Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op NLvoorelkaar

Sorteer vrijwilligers op:
 • Profielfoto van Perry

  Aanbod van Perry

  Geplaatst door Perry
  Heb dit moment tijd zat en over om andere mensen te helpen! Iemand helpen boodschappen te doen of mensen te helpen vervoeren van A naar B . Lees meer
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Ik wil af en toe wat voor een ander doen en bij voorkeur iets met bewegen. Ik heb een zittend beroep (telefonische klantenservice) en zit teveel. Ik werk alle dagen tot 14.00 uur en ben dus pas daarna... Lees meer
 • 33320 beschikbare vrijwilligers zijn nu niet zichtbaar. Plaats daarom jouw vraag, dan matchen wij jullie aan elkaar!

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Jan

  Ondersteuning bij PC-gebruik/problemen

  Geplaatst door Jan
  Omdat mijn beroep zich voornamelijk afspeelde rondom computerapplicaties (voor geautomatiseerde publicatieproductie) kan ik diensten aanbieden die hiermee te maken hebben. Het kan hierbij gaan om: - ... Lees meer
 • Profielfoto van Stephan Jolanda Shirley

  Aanbod van Stephan Jolanda Shirley

  Geplaatst door Stephan Jolanda Shirley
  Ik verveel me thuis en heb een uitkering en mag geen geld verdienen en ik doe nu alleen maar gamen Lees meer
 • Profielfoto van Gerda

  Aanbod van Gerda

  Geplaatst door Gerda
  Namens een mevr die ik begeleid zoek ik vrijwilligerswerk. Lees meer
 • Profielfoto van Melissa

  Aanbod van Melissa

  Geplaatst door Melissa
  Ik wil graag andere mensen helpen, want daarmee kan ik andere mensen blij maken en ik vind dat leuk. Het liefst zou ik met oudere mensen een handje helpen waar dat nodig is. Bijvoorbeeld een praa... Lees meer
 • Profielfoto van Marinus

  Aanbod van Marinus

  Geplaatst door Marinus
  Ben gepensioneerd , ben alleenstaand , graag andere mensen helpen , zoek ook sociaal contact . Lees meer
 • Profielfoto van Samira

  Aanbod van Sam

  Geplaatst door Samira
  Goedemiddag, Ik ben 20 jaar geleden vanuit Brazilie naar Nederland geëmigreerd. Hier ik heb ik mijn lieve man ontmoet, waarmee ik inmiddels getrouwd ben en . Ik heb 2 hele lieve kinderen en een ho... Lees meer
 • Profielfoto van Ankie

  Aanbod van Ankie

  Geplaatst door Ankie
  Ik vind het leuk om betrokken te zijn,en iets bij te kunnen dragen Lees meer
 • Profielfoto van Sarah

  Aanbod van Sarah

  Geplaatst door Sarah
  Wij van Stichting Samen voor Goud zetten elke woensdag middag jongeren in voor vrijwilligerswerk. We hebben een bezoek- en een klusteam. We zijn altijd op zoek naar kleine, laagdrempelige klusjes die ... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.