Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Mary

  Aanbod van mary

  Geplaatst door Mary
  Mijn naam is Mary en ik heb veel vrije tijd. Ik werk nog 12 uurtjes per week als administratief medewerkster. Graag wil ik mensen helpen die mijn hulp nodig hebben. Het kunnen kinderen, volwassenen, ... Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  Mijn naam is Erwin en zou het leuk vinden om mijn hulp aan te bieden en daarbij tegelijk mezelf te kunnen helpen. Zoek hier een soort buddy of maatje. Ben vroeger ernstig gepest geweest en ben daardoo... Lees meer
 • 50454 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  In het rd magazine van afgelopen zaterdag stond een stukje over stichting thuisgekookt. Dat sprak mij aan. Ik kook graag, heb op dit moment niemand in de kost voor wie ik dat hoef te doen én vind het ... Lees meer
 • Profielfoto van Matilde

  Aanbod van Matilde

  Geplaatst door Matilde
  I want to do something for others because I feel better when I can help. I like arts and the creative industry as I came to NL to do my masters. I have already volunteer for the Grachten festival twic... Lees meer
 • Profielfoto van Mohammad

  Aanbod van Mohammad

  Geplaatst door Mohammad
  Ik spreek Arabisch,Engels en Nederlands en kan mensen vanuit dit aspect helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Willem

  Aanbod van Willem

  Geplaatst door Willem
  Hallo, Omdat heden de Covid regels nog gelden kan ik niet mijn gewone vrijwilligerswerk doen. Toch wil ik maatschappelijk bijdragen... Mijn naam is Willem Ik woon in Kralingen... Ik zou wel bui... Lees meer
 • Profielfoto van Rein

  Aanbod van Rein

  Geplaatst door Rein
  Met mijn jarenlange ondernemers achtergrond in de horeca, wil ik nu wat terugdoen voor anderen. Lees meer
 • Profielfoto van Renate

  Aanbod van Renate

  Geplaatst door Renate
  Heb van oktober tot maart heel veel tijd over. En zou dit graag op een goede manier invullen. Ook om zelf onder de mensen te blijven. Mijn intresse's zijn heel breed. Lees meer
 • Profielfoto van Annemarie

  Aanbod van Annemarie

  Geplaatst door Annemarie
  Woon sinds 11 april in de hoek, weduwe maar wel een relatie, hobby koken, lezen en painten. Hou van huisdieren. Ben gezond en leef een aktief leven. Lees meer
 • Profielfoto van Fred

  Aanbod van Fred

  Geplaatst door Fred
  Ik klus graag binnenshuis voor en bij anderen. Ook bereid tot een kopje koffie drinken en wat kletsen. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.