Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Janny

  Aanbod van Janny

  Geplaatst door Janny
  Na een tijdje ziek te zijn geweest, zou ik graag weer een doel hebben in mijn leven. En dat wil ik doen op deze manier. Lees meer
 • Profielfoto van Joy

  Aanbod van Joy

  Geplaatst door Joy
  Ik ben Joy, een meisje van 17 jaar. Ik wil graag de wereld beteren en mensen helpen. Ik vind het verschrikkelijk dat mensen zich alleen voelen, of alles zelf moeten doen etc. Ik zou daar graag iets aa... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 30244 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Marie-José

  Aanbod van Marie-José

  Geplaatst door Marie-José
  Ik heb een mooie grote tuin en wil graag andere Westlanders hiervan laten meegenieten. Dit kan door een keertje te komen 'tuinen' en dan lekker in het 'kassie' een bakkie te komen doen. Eventueel kan ... Lees meer
 • Profielfoto van Chantal

  Aanbod van Chantal

  Geplaatst door Chantal
  Ik wil graag eenzame ouderen helpen en voor ze klaarstaan wanneer ik tijd heb. Elke maandag ben ik vrij en als ik met iemand echt een match heb zou ik vaker kunnen komen. Lees meer
 • Profielfoto van Dineke

  Aanbod van Din

  Geplaatst door Dineke
  Ik wil graag iets voor mijn medemens betekene. Lees meer
 • Profielfoto van Jennie

  Aanbod van Jennie

  Geplaatst door Jennie
  hallo , mijn naam is jennie , ik ben 19 jaar oud en vind het leul om samen met andere wat te doen , mijn interesses gaan uit naar zwemmen , sporten , zingen , wandelen en nog veel meer heb je interess... Lees meer
 • Profielfoto van Herra

  Aanbod van Herra

  Geplaatst door Herra
  Ik reageer op de vraag om vrouw uit nw vennep te helpen met taal. Ik ben goed in taal. En ik heb tijd. Ik kan door mijn rug geen rolstoel duwen helaas. Maar ik kan wel wandelen met mensen. Lees meer
 • Profielfoto van Harm

  Aanbod van Harm

  Geplaatst door Harm
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik daar behoefte aan heb en nu ik daar meer tijd voor heb lijkt het me niet meer dan normaal om daar ook invulling aan te geven. Ik heb nog geen ervaring in... Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Professionele vrijwilligersorganisatie

  Geplaatst door Anne namens Regionale Stichting WonenPlus
  In Alkmaar is RSWP aanwezig met: WonenPlus Sociale activiteiten Max mobiel Servicepunt WonenPlus Op het servicepunt werken enthousiaste vrijwilligers. Abonnees uit Graft-De Rijp en Schermer kun... Lees meer
 • Profielfoto van Kim

  Aanbod van Kim

  Geplaatst door Kim
  Ik wil ook met oudere boodschappen doen Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.