Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Toby

  Aanbod van Toby

  Geplaatst door Toby
  In deze moeilijke Corona-tijd bied ik graag telefonisch of via skype een luisterend oor aan mensen die daar behoefte aan hebben. Ik ben bepaalde tijden per dag beschikbaar, en samen kunnen wij bespre... Lees meer
 • Profielfoto van Romy

  Medisch secretaresse die hulp bieden belangrijk vind

  Geplaatst door Romy
  Goedendag Mijn naam is Romy de Wijs, ik woon in Etten-Leur en ik ben een zomer baby toen ik in juni 1992 was geboren. Graag wil ik mijn hulp aanbieden, dit kan van alles zijn, op een zorgboeder... Lees meer
 • 51841 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Sebastiaan

  Aanbod van Sebastiaan

  Geplaatst door Sebastiaan
  Beste mensen, Wij leven in een hele moeilijke tijd.Mijn mogelijkheden om iemand te helpen zijn wel beperkt.Alleen als ik het kan dan wil ik wel graag helpen.Het mag alleen niet te zwaar zijn en ook ... Lees meer
 • Profielfoto van Remco

  Boodschappen doen

  Geplaatst door Remco
  Voor mensen die slecht ter been zijn of ouderen die tot de risicogroep behoren ben ik bereid tijdelijk boodschappen te doen. Ik ben niet besmet maar wil dat ook niet raken. Dit betekent dat ik het nie... Lees meer
 • Profielfoto van Thomas

  Aanbod van Thomas

  Geplaatst door Thomas
  Hallo mijn naam is Thomas en ik ben 36 jaar oud. Ik heb een Wajong-uitkering, op dit moment geen werk en dus tijd over om andere mensen te helpen. Ik heb het altijd al fijn gevonden om er voor anderen... Lees meer
 • Profielfoto van Mona

  Aanbod van Mona

  Geplaatst door Mona
  Ik ben zelf ook arm en weet hoe dat is maar ik kan in veel dingen mensen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Louis

  Aanbod van Louis

  Geplaatst door Louis
  Ik zou het leuk vinden als ik iets voor een ander zou kunnen betekenen, en hiermee ook mijn eigen sociale netwerk zou kunnen vergroten. Denk hierbij aan emailen, whatsappen, enz. En zodra alles weer... Lees meer
 • Profielfoto van Femke

  Aanbod van Femke

  Geplaatst door Femke
  Omdat ik met mijn vrije uurtjes best wel eens wat voor een ander zou willen doen en om mezelf als persoon te ontwikkelen. Lees meer
 • Profielfoto van Dana

  Aanbod van Dana

  Geplaatst door Dana
  Ik ben erg sociaal en vind het ontzettend leuk anderen te helpen. Op dit moment werk ik overdag en heb ik in de avond vrij. Binnenkort haal ik mijn mbo diploma. Ik vind hem leuk om anderen te helpen o... Lees meer
 • Profielfoto van Frits

  Aanbod van Frits

  Geplaatst door Frits
  Ik vind het leuk om als vrijwilliger voor andere te klussen of in de tuin te werken. Andere soorten klussen vind ik ook een uitdaging om mee bezig te zijn. Vooral als ik daarbij andere mensen kan hel... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.