Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Door Corona zit ik nu thuis niets te doen en ik wil graag helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Sabine

  Aanbod van Sabine

  Geplaatst door Sabine
  Ben werkzaam als directeur bedrijfsvoering. Werk gaat zo goed als mogelijk door maar wil me daarnaast zeer graag inzetten voor degenen die dit nodig hebben Lees meer
 • 38867 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Linda

  Aanbod van Linda

  Geplaatst door Linda
  Ik heb tijd over en zou graag wat vaker even de deur uit willen. Ik heb zelf altijd honden gehad en heb dus ook ervaring. Ik heb een groot hart en dat wil ik delen met jullie. Groetjes Linda Lees meer
 • Profielfoto van Marieke

  Aanbod van Marieke

  Geplaatst door Marieke
  Ik wil graag mijn bijdrage leveren in deze tijd van Corona. Praktische ondersteuning bv door boodschappen te doen voor mensen die dat nu niet zelf kunnen doen. Of andere praktische zaken. Wil graag mi... Lees meer
 • Profielfoto van Liesette

  Aanbod van Liesette

  Geplaatst door Liesette
  Hoi, ik kan voor iemand boodschappen doen, op kinderen passen, de hond uitlaten of iemand ergens heen brengen. Ik werk zelf op ma, di, do en vr. Maar kan mijn hulp aanbieden in het weekend, woensdag... Lees meer
 • Profielfoto van Wieteke

  Aanbod van Wieteke

  Geplaatst door Wieteke
  Ik ben gezond en wil graag iets betekenen voor mensen die de deur niet uit kunnen of durven! Een boodschap of een praatje. Lees meer
 • Profielfoto van Jeanet

  Aanbod van Jeanet

  Geplaatst door Jeanet
  Graag wil ik me aanmelden om oudere (eenzame) mensen te bellen om een luisterend oor te bieden. Ik wil dit doen omdat ik graag deze mensen door deze moeilijke periode wil helpen. Tevens ben ik ook ber... Lees meer
 • Profielfoto van Christien

  Aanbod van Christien

  Geplaatst door Christien
  Mijn naam is Christien. Ik ben Sociaal Werker in de wijk De Mors en wil graag in deze moeilijke tijd praktische hulp aanbieden zoals medicijnen ophalen, boodschappen doen of een praatje met u maken. Lees meer
 • Profielfoto van Anatolia

  Aanbod van Anatolia

  Geplaatst door Anatolia
  Er is in mijn leven nog tijd over, welke ik graag wil besteden aan het helpen van een ander. *Brede interesse & ervaring* Lees meer
 • Profielfoto van Roosmarie

  Tijd om te helpen (coronacrisis)

  Geplaatst door Roosmarie
  Op dit moment (ten tijde van de corona crisis) heb ik best tijd om iets voor iemand te doen in de buurt. Op bezoek gaan, op kinderen passen een dag, boodschappen doen of wat ook maar nodig is. Ik ben ... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.