Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Marian

  taalmaatje

  Geplaatst door Marian
  Ik wil je helpen de Nederlandse Taal te leren . Verschillende boeken enz. helpen me daarbij! Lees meer
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Ik heb al een jaar voor BUUV diverse projecten gedaan zoals ziekenhuisvervoer, schilderklussen en kleine huishoudelijke klussen. Dankbaar werk en de mensen zijn er blij mee. Lees meer
 • 33308 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Ivonne

  Aanbod van Ivonne

  Geplaatst door Ivonne
  Ik ben Ivonne, 56 jaar. Ik ben getrouwd met Edwin en heb twee kinderen van 31en 28 jaar. Ik heb o.a. in de thuiszorg gewerkt, in een bedrijfskantine en op het postkantoor als lokettiste. Van vele mark... Lees meer
 • Profielfoto van Wilfred

  Aanbod van Wilfred

  Geplaatst door Wilfred
  Ondersteuning geven aan mensen of organisaties die hulp nodig hebben op het gebied van IT, computers, internet, etc. Lees meer
 • Profielfoto van Anne

  Aanbod van Anne

  Geplaatst door Anne
  Als moeder en ervaringsdeskundige van een zoon (2008) met autisme icm ptss zou ik graag ouders en/of verzorgers helpen. Kernwoorden: luisterend oor, steunen, ondersteunen, geven van tips en adviezen. ... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik ben gezonde actieve senior met veel ervaring in vrijwilligerswerk Ik ben een paar keer per week beschikbaar Vooral in deze tijd belangrijk naar de ander om te zien Lees meer
 • Profielfoto van Ron

  Aanbod van Ron

  Geplaatst door Ron
  Ik vind het fijn om mensen af en toe te helpen met het onderhouden van de tuin. Lees meer
 • Profielfoto van Dick

  Aanbod van Dick

  Geplaatst door Dick
  Na een succesvol leven wil ik mij inzetten voor anderen. Lees meer
 • Profielfoto van Oba

  Wij zij op zoek naar gecertificeerde taaldocenten en sprekers van wie Nederlands de moedertaal is!

  Geplaatst door Oba
  Ben jij een professionele taalleraar of iemand die vlekkeloos Nederlands spreekt? Deel je taalvaardigheid en beleef plezier aan het aan anderen te leren!.Je verdient er nog geld mee ook! BamBoo is ee... Lees meer
 • Profielfoto van Desirée

  Aanbod van Desirée

  Geplaatst door Desirée
  Hallo mijn naam is Desirée 26 jaar en kom uit Den Helder. Na lang nadenken heb ik toch de beslissing gemaakt dat ik graag een maatje zoek. Ik ben vaak erg eenzaam en wil graag meer sociale contacten k... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.