Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Mijn drang om andere mensen te willen helpen, komt voort uit het gevoel dat ik slecht tegen onrecht kan. Het is belangrijk om naar de kern te kijken, waar die specifieke onrecht vandaan komt. Vanuit d... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik ben 49 jaar, fulltime moeder, huisvrouw. Mijn man woont en werkt in het buitenland. Vanwege zorg kinderen, huishouden en veel reizen naar mijn man ben ik gestopt met werken. Ik heb altijd veel en m... Lees meer
 • 53455 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Martine

  katten opvang aangeboden

  Geplaatst door Martine
  Het lijkt me leuk om af en toe een kat te logeren te hebben. Ik woon op de eerste etage in de Pijp, 3 kamers en balkon voor en achter. Groetjes, Martine Lees meer
 • Profielfoto van Chris

  Aanbod van Chris

  Geplaatst door Chris
  Door de Corona crisis hebben mensen behoefte aan praktische hulp zoals het doen van boodschappen. Lees meer
 • Profielfoto van Thomas

  Aanbod van Thomas

  Geplaatst door Thomas
  Ik ben Thomas, 27 jaar en woonzaam in Amsterdam. Ik zit in een situatie waarin ik momenteel veel tijd over heb. Die tijd zou ik graag benutten om anderen te helpen in deze moeilijke tijd. Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Ik word er blij van, heb tijdelijk meerdere dagdelen ter beschikking, wil graag samenwerken met collega's, op praktische of luchthartig sociale wijze! Lees meer
 • Profielfoto van Martine

  Aanbod van Martine

  Geplaatst door Martine
  Hoi, ik ben Martine en al 20 jaar verpleegkundige. Na zeven jaar in het buitenland gewoond te hebben, ben ik terug in Nederland en in het proces om alles weer opnieuw op te bouwen. Mijn BIG is verlope... Lees meer
 • Profielfoto van Margje

  Aanbod van Margje

  Geplaatst door Margje
  Per direct beschikbaar, ervaren, gastvrij, empathisch, proactief Achtergrond : zangeres, docent, dirigent, customer service medewerker Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Beste geïnteresseerde, Ik zit momenteel in een reïntegratietraject en sta open voor vrijwilligerswerk om mijn dagen mee te vullen. Mijn interesse ligt met name in huiswerkbegeleiding en bijles voor... Lees meer
 • Profielfoto van Nicole

  Aanbod van Nicole

  Geplaatst door Nicole
  Door thuiswerken ben ik nu flexibeler om hulp aan te bieden aan hen die het nodig hebben. Met huidige situatie help ik graag mijn medemens. Ik kan boodschappen doen, mensen bellen, kaartjes sturen, ... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.