Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Graag zou ik willen werken als bijvoorbeeld gastvrouw of gastvrijheidsmedewerker. Ik ben klantvriendelijk, hulpvaardig, zorgzaam en hartelijk. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan een gezelli... Lees meer
 • Profielfoto van Liesbeth

  Aanbod van Liesbeth

  Geplaatst door Liesbeth
  Het lijkt me erg leuk om met een kleine groep ouderen iets te maken, knutsel activiteit, spelletje en/of muziek maken, luisteren. Bewegen op muziek etc. Lees meer
 • 31577 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Ik heb een hulpvraag gezien die wellicht interessant is voor mij en jullie.. Lees meer
 • Profielfoto van Merel

  Aanbod van Merel

  Geplaatst door Merel
  Graag wil ik iets voor mijn omgeving betekenen. Ik ben freelance muzikant en ben daardoor zeer flexibel met tijd, wel is het zo dat ik niet altijd regelmatig kan helpen omdat ik dus soms ook op reis b... Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik ben 30 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs en zou graag iets willen doen dat raakvlakken heeft met deze ervaring. Vandaar mijn voorkeur om iets met bijles of taalmaatje te hebben. Ik ben in... Lees meer
 • Profielfoto van Teunette

  Aanbod van Teunette

  Geplaatst door Teunette
  Ik mis een beetje een hobby, dit heb ik eigenlijk nooit gehad en is ook geen probleem, maar daarom lijkt het me leuk om in mijn vrije tijd wat voor andere te kunnen betekenen. Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Daar ik zelf momenteel uit de roulatie ben voor werk zou ik mijzelf in willen zetten als voor mensen die gewoon een beetje hulp nodig hebben. Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Ik heb veel tijd, en wil graag iets doen voor anderen..... Lees meer
 • Profielfoto van Thea

  Aanbod van Thea

  Geplaatst door Thea
  Ik ben erg meegaan met de medemens. Alleen weet niet waar ik moet beginnen om te helpen. Vandaar dat ik hier mijzelf heb opgegeven als vrijwilliger. Ik hou er erg van om mensen blij te maken om een w... Lees meer
 • Profielfoto van Manon

  Aanbod van Manon

  Geplaatst door Manon
  Als derde jaars student beeldende therapie wil ik graag mijn horizon verbreden. Naast mijn stage met LVB cliënten, lijkt het mij leuk om kennis te maken met andere doelgroepen. Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.