Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Tungchi

  Aanbod van Tungchi

  Geplaatst door Tungchi
  Als eigenaar van een onderneming gericht op ICT dienstverlening kom ik wel vaker situaties tegen waarbij men vragen hebben op het gebied van Computers of andere ICT gerelateerde zaken waarbij ik vind ... Lees meer
 • Profielfoto van Isabelle

  Aanbod van Isabelle

  Geplaatst door Isabelle
  Ik zou graag andere willen helpen als we dit allemaal zouden doen kunnen we elkaar helpen! Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 30243 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Frans

  Aanbod van Frans

  Geplaatst door Frans
  Sinds enkele jaren heb ik de diagnose PPD-NOS(autisme) en ben ik gepensioneerd. Sindsdien zit ik de hele dag thuis en ik verveel me, omdat ik niet in staat ben mezelf bezig te houden. Ik zou graag voo... Lees meer
 • Profielfoto van Luciano

  Aanbod van Luciano

  Geplaatst door Luciano
  Hallo, ik ben Luciano, 55 jaar, uit Zaandam, m. L. Kingweg. Het lijkt me leuk om iemand een keer per week te helpen. Bijvoorbeeld voor een praatje, bakkie koffie, een boodschap, een wandeling, maakt n... Lees meer
 • Profielfoto van Lydia

  Spelletjesmiddag 16 oktober

  Geplaatst door Lydia
  Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie komt eraan. Op woensdag 16 oktober organiseren we een spelletjesmiddag. U bent samen met uw kinderen van harte uitgenodigd. Deze middag kunnen de kinder... Lees meer
 • Profielfoto van Linda

  Aanbod van Linda

  Geplaatst door Linda
  Ik weet zelf nog hoe lastig het was om zonder auto te leven en afhankelijk te zijn. Zou graag af en toe een ritje willen maken met iemand, bv naar de kapper of het ziekenhuis, nu ik zelf een autootje ... Lees meer
 • Profielfoto van Hedie

  Aanbod van Hedie

  Geplaatst door Hedie
  Door een auto-ongeluk kan ik niet meer werken, ik ben zelfstandig functionerend.Zoek naar zingeving, bijdrage aan de maatschappij. Ik wil me graag inzetten als taalhulp, maatje (ondernemen activitei... Lees meer
 • Profielfoto van Cees

  Aanbod van Cees

  Geplaatst door Cees
  Ik heb lange bestuurlijke ervaring als bestuurder en projectmanager. Mijn opleidingsniveau is fiscaal juridisch. Ik wil mijn kennis en ervaring graag aanbieden tbv maatschappelijke doelen. Lees meer
 • Profielfoto van Kai

  Aanbod van Kai

  Geplaatst door Kai
  Ik zou graag éénmalige klusjes willen doen. Deze kunnen verschillen van een kastdeurtje repareren, een lamp ophangen, een fiets repareren etc. Mvg, Kai Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. En als ik daarnaast iemand kan helpen is dat mooi meegenomen. Daardoor ondersteun je elkaar. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.