Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Cisem

  Aanbod van Cisem

  Geplaatst door Cisem
  It might be challenging now that the most courses are offered online, and this is why I am willing to help voluntarily with statistics and research (especially to university students) to help facilita... Lees meer
 • Profielfoto van Rico

  Aanbod van Rico

  Geplaatst door Rico
  Wil best wel iets voor een ander doen. Kost mij weinig moeite en tijd maar de ander is er vaak heel blij mee Lees meer
 • 50512 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jule

  Aanbod van Jule

  Geplaatst door Jule
  Anderen helpen is leuk en leerzaam. Het maakt je wereld groter en geeft voldoening. Ik ben beschikbaar voor incidentele klussen of max 1x pw in de avonduren. Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Graag zou ik juridische, administratieve en/of financiële werkzaamheden verrichten. Ik ben bereid bij te leren (cursussen e.d.). Lees meer
 • Profielfoto van Lea

  Aanbod van Lea

  Geplaatst door Lea
  Met iemand wandelen of oppassen Lees meer
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Mijn naam is Marjolein. Ik wil hulp bieden aan mensen die hier behoefte aan hebben. Ik werk in de zorg met onregelmatige werktijden waardoor ik helaas niet op vaste tijden hulp kan bieden. Mocht j... Lees meer
 • Profielfoto van Guusje

  Aanbod van Guusje

  Geplaatst door Guusje
  Ik vind het fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen en waaruit ik veel energie haal. Hierbij ligt mijn interesse bij de oudere doelgroep. Eenzaamheid bij ouderen is een onderwerp waar ik veel ... Lees meer
 • Profielfoto van Jantiena

  Aanbod van Jantiena

  Geplaatst door Jantiena
  Ik wil graag iets voor een ander betekenen die nu door de corona crisis weinig sociale contacten heeft. Wandelen, fietsen of een spelletje doen, daar sta ik voor open. Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Omdat ik door de Corona crisis tijd over heb Lees meer
 • Profielfoto van Kareshma

  Aanbod van Kareshma

  Geplaatst door Kareshma
  Graag zou ik een steentje willen bijdragen als het gaat om de maatschappij te verbeteren. Ik ben multi-inzetbaar. Met mijn positieve en enthousiaste en ondernemende instelling ben ik geneigd om samen ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.