Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Erik

  Erik en auto-maatje

  Geplaatst door Erik
  Ik heb mijn leven lang met mensen heb (samen)gewerkt en als accountmanager veel kilometers heb gemaakt en nu ik gepensioneerd ben wil mij mij inzetten om mensen met mijn auto naar hun afspraken te bre... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik help graag anderen die hulpbehoevende zijn of gewoon gezelschap nodig hebben, dit omdat ik erg maatschappelijk ben en inzie dat niet iedereen zelfstandig kan zijn. Ik kan goed klussen, begeleiden,... Lees meer
 • 30883 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Rick

  Aanbod van Rick

  Geplaatst door Rick
  Ik wil graag helpen. Mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Ik heb een mbo niveau 4 diploma. Ik ben per direct beschikbaar. Voorkeur gaat uit naar jongeren maar mij maakt eigenlijk niet uit waar... Lees meer
 • Profielfoto van Wouter

  Aanbod van Wouter

  Geplaatst door Wouter
  Ik ben goed in technische zaken. -Electra -Waterleiding -Gaten in beton boren -Slopen Lees meer
 • Profielfoto van Yvette

  Aanbod van Yvette

  Geplaatst door Yvette
  ik ben voorlopig 2 middagen bereid om te willen helpen ik ben niet instaat om zware dingen te tillen ik wil graag een ander helpen ben erg sociaal en makkelijk in omgang Lees meer
 • Profielfoto van Marijke

  Aanbod van Marijke

  Geplaatst door Marijke
  Hallo, ik ben Marijke, 39 jaar en ik wil graag boodschappen voor iemand doen of een taak in de huishouding. Ik word blij als ik iemand hiermee kan helpen. Gr. Marijke. Lees meer
 • Profielfoto van Lennart

  Aanbod van Lennart

  Geplaatst door Lennart
  Ik wil graag vluchtelingen helpen om de Nederlandse taal te leren. Mensen die een bestaan op willen bouwen in Nederland verdienen een eerlijke kans om de taal te leren. Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Ik ben sinds deze maand bezig met mijn prepensioen na 30 jaar onderwijs en wil graag iets zinvols blijven doen. Het werken als gastvrouw in een ziekenhuis en als baliemedewerker/receptioniste heeft mi... Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ik heb een Volkswagen Caddy en wil graag spullen vervoeren voor mensen die hulp nodig hebben. Ik wil graag bij een organisatie helpen, maar voor een persoon kan ook. ik vraag 0,40 cent per km vergoe... Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  Iets voor waarde voor een ander.En waar ik zelf voldoening uit haal. Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.