Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Susan

  Aanbod van Susan

  Geplaatst door Susan
  Mijn naam is Susan, 26 jaar en zou graag iemand gezelschap willen houden die daar behoefte aan heeft (denk aan ergens samen kopje koffie/thee drinken, naar de bios of een wandeling). Alles is mogelijk... Lees meer
 • Profielfoto van Lucia

  Aanbod van Lucia

  Geplaatst door Lucia
  Ik ben 53 en woon samen met mijn man 2 katers en 3 chihuahua's, in Wormerveer. Ik zou graag bij mensen op bezoek gaan hier uit de buurt voor een vriendelijk gesprek. Ik kan goed luisteren. Lees meer
 • 31580 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Joke

  Opruimen en gezellig maken

  Geplaatst door Joke
  Helpen opruimen en gezellig maken van een huis Lees meer
 • Profielfoto van Ammie

  Aanbod van Ammie

  Geplaatst door Ammie
  Goeiedag, Het zou voor mij van 2 kanten goed zijn. Om mezelf te helpen me beter te voelen door andere mensen te helpen en hun beter te laten voelen. Ik ben graag met oudere mensen en maak een pra... Lees meer
 • Profielfoto van Peggy

  Aanbod van Peggy

  Geplaatst door Peggy
  Ik werk zelf in de zorg en altijd fijn om iets voor en met anderen te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Ik ben hier in Beek en Donk komen wonen, en wil graag iets terugdoen voor de samenleving. Wel moet er een zekere klik zijn tussen mij en mijn vragers. Heb ervaring in een bestuursfunctie, heb ervari... Lees meer
 • Profielfoto van Jacco

  Aanbod van Jacco

  Geplaatst door Jacco
  Ik ben een man van 48 en volledig is afgekeurd en hierdoor voldoende tijd omhanden heeft Ook heb ik een goed oog voor interieur en details. Zou daarom graag mensen die weinig te besteden hebben ma... Lees meer
 • Profielfoto van Maryse

  Aanbod van Maryse

  Geplaatst door Maryse
  Graag zou ik een luisterend oor zijn voor mijn mede stadbewoners die dat op enig vlak nodig hebben. In mijn werkzame leven ben ik coach en MatriX professional en heb dus het een en ander te bieden ... Lees meer
 • Profielfoto van Sjaan

  Aanbod van Sjaan

  Geplaatst door Sjaan
  Ik wil graag eenzaamheid bestrijden. Mensen helpen met elk klein beetje wat ik te bieden heb is al een groot begin! Ik ben erg sociaal en zorgzaam. Ik sta voor alles open :) Lees meer
 • Profielfoto van Julia

  Aanbod van Julia

  Geplaatst door Julia
  Graag zou ik mijn vrije tijd willen besteden met het helpen en aan het lachen maken van ouderen! Mijn interesse zijn tekenen, ukelele spelen, zingen, spelletjes spelen, creatieve activiteiten en geze... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.