Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Rein

  Aanbod van Rein

  Geplaatst door Rein
  Het lijkt mij super leuk om mensen te helpen, en ik vind het so wie so leuk om te klussen en als ik daar een ander ook nog blij mee maak is dat helemaal mooi. Lees meer
 • Profielfoto van Janet

  Aanbod van Janet

  Geplaatst door Janet
  Vind het fijn om mezelf nuttig te voelen en ik help graag andere mensen. Lees meer
 • 53455 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Esther

  Aanbod van Esther

  Geplaatst door Esther
  Ik zou graag mijn steentje bijdragen in deze crisistijd. Extra boodschappen doen is een kleine moeite! Ik beschik over eigen vervoer dus kan in en rondom Enschede/Hengelo de boodschappen voor de deur ... Lees meer
 • Profielfoto van Marcella

  Aanbod van Marcella

  Geplaatst door Marcella
  Graag zou ik iemand blij willen maken met een praatje, spelletje en boodschappen doen of wandelen. Dat geeft voor mij voldoening, ik wil mezelf verdienstelijk maken. Altijd gewerkt, mis het sociale ... Lees meer
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Bestuursfunctie - adviesrol - coördinator- evenementen Lees meer
 • Profielfoto van George

  Aanbod van George

  Geplaatst door George
  ik ben een hard werkende man en ik vindt het heerlijk om anderen te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Mensen laten opbloeien dmv aandacht een goed gevoel geven, hen zich gewaardeerd te laten voelen door zoveel mogelijk positieve energie over te brengen is mijn belangrijkste motivatie.Ik denk dat ik di... Lees meer
 • Profielfoto van Carmen

  Be beautifull, Be you

  Geplaatst door Carmen
  Hallo Buuv, Er verzorgt uitzien geeft een enorme boost aan zelfvertrouwen en energie. Ik heb een passie voor haar en make-up en gun het elke vrouw om met een blik van goedkeuring in de spiegel te k... Lees meer
 • Profielfoto van Dienke

  Aanbod van Dienke

  Geplaatst door Dienke
  Door het uitvoeren van vrijwilligerswerk wil ik graag mijn waardevolle bijdrage aan de maatschappij en betekenisvolle invulling van werk vergroten. Daarnaast kijk ik ernaar uit om met andere mensen en... Lees meer
 • Profielfoto van Marianne

  Aanbod van Marianne

  Geplaatst door Marianne
  Ik ben gestopt met werken maar heb zin om me nuttig te maken voor de maatschappij. Tot voor kort deed ik veel mantelzorg voor mn vader. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.