Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Joke

  Aanbod van Joke

  Geplaatst door Joke
  Ik zou graag willen helpen met nederlandse taal aan vluchtelingen Lees meer
 • Profielfoto van Kimberly

  Aanbod van Kimberly

  Geplaatst door Kimberly
  Ik wil menssen ondersteunen.door dat ik menssen houd hellpen.ik ben goed omgaan met andere menssen ik ben echt lief aardig en zorgzaam. Lees meer
 • 55314 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Nikolai

  Aanbod van Nikolai

  Geplaatst door Nikolai
  Ik heb tijd beschikbaar. Ik voel mij eenzaam. Ik help graag een ander maar ik zoek zelf ook voor steun. Lees meer
 • Profielfoto van Lenie

  Aanbod van Lenie

  Geplaatst door Lenie
  Ben 58 en geen vaste baan meer, (nu mantelzorger en pas op mijn kleinkinderen)dus wil een dagdeel beschikbaar zijn om iemand te ondersteunen, ben oa taxichauffeur geweest dus heel veel mensenkennis op... Lees meer
 • Profielfoto van Milou

  Aanbod van Milou

  Geplaatst door Milou
  Ik vind het altijd erg gezellig om onder de mensen te zijn. Daarom zou ik graag wat willen doen voor een ander. Ik ben een gezellige, sportieve jonge dame die graag met mensen wat doet. Denk aan thee ... Lees meer
 • Profielfoto van Dylan

  Aanbod van Dylan

  Geplaatst door Dylan
  Hallo, Mijn naam is Dylan en ik ben beeldend kunstenaar. Ik wil beter kennis maken met mijn omgeving waarbij ik gebruik kan maken van mijn creativiteit. Ik wil een luisterend oor bieden en ik wil ... Lees meer
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Ik doe eenmalige tuinklusjes bij mensen dus niet permanent onderhoud. Ik ben geen hovenier maar vind het leuk om een tuin weer wat mooier te maken, wat snoeien, onkruid verwijderen, aanharken, vegen e... Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Right now I communicate better in English but i would like to improve my dutch (currently A2). Lees meer
 • Profielfoto van Peter

  Aanbod van Peter

  Geplaatst door Peter
  motivatie : Ik wil me nuttig maken voor de samenleving en denk hierbij aan: - hulp bij klusjes in en rond het huis. - hulp bij verenigingen (tuin, techniek) Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Kinderfeestje

  Geplaatst door Frank namens Kinderboerderij de Veldmuis
  Wil jij ook je verjaardag vieren op de kinderboerderij De Veldmuis? Dat kan! Er zijn heel veel mogelijkheden om het reuze gezellig te maken. Niet alleen mogen jij en je gasten de dieren voederen, ... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.