Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Ine

  Aanbod van Ine

  Geplaatst door Ine
  De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt als verpleegkundige in de thuiszorg en die activiteiten mis ik. Inmiddels doe ik een middag vrijwilligerswerk in de Akert bij mensen met dementie, maar een middag i... Lees meer
 • Profielfoto van Tjiska

  Aanbod van Tjiska

  Geplaatst door Tjiska
  Hi, mijn naam is Tjiska en ik werk voor een organisatie die kwetsbare kinderen in Nederland helpt. Door mijn werk zie ik dagelijks hoe je een verschil voor een ander kan maken en hoe betekenisvol dat ... Lees meer
 • 32379 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Savita

  Help with Mathematics

  Geplaatst door Savita
  I am a Mathematics teacher and can help with mathematics struggle of your child. However, I only speak english and can help if the medium of instruction is in english. Lees meer
 • Profielfoto van Tineke

  Aanbod van Tineke

  Geplaatst door Tineke
  Soms heeft iemand behoefte aan gezelschap, kan een goed gesprek zijn. Of samen iets gezellig ondernemen! Ik soms ook, ben vrolijk van aard, integer, 63 van leeftijd maarrr voel me nog 18! Spreekt di... Lees meer
 • Profielfoto van Mandy

  Aanbod van Mandy

  Geplaatst door Mandy
  Ik zou graag mee willen werken aan een goede opvoeding van kinderen. In een gezin bijvoorbeeld of op een school. Lees meer
 • Profielfoto van Joost

  Aanbod van Joost

  Geplaatst door Joost
  Ruim twee jaar geleden ben ik vanuit het westen naar Nijeveen verhuisd en ben mede hierdoor met vervroegd pensioen gegaan. Omdat ik het fijn vind om nog activiteiten te ontwikkelen en een sociale taak... Lees meer
 • Profielfoto van Willem

  Fietsmaatje gezocht

  Geplaatst door Willem
  Hallo Ik ben rrn man van 58 jaar en ben op zoek naar een fietsmaatje m/v met een leeftijd tussen de 40 en 60 jaar om samen leuke fietstochten te maken. Ik zelf kom uit Zevenaar. Ben ook in bezit va... Lees meer
 • Profielfoto van Thijs

  Aanbod van Thijs

  Geplaatst door Thijs
  In het verleden ben ik bevangen geweest van allerlei verslavingen die me tot mijn neergang dwongen. Nu ben ik door de gratie van God gered en leer te leven om er voor mijn medemens te zijn. Een luiste... Lees meer
 • Profielfoto van Moniek

  Aanbod van Moniek

  Geplaatst door Moniek
  Ik wil mensen helpen omdat ik dit later ook in mijn beroep wil gaan doen. Ik wil later werken in een ziekenhuis en moet hierbij natuurlijk patiënten helpen. Mensen met een beperking helpen vind ik hee... Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik sta 1,5 jaar voor pensioen en zoek nuttige vrijetijdsbesteding. Ik ben beroepsofficier en sociaal vaardig, verantwoordelijkheidsbewust en correct. Een bijdrage aan het geluk van anderen maakt mij b... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.