Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lisette

  Geplaatst door Lisette
  Hoi, ik ben Lisette en ik ben 29 jaar. Ik woon sinds juni 2019 in Rotterdam en wil graag iets terugdoen voor deze mooie stad die mijn thuis is. Ik heb ervaring met huiswerk begeleiding, schoonmaakhulp... Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Voor mijn opleiding psychosociale counseling bij SPSO ben ik op zoek naar clienten. Counseling is een laagdrempelige en kortdurende vorm van psychologische hulpverlening. Wil jij werken aan je persoon... Lees meer
 • 50454 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Harald

  Aanbod van Harald

  Geplaatst door Harald
  Binnenkort heb ik veel tijd omdat ik op zoek moet naar nieuw werk vanuit de ww. Ben gezond, sociaal, breed ontwikkeld en heb een bestelbusje voor vervoer. Ben op vele plekken inzetbaar. Lees meer
 • Profielfoto van Destiny

  Aanbod van Destiny

  Geplaatst door Destiny
  Ik werk in de horeca, maar door de Corona lock down heb ik nu niks te doen. Daarom vind ik het leuk om wel met mijn vak bezig te zijn en dan is dit een goede keuze. Lees meer
 • Profielfoto van Diemenvoorelkaar

  Zin in een kletskwartiertje?

  Lijkt het je fijn om je verhaal een keertje kwijt te kunnen aan iemand of heb jij gewoon zin om lekker gezellig te kletsen met een onbekende? Dan hebben wij nu iets heel leuks voor je! Van 1 t/m 8 ... Lees meer
 • Profielfoto van Hanneke

  Aanbod van Hanneke

  Geplaatst door Hanneke
  Ik ben Hanneke en zou me graag in willen zetten als vrijwilligster. Het liefste zet ik mij in voor mens en dier. Ik ben werkzaam als verpleegkundige en heb geregeld tijd over. Daarin wil ik me dus gra... Lees meer
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  Hallo, via Voorschoten Voor Elkaar wil ik mij inzetten om anderen te helpen met bijv. boodschappen doen, de tuin, vervoer of andere klusjes. Lees meer
 • Profielfoto van Morad

  Aanbod van Morad

  Geplaatst door Morad
  Ik wil Maatjes & buddy's (Persoonlijke) verzorging Taal & lezen Huiswerkbegeleiding Lees meer
 • Profielfoto van Rini

  Aanbod van Rini

  Geplaatst door Rini
  Hallo ik ben Rini, ik heb in de zorg gewerkt na 2jaar na mijn pensioen wil ik weer wat gaan doen hoop dat jullie wat voor mijn hebben gr Lees meer
 • Profielfoto van Lex

  Aanbod van Lex

  Geplaatst door Lex
  Zoek na verhuizing naar Zaandam weer vrijwilligerswerk als gastheer. Heb hiermee de laatste jaren ervaring opgedaan bij GGZ Heiloo. Ben in principe van maandag tot vrijdag een aantal uren overdag besc... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.