Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik heb tijd om kleine klusjes uit te voeren Lees meer
 • Profielfoto van Guus

  Aanbod van Guus

  Geplaatst door Guus
  Hoi, ik ben Guus, Door de corona-maatregelen zit ik op het moment veel thuis en heb ik daarom veel tijd over. Het lijkt mij fijn om deze tijd nuttig te besteden door iemand anders te helpen. Ik v... Lees meer
 • 53455 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Will

  Aanbod van Will

  Geplaatst door Will
  Hallo....ik woon pas in apeldoorn west. Misschien kan ik iemand gezelligheid, hulp aanbieden. Daar heb ik dan ook weer plezier van. Ben benieuwd wat er hier langs komt. Groetjes en tot.... will Lees meer
 • Profielfoto van Anneke

  Aanbod van Anneke

  Geplaatst door Anneke
  Ik ben vrijwilliger op allerlei manieren. Nu in coronatijd is het meeste niet mogelijk. Wat er wel kan wil ik graag doen Lees meer
 • Profielfoto van Pako

  Aanbod van Pako

  Geplaatst door Pako
  Ik zou graag eenzame ouderen willen helpen door belcontact te hebben. omdat ik voldoening krijg van anderen helpen en het oprecht fijn vind om naar verhalen en ervaringen van ouderen mensen te luist... Lees meer
 • Profielfoto van Sophie

  Aanbod van Sophie

  Geplaatst door Sophie
  Ik ben een Psychologie student en ben op zoek naar vrijwilligers werk. Ik ben nieuw in Groningen en door de corona periode vaak alleen thuis. Dat vind ik saai en eenzaam, daarom wil ik graag iets nutt... Lees meer
 • Profielfoto van Grace

  Aanbod van Grace

  Geplaatst door Grace
  Het lijkt mij ontzettend leuk om kwetsbare jongeren of jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen in de vorm van coaching of begeleiding. Dit is maatwerk en moet met aandacht. Stuur mij ge... Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Aangezien ik momenteel door de crisis tijdelijk werkeloos ben zet ik mij graag in voor een ander rond Nijkerkerveen. Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik daar de tijd voor heb en het een gezellige en zinvolle aanvulling vind voor mijn leven. Denk hierbij aan: Het verzorgen en uitlaten van huisdieren... Lees meer
 • Profielfoto van Raymond

  Aanbod van Ray

  Geplaatst door Raymond
  Ik ben op zoek naar een zinvolle invulling van mijn vrije tijd. Ik mis momenteel een doel in mijn leven en wil kijken of vrijwilligerswerk iets voor mij is. Ik ben er nog niet over uit op welke manier... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.