Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Hennie

  Aanbod van Hennie

  Geplaatst door Hennie
  Hallo ,ik wil graag iets zin vol doen mijn man is twee en half jaar geleden overleden en heb veel vrije tijd die ik zin vol wil benutten. Lees meer
 • Profielfoto van Jeroen

  Aanbod van Jeroen

  Geplaatst door Jeroen
  Mijn naam is Jeroen (29) en ondanks mijn visuele beperking met een zicht van zo’n 8% probeer ik alles uit het leven te halen en ben ik positief ingesteld. Heb veel gedaan in de zorg o.a als activ... Lees meer
 • 50513 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Branca

  Ben je op zoek naar buddy en heb je een licht verstandelijke beperking?

  Geplaatst door Branca namens Buddies HandicapNL
  Vriendschap is een randvoorwaarde van geluk en is er voor iedereen. HandicapNL vindt het belangrijk dat mensen met een licht verstandelijke beperking niet eenzaam zijn, daarom inspireert [Buddies] jon... Lees meer
 • Profielfoto van Jill

  Aanbod van Jill

  Geplaatst door Jill
  Ik ben jill en 18 jaar. Dit jaar zit ik in het eerste jaar van de opleiding hbo verpleegkundige. Hierdoor leek het me een leuk idee om vrijwilligers werk te gaan doen. En mensen te helpen en ervaring ... Lees meer
 • Profielfoto van Esmeralda

  Aanbod van Esmeralda

  Geplaatst door Esmeralda
  Ik vind het leuk om mensen te helpen en te ondersteunen bijvoorbeeld met boodschappen doen een hond uitlaten en hou van gezzelig kletsen mvg esmeralda Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  In deze tijd heb ik de behoefte om andere, die niet in staat zijn het zelf te doen, te helpen. Ik wil niet stilzitten maar wat bijdragen. Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Boodschappen Begeleiding

  Geplaatst door Ton namens Unie Van Vrijwilligers Zoetermeer
  ==== De Boodschappen Begeleiding Dienst is vanwege de CORONA maatregelen tijdelijk aangepast. We doen nu even geen boodschappen MET de cliënt, maar VOOR de cliënt. En we pakken tijdelijk GEEN CONTANT... Lees meer
 • Profielfoto van Hiske

  Aanbod van Hiske

  Geplaatst door Hiske
  Naast mijn baan als Projectmedewerker Innovatie bij een zorginstelling draag ik graag mijn steentje bij op andere manieren. Stuur me vooral een berichtje! Lees meer
 • Profielfoto van Tessa

  Aanbod van Tessa

  Geplaatst door Tessa
  Mijn naam is Tessa, ik ben 26 jaar en woon in Oud Charlois. Vanwege de corona zit ik veel thuis. In zou graag meer buiten willen komen. Ik hou erg van honden maar kan helaas zelf geen hond aanschaffen... Lees meer
 • Profielfoto van Ronald

  Aanbod van Ronald

  Geplaatst door Ronald
  Ik vind het leuk om anderen te helpen. Mijn deskundigheid ligt vooral op het gebied van administratie en financien. In het verleden ben ik bij meerdere organisaties penningmeester geweest. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.