit ... Lees meer
 • Profielfoto van Harold

  Aanbod van Harold

  Geplaatst door Harold
  ik wil eigenlijk allleen maar doorgeven dat ik kan helpen met aed en moet nu zoveel typen. Lees meer
 • Profielfoto van Sanne

  Aanbod van Sanne

  Geplaatst door Sanne
  Ik ben ondernemer en wil graag iets voor een ander betekenen. Het ondernemerschap geeft mij vrijheid om dit te kunnen combineren. De wereld een stukje beter maken, dat vind ik belangrijk. En dan zijn ... Lees meer
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Ik vind het leuk om als vrijwilliger voor andere te klussen of in de tuin te werken. Andere soorten klussen vind ik ook een uitdaging om mee bezig te zijn. Vooral als ik daarbij andere mensen kan hel... Lees meer
 • Profielfoto van Tilly

  Beter Nederlands spreken?

  Wil je de Nederlandse taal beter spreken en begrijpen? Wil je hulp van een taalbegeleider? Eén tot twee uur per week Nederlands praten. De gewoonten en gebruiken van Nederland beter leren kennen.... Lees meer
 • Profielfoto van Alissa

  Aanbod van Alissa

  Geplaatst door Alissa
  Ik zit op dit moment zonder werk en doe graag iets goeds met mijn tijd! Ik help anderen graag en heb een groot hart voor kinderen. Ik heb geen vervoer dus iets in de buurt zou goed aansluiten. Ik vind... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik ben gezonde actieve senior met veel ervaring in vrijwilligerswerk Ik ben een paar keer per week beschikbaar Vooral in deze tijd belangrijk naar de ander om te zien Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Binnenkort ga ik starten met de cursus budgetcoach en daarbij aansluitend wil ik graag ervaring op doen in de praktijk om mensen met financiële problemen te helpen deze problemen in kaart te brengen e... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.