Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  wil graag werken in de sociale vaktor Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Na het gedeeltelijk stoppen met werken, heb ik interesse om iets nuttigs voor iemand anders te kunnen doen. Voorkeur heb ik voor buiten aktiviteit. Bovendien heb ik al lange tijd fascinatie cq interes... Lees meer
 • 31585 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Ellen

  Steun bij verlies en rouw

  Geplaatst door Ellen
  Het verlies van een dierbare door overlijden maakt heel wat emoties los: verdriet, verslagenheid, woede, pijn, verwarring en/of ontkenning. De behoefte aan steun kan dan groot zijn. Na verloop van tij... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Op dit moment ben ik op zoek naar vrijwilligerswerk. Nog niet exact duidelijk wat ik wil doen maar er komt vast iets voorbij waar ik heel enthousiast van word! Lees meer
 • Profielfoto van Angelina

  Aanbod van Angelina

  Geplaatst door Angelina
  Op dit moment ben ik nog werkzoekende ; mijn beschikbare tijd wil ik graag gebruiken voor Vrijwilligerswerk. Hierbij vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Mijn hobby's zijn fotograferen, fiet... Lees meer
 • Profielfoto van Alex

  Aanbod van Alex

  Geplaatst door Alex
  Zou graag iets in het vervoer doen, eventueel tegen onkostenvergoedingen, of als koffiebar medewerker o.i.d. Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Het lijkt me fijn om weer iets meer voor anderen te kunnen betekenen op sociaal of praktisch gebied. Voorheen vond ik voldoening in mijn werk als (gediplomeerd) maatschappelijk werker en in de zorg vo... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Women's Empowerment Brunch: Designed for Greatness

  Geplaatst door Wendy namens De Veilige Haven
  Women's Empowerment Brunch: Designed for Greatness Becoming the woman you were designed to be! Tijdens deze brunch willen we vrouwen in hun kracht zetten! Als vrouwen zijn we met een doel gebor... Lees meer
 • Profielfoto van Tjitsger

  Aanbod van Tjitsger

  Geplaatst door Tjitsger
  Inzet van bestuurlijke, onderneming en toezichtservaring voor maatschappelijke doelen. Lees meer
 • Profielfoto van Rosalie

  Aanbod van Rosalie

  Geplaatst door Rosalie
  Ik vind het ontzettend fijn om voor en met dieren bezig te zijn. Het verzorgen en omgaan met dieren is echt mijn passie. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.