Direct naar de inhoud van deze pagina

Voorzitter Regionale afd. Bollenstreek v.d. Zonnebloem

Titel:
Voorzitter Regionale afd. Bollenstreek v.d. Zonnebloem
Plaats:
Noordwijkerhout, Hillegom
Categorie:
Bestuur & strategie
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
475 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Gezocht: een enthousiaste Regiovoorzitter,

Een betrokken en bevlogen voorzitter met verbindende en organisatorische kwaliteiten

Een echte teamspeler die in staat is om bestuur, vrijwilligers en gasten van De Zonnebloem mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Een netwerker die nieuwe werelden voor De Zonnebloem opent.

Waarvoor?

Voor De Zonnebloem in de regio Bollenstreek
Het regiobestuur de Bollenstreek van De Zonnebloem werkt overkoepelend en verbindt de 11 Zonnebloem afdelingen in de gemeenten Hillegom, Teylingen, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk en Oegstgeest.

Wat ga je doen?

Jij bent van nature een bindende persoonlijkheid, die enthousiasme uitstraalt en op basis van de landelijke koers samen met je regiobestuurders nieuw beleid vormgeeft en uitdraagt. Je hebt representatieve taken en leidt o.a. de vier jaarlijkse regiovergaderingen, waarin lokale bestuursleden hun kennis en ervaringen delen en gemeenschappelijke activiteiten bespreken. Verder lever je inbreng op provinciaal niveau en werk je samen met nabij gelegen regio’s. Jouw werktijden zijn wisselend en de gemiddelde tijdsbelasting is 2 tot 4 uur per week. Incidentele beschikbaarheid overdag is wenselijk.

Wat zit er in voor jou?

De Zonnebloem geeft je energie en boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige en respectvolle sfeer. Zinvolle vrijetijdsbesteding dus, plus een verdieping van jouw eigen bestuurlijke en organisatorische ervaring en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast bouw je een waardevol nieuw netwerk op en heb je volop mogelijkheden tot persoonlijke groei. De Zonnebloem geeft jou ondersteuning, een aanvullende verzekering en een reiskostenvergoeding.

Wat doet De Zonnebloem eigenlijk?

De Zonnebloem is een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Zij zet zich in voor mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoeken en het organiseren van aangepaste activiteiten en vakanties vermindert De Zonnebloem het sociaal isolement van deze mensen en draagt zij bij aan verbetering van de kwaliteit van leven. Kern van het werk ligt op lokaal niveau

Iets voor jou?
Voor meer informatie en een afspraak voor een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Siem, districtshoofd van de Zonnebloem, door een bericht te sturen.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Siem is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Siem is eerder via deze website geholpen
Laat Siem weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Zonnebloem
Geplaatst door:
Profielfoto van Siem
Geplaatst op 20.12.2018
40% profielsterkte