Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Consuela

  Aanbod van Consuela.

  Geplaatst door Consuela
  Ik wil heel graag ondersteunend werken bij festivals en manifestaties Lees meer
 • Profielfoto van Elmo

  Aanbod van Elmo

  Geplaatst door Elmo
  Hallo iedereen! Ik geloof dat i.p.v te klagen, dat actie ondernemen beter is voor een beter morgen! Graag wil ik wanneer mogelijk, iets doen voor de samenleving. Ik ben vrij flexibel, zowel in v... Lees meer
 • 33349 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Zana

  Aanbod van Zana

  Geplaatst door Zana
  Ik wil graag iets voor jongeren/kinderen betekenen die behoefte hebben aan een volwassen persoon waarbij ze zich gehoord en geborgen kunnen voelen Lees meer
 • Profielfoto van Lineke

  Aanbod van Lineke

  Geplaatst door Lineke
  Ik ben 71 jaar en oma. Ik wil gezelschap zijn, een wandelingetje en een verzetje bezorgen aan een oude eenzame dame. In de middag, 1 keer per week. Lees meer
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Mensen helpen die iets zelf niet meer kunnen, zorgt voor twee blije gezichten. Ik vind het leuk om tuin klusjes te doen. Ik werk zelf nog voor 32 uur maarwil daarnaast toch mijn steentje bijdragen om... Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Om iets voor een ander te betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Marco

  Aanbod van Marco

  Geplaatst door Marco
  vind het leuk om iets te betekenden voor anderen. Leuk om te regelen ect en bezig te zijn voor anderen. voor mij weer een uitdaging. Voor al als ik iets nieuws begin. Lees meer
 • Profielfoto van Judelle

  Aanbod van Judelle

  Geplaatst door Judelle
  Ik ben Judelle, 54 jaar, woonachtig in Wormerveer, ben getrouwd en heb een dochter. Met betrekking tot opgedane werkervaring, ben ik van vele markten thuis. Ik heb veel inbound-callcenter kennis en e... Lees meer
 • Profielfoto van Leonie

  Samen is alles makkelijker!

  Geplaatst door Leonie namens Mantelzorg & Meer
  Stelt u zich eens voor: U wordt wakker en in ene is uw wereld totaal anders. Geen lange eenzame dagen meer. Niet meer het gevoel dat u er alleen voor staat. Niet meer zonder hulp of aanspraak het l... Lees meer
 • Profielfoto van An

  Aanbod van An

  Geplaatst door An
  Ikwil graag samen iets doenkoffie drinken leuke dingen doen ikbeb eenhond Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.