Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Eline

  Aanbod van Eline

  Geplaatst door Eline
  Graag wil ik iets kunnen betekenen voor mensen in mijn omgeving omdat ik wil dat iedereen sociale contacten heeft, met name eenzame mensen. Mijn interesses liggen bij fotografie, (kamer)planten, creat... Lees meer
 • Profielfoto van Humanitas

  gezinsondersteuning

  Geplaatst door Humanitas namens Humanitas West-Brabant West
  Wil je graag je hart even luchten rondom de opvoeding van je kind(eren) ? Ervaren vrijwilligers van Humanitas staan voor je klaar. Ze bieden je een luisterend oor, hebben tijd voor je en ondersteunen ... Lees meer
 • 53778 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Ruut

  Aanbod van Ruut

  Geplaatst door Ruut
  Het is mooi iemand te onder steunen die daar behoefte aan heeft. een klein klusje doen, helpen met taal of een ondersteunend praatje. Heb daar op het moment meer tijd voor. Mijn eigen werk ligt stil... Lees meer
 • Profielfoto van Ad

  Aanbod van ad

  Geplaatst door Ad
  ik heb nog tijd beschikbaar om deze op een prettige en zinvolle manier invulling te geven. Iets geven geeft mij meer voldoening dan iets krijgen. Ik ben parttime (nacht)beroepschauffeur en een klein... Lees meer
 • Profielfoto van Roman Romanovich

  Aanbod van Roman Romanovich

  Geplaatst door Roman Romanovich
  Hallo! Ik woon sinds januari 2020 in Nederland. Opleiding "Hoofd van het Etnocultureel Centrum" - bachelor (studeerde vele pedagogische disciplines), ook "Accountant-Economist" - hogeschool. Ik wer... Lees meer
 • Profielfoto van Gaby

  Aanbod van Gaby

  Geplaatst door Gaby
  Ik ben Gaby, Momenteel geen werk en dus tijd over. Vind het belangrijk om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. Eenzaamheid mag niet in deze tijd en nu de mensen steeds zelfredzaam er moeten wo... Lees meer
 • Profielfoto van Malou

  Aanbod van Malou

  Geplaatst door Malou
  Ik werk 4 dagen in de week (maandag, dinsdag, woensdag en-donderdag) en heb nog tijd over op vrijdag en zaterdag. Bericht me bij interesse. Lees meer
 • Profielfoto van Tom

  Aanbod van Tom

  Geplaatst door Tom
  Er is ruimte ontstaan in mijn agenda om verder te kijken dan mijn eigen betaalde werk. Met mijn ruime ervaring in het onderwijs (vmbo/mbo/hbo/wo) en 20 jaar werkervaring in de ICT wil graag een bijdra... Lees meer
 • Profielfoto van Aybike

  Aanbod van Aybike

  Geplaatst door Aybike
  Ik ben een derdejaars rechten student en ik wil graag mensen helpen en tegelijkertijd ervaring opdoen in de praktijk. Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Ik heb 41 in de zorg gewerkt en nu met pensioen. De laatste jaren gewerkt in thuiszorg bij de cliënten thuis. Vooral gezelschap vind ik leuk om te proberen. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.