Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Hein

  Aanbod van Hein

  Geplaatst door Hein
  Nu ik met pensioen ben, ben ik opzoek naar een zinnige en zinvolle invulling in een ideële organisatie die mij voldoening geeft en waar ik een bijdrage aan kan leveren. Vandaar dat ik mij graag wil in... Lees meer
 • Profielfoto van Darryl

  Aanbod van Darryl

  Geplaatst door Darryl
  Hallo, Wij zijn met een groep verstandelijke beperkten mensen op zoek naar tuin- en groenwerkzaamheden. Dit zou voor ons een goede dagbesteding zijn en voor jullie een behoefte de vervuld kan worde... Lees meer
 • 31942 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Mona

  Aanbod van Mona

  Geplaatst door Mona
  Mijn naam is Mona en ik ben 17 jaar oud. Ik ben eerste jaars student bij Hogeschool Saxion en studeer Social Work. Ik wil graag mensen helpen en ondersteunen. Een luisterend oor aanbieden en ze een fi... Lees meer
 • Profielfoto van Dre

  Aanbod van Dre

  Geplaatst door Dre
  ik heb veel vrijwilligers werk gedaan als bestuurslid van clinetenraden etc en ben nog mentor van een man. Ik had er meerdere. Doordat deze weggevallen zijn heb ik wat tijd over en zou het ... Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Momenteel ben (en blijf) ik vrijwilligerswerk doen bij De Terp in Oudorp en heb ik nog tijd over. Ik ben jaren Taalmaatje geweest, en wil nu graag iets anders doen. Ik zag dat Anderson Farah vrijwi... Lees meer
 • Profielfoto van Harm

  Aanbod van Harm

  Geplaatst door Harm
  Beschik op dit moment over veel vrije tijd en wil die nuttig besteden. Ben (in overleg) beschikbaar zowel overdag als ´s avonds. Lees meer
 • Profielfoto van Michael

  Flexibel

  Geplaatst door Michael
  Momenteel ben ik 2 dagen per week inzetbaar op woensdag en zaterdag ochtend maximaal 2 tot 3 uur. Bij een wederzijdse klik is dit na mate de tijd verstrijkt eventueel uitbreidbaar. Als U een au... Lees meer
 • Profielfoto van Karim

  Aanbod van Karim

  Geplaatst door Karim
  Omdat ik graag wat wil doen om en beetje ritme in mijn leven te krijgen en iets goeds voor en ander wil doen Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Het lijkt me fijn om weer iets meer voor anderen te kunnen betekenen op sociaal of praktisch gebied. Voorheen vond ik voldoening in mijn werk als (gediplomeerd) maatschappelijk werker en in de zorg vo... Lees meer
 • Profielfoto van Merel

  Aanbod van Merel

  Geplaatst door Merel
  Hoi, ik ben 17 jaar en heb nu een tussenjaar. Eind januari ga ik 5 maanden naar nieuw zeeland. Aangezien ik nu zoveel vrije tijd over heb, lijkt het me erg leuk om te kunnen helpen! Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.