Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ik heb een Volkswagen Caddy en wil graag spullen vervoeren voor mensen die hulp nodig hebben. Ik wil graag bij een organisatie helpen, maar voor een persoon kan ook. ik vraag 0,40 cent per km vergoe... Lees meer
 • Profielfoto van Joëlle

  Aanbod van Joëlle

  Geplaatst door Joëlle
  Ik zou graag mensen willen helpen in Almelo e.o. dit omdat Almelo mij altijd veel geeft en ik graag wat terug wil doen voor de gemeenschap hier. Lees meer
 • 32379 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Joost

  Aanbod van Joost

  Geplaatst door Joost
  Ik zit al een lange tijd th en wil door me vrijwillig op te geven zo weer in de arbeidsmarkt me weg terug te vinden Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  hallo mag ik me even voorstellen ik ben Theo en heb best veel tijd over ik heb tijd genoeg ben al 22 jaar trainer bij het voetballen doe ik 4 avonden per week met veel plezier leeftijd 9 tot 16 ja... Lees meer
 • Profielfoto van Will

  Aanbod van Will

  Geplaatst door Will
  Ik ben sociaal, empathisch en wil iets voor anderen doen. Momenteel ook vrijwilliger bij de Hartekampgroep. Ik ga februari 2020 van mij pensioen genieten en zou mij vanaf maart 2020 enkele dagen per ... Lees meer
 • Profielfoto van Maud

  receptie/administratie/telefoon

  Geplaatst door Maud
  Ik ben een jeugdige vrouw van 69 jaar en zou graag 1 middag per week iets willen doen, eenvoudig baantje om lekker bezig te zijn, een handje te helpen en een doel te hebben om naar uit te kijken. Lees meer
 • Profielfoto van Quinten

  Aanbod van Quinten

  Geplaatst door Quinten
  Hallo ik ben Quinten, 18, jaar, En zou graag iemand die eenzaam is of gewoon behoefte heeft aan een gesprek gezelschap willen houden Lees meer
 • Profielfoto van Matoesjka

  Taal

  Geplaatst door Matoesjka
  Ik wil wel helpen bij: Het leren van de Nederlandse taal Leren lezen en schrijven voor volwassenen Ik wil dat alleen in Andelst, Herveld en Zetten. Ik kan alleen werken in een rook- en parfumvrij... Lees meer
 • Profielfoto van Peggy

  Aanbod van Peggy

  Geplaatst door Peggy
  Ik werk zelf in de zorg en altijd fijn om iets voor en met anderen te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Robin

  Robin's activiteiten

  Geplaatst door Robin
  Organisaties hoeven mij niet te benaderen Ik geef al enkele jaren bijles, taalles en huiswerkbegeleiding. Waar ik nog steeds veel plezier van heb. Verder klus ik graag, waar ik ook anderen me... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.