Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Piet

  Aanbod van Piet

  Geplaatst door Piet
  Als gepensioneerd brandweerman met een technische beroepsopleiding denk ik dat ik mensen juist in deze tijd kan helpen met wat praktische zaken. Het zit in mij om mensen te helpen en heb er ook moment... Lees meer
 • Profielfoto van Jesse

  Aanbod van Jesse

  Geplaatst door Jesse
  Iedereen verdient kansen. Ik heb dit ten lijven ondervonden. Daarom wil ik iets terug geven aan de mensen die momenteel een extra steuntje in de rug nodig hebben. Al is het een bakkie koffie als dit i... Lees meer
 • 55314 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Daniel

  Wij bieden hulp aan U..

  Het maatjesproject Kesteren/Muizenberg is op zoek naar buurtgenoten die hulp in deze tijden kunnen gebruiken zoals o.a. bij: het boodschappen doen of samen wandelen, contact maken en in contact te bl... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Administratieve ondersteunende werkzaamheden o.a. telefoonverkeer, baliewerkzaamheden, leerlingabsenties invoeren, archiveren. Cursisten begeleiden bij computervaardigheden. Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Oppas aangeboden hondje

  Geplaatst door Laura
  Kunt u tijdelijk niet zelf voor uw diertje zorgen. Dan biedt ik me aan om op uw hondje ,vogel, vis oid (geen poes) op te passen. Ik kan uw diertje eventueel halen en brengen. Uw dier zal het net zo g... Lees meer
 • Profielfoto van Maurice

  Aanbod van Maurice

  Geplaatst door Maurice
  Ik heb het geluk gezond en mobiel te zijn en ik heb tijd, energie en vooral zin om anderen die minder geluk hebben te helpen of te ondersteunen met hun dagelijkse bezigheden. Lees meer
 • Profielfoto van Bahoz

  Aanbod van Bahoz

  Geplaatst door Bahoz
  Ik wil vluchtelingen helpen Ik wil gehandicapten of ouderen helpen Ik wil centra voor menselijke verenigingen helpen Lees meer
 • Profielfoto van Maria Cecilia

  Aanbod van Maria Cecilia

  Geplaatst door Maria Cecilia
  Ik heb veel vrije tijd, waardoor ik best e.e.a. kan en wil doen voor anderen en graag iets wil betekenen, vooral ook in deze Corona tijd. Ik heb ervaring binnen zorg- en hulpverlening, ben creatief en... Lees meer
 • Profielfoto van Marten

  Aanbod van Marten

  Geplaatst door Marten
  Het is zo mooi als we er voor elkaar kunnen zijn in deze moeizame periode. Nood is aan de man. Ik hoop dat het normale leven weer terugkomt en wil me daar graag voor inzetten. Lees meer
 • Profielfoto van Selim

  Aanbod van Selim

  Geplaatst door Selim
  What makes us happy and healthy through life... Help Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.