csrf
NLvoorelkaar logo
NLvoorelkaar

Gastheren en/of gastvrouwen

Museum Slager zoekt gastheren en gastvrouwen die volgens rooster minimaal 1 dagdeel per week mee willen draaien. Dinsdag tot en met Zaterdag van 10.45 tot 14.00 of 14.00 tot 17.15 uur, zo 12.45 -17.15 . Daarnaast 1 dagdeel in het weekend per 5 a 6 weken. De werkzaamheden omvatten gastvrije ontvangst, kaartverkoop, eenvoudige uitleg over expositie en gebruik audiotour, winkelverkoop, bijhouden gebruikte kopjes in de koffieruimte en vaatwasser in en leegruimen. Vereisten representatief , gastvrije instelling , collegiaal. Vergoeding geen, alleen een paar keer per jaar een bijeenkomst/uitstapje en mogelijkheid tot het volgen van cursussen. aanmelden met cv via een bericht.

Lees meer

structureel

's-Hertogenbosch

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
In een winkel

Beschrijving

Museum Slager zoekt gastheren en gastvrouwen die volgens rooster minimaal 1 dagdeel per week mee willen draaien. Dinsdag tot en met Zaterdag van 10.45 tot 14.00 of 14.00 tot 17.15 uur, zo 12.45 -17.15 . Daarnaast 1 dagdeel in het weekend per 5 a 6 weken. De werkzaamheden omvatten gastvrije ontvangst, kaartverkoop, eenvoudige uitleg over expositie en gebruik audiotour, winkelverkoop, bijhouden gebruikte kopjes in de koffieruimte en vaatwasser in en leegruimen. Vereisten representatief , gastvrije instelling , collegiaal.
Vergoeding geen, alleen een paar keer per jaar een bijeenkomst/uitstapje en mogelijkheid tot het volgen van cursussen. aanmelden met cv via een bericht.

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 4 uur

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

Locatie

's-Hertogenbosch

Impact

Impactgebied

Kunst & cultuur

Categorie

Administratie & receptie
Gastvrijheid & horeca
In een winkel
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Museum Slager

's-Hertogenbosch

Educatief uitvoerend vrijwilliger

Museum Slager

Museum slager zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van basis schoolleerlingen bij hun bezoek aan het museum en bij speciale kinderdagen etc. Samen voert u het programma uit met andere werkgroep leden U vindt het leuk en of beschikt over vaardigheden om met kinderen te werken Een VOG verklaring zal op termijn gevraagd worden en verzorgd worden door het museum. Kinderdagen zijn meestal op woensdag in de vakanties, schoolbezoeken van 8.30 tot 11.30 uur in de ochtend meestal op dinsdag of donderdag.

Structureel
(kleine) groepen
's-Hertogenbosch

Gastvrouwen en gastheren gevraagd

Museum Slager

Museum Slager uit Den Bosch zoekt gastvrouwen en gastheren voor minimaal 1 dagdeel per week en 1x een dagdeel in het weekend per 5 weken. De werkzaamheden betreffen ontvangst bezoekers, kassawerkzaamheden, eenvoudige inleiding over het museum en het serveren van een consumptie en bijhouden van de vaatwasser. Het museum is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Heb je interesse, stuur een reactie met je CV via een bericht.

Structureel
's-Hertogenbosch

Educatief vrijwilligers

Museum Slager

Het museum zoekt vrijwilligers voor het verder ontwikkelen van programma's en speurtochten voor basisschoolleerlingen maar ook voor de bovenbouw leerlingen. Er bestaan al een aantal programma's zoals "overgisteren" en een speurtocht door de vaste collectie maar deze moeten steeds geactualiseerd worden en verder door ontwikkeld. Voor de uitvoering zijn weer andere vrijwilligers beschikbaar. Bij voorkeur heeft u affiniteit met de doelgroep en of ervaring met educatieve projecten. Op onze website ziet u wat er al is voor deze doelgroep. Uw reacties graag met cv naar [email protected]

Structureel

Anderen bekeken ook

's-Hertogenbosch

Plant een glimlach!

Vrijwillige Thuishulp Rosmalen Nuland Vinkel

Bij Klussendienst Rosmalen Nuland Vinkel en Klusteam Den Bosch Noord helpen we wijkbewoners met kleine klusjes, ook in de tuin. Onze tuinvrijwilligers houden van tuinieren en helpen graag iemand die ook van tuinieren houdt. De hulp is voor personen die zelf hun tuintje niet kunnen bijhouden en geen andere hulp kunnen inzetten (qua budget en netwerk). Het betreft werkzaamheden als onkruid verwijderen uit kleine tuin, een lage heg knippen, plantjes planten ed. De tuinhulp heeft ook een sociale aspect, het brengt afleiding en gezelligheid. In het voor- en najaar krijgen we meer tuinaanvragen dan we aan kunnen, vandaar dat we nu al op zoek zijn naar extra groene vingers. Wil jij een buurtgenoot in de tuin helpen? Sluit je dan aan bij ons vrijwilligersteam, zodat we meer mensen blij kunnen maken. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in de tuinhulp wil steken en op welke manier. Misschien is het zelfs een leuk idee om met een collega; vriend of als buurtgenoten een tuintje onder je hoede te nemen. Plant jij een bloemetje in de tuin én een glimlach op iemands gezicht?

Structureel
(kleine) groepen
's-Hertogenbosch

Gastvrouwen en gastheren gevraagd

Museum Slager

Museum Slager uit Den Bosch zoekt gastvrouwen en gastheren voor minimaal 1 dagdeel per week en 1x een dagdeel in het weekend per 5 weken. De werkzaamheden betreffen ontvangst bezoekers, kassawerkzaamheden, eenvoudige inleiding over het museum en het serveren van een consumptie en bijhouden van de vaatwasser. Het museum is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag van 13.00-17.00 uur. Heb je interesse, stuur een reactie met je CV via een bericht.

Structureel
's-Hertogenbosch

Chauffeurs gezocht!

Brabant Zorg

Vind jij het leuk om af een toe een ritje in de buurt van de Maaspoort/Rompert te maken om onze bewoners naar een andere locatie te brengen, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij als kleinschalig wonen 't Geerke zijn op zoek naar chauffeurs die de bewoners van onze locatie af en toe naar woon-zorgcentrum Noorderkroon kunnen brengen voor een aantal activiteiten. Het gaat voornamelijk om de volgende momenten: - 2e maandagavond v.d. maand 18:30 / 20:30 - Laatste vrijdagmiddag v.d. maand 14:00 / 16:00 - Vaste dinsdagmiddag 14:00 / 16:00 - 2e maandagmiddag v.d maand 14:00 / 16:00 Omdat 't Geerke een kleinschalig wooncomplex is voor ouderen worden hier een aantal kleine activiteiten gehouden, maar voor de bewoners is er ook een mogelijkheid om aan te sluiten bij de activiteiten van Noorderkroon. Hierbij hebben we een bus waarin de bewoners van locatie naar locatie kunnen worden gebracht. Mocht je het leuk vinden om dit te doen dan horen wij het graag.

Structureel
's-Hertogenbosch

Activiteiten voor ouderen

Brabant Zorg

Houden jij en je vrienden of collega's van een gezellige middag? En vinden jullie het leuk om óók meteen iets goeds te doen voor een ander? Wij zijn een woon-zorgcentrum voor bewoners met een somatische en/of dementerende indicatie. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om voor onze bewoners een leuke activiteit op te zetten. Mochten jullie het leuk vinden om met ouderen in contact te komen dan zijn jullie hier aan het juiste adres. Samen een gezellige middag onder het genot van een lekker bakje koffie. Mocht je een leuk idee hebben voor een activiteit dan horen wij het graag. We hebben iedere tweede vrijdag van de maand een middag vrij voor een activiteit van buitenaf. Wij kunnen zorgen voor materialen mochten deze nodig zijn.

Eenmalig
(kleine) groepen
's-Hertogenbosch

Yogadocent

Vicki Brownhuis

Met een paar uurtjes van jouw vrije tijd, kun je als yogadocent bij het Vicki Brownhuis eraan bijdragen dat mensen die te maken krijgen met kanker kunnen werken aan balans tussen lichaam en geest. Zo help je hen gericht te werken aan het verbeteren van hun persoonlijke welzijn. Dit ga je doen Een keer per week zorg jij ervoor dat de gasten even helemaal kunnen ontspannen tijdens een yogasessie in ons centrum aan de Aartshertogenlaan in 's-Hertogenbosch. De groep bestaat uit maximaal 7 deelnemers. Dit zijn mensen die kanker hebben (gehad) en naasten. > Jouw oefeningen dragen bij aan het opbouwen van vertrouwen in het eigen lichaam. > Je past waar nodig oefeningen aan de mogelijkheden van de gasten aan. > Je inspireert hen om lichaam en geest in balans te krijgen en te houden. Voor de yogasessies is een ruimte beschikbaar in het Vicki Brownhuis, net als materialen zoals matjes en kussentjes. De planning en inschrijvingen worden gedaan door onze administratie, daar heb jij geen omkijken naar. Over het Vicki Brownhuis Het Vicki Brownhuis is in 1992 opgericht als allereerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. We zijn er voor iedereen die met kanker te maken krijgt en bieden met zo'n 100 vrijwilligers een luisterend oor, lotgenotencontact, ontspannende activiteiten en informatie. Daarmee zijn we een aanvulling op de formele zorg. Als je ons pand aan de Aartshertogenlaan 469 binnenloopt, kom je binnen in onze huiskamer. Onze gasten zijn tijdens openingstijden altijd welkom zonder afspraak of verwijzing. Er staan altijd vrijwilligers voor hen klaar, net als koffie en thee. Die warme sfeer voel je overal in onze organisatie. Dit bieden we jou Enorm betrokken en gezellige collega-vrijwilligers, een jaarlijks vrijwilligersuitje én veel voldoening. Maak werk van vrijwilligerswerk We ontvangen jouw sollicitatie met cv en motivatie graag via [email protected]. Vervolgens nodigen we je uit voor een kennismaking. Klikt het van beide kanten, dan krijg je een vrijwilligersovereenkomst en geheimhoudingsverklaring en ga je van start. Wil je liever eerst nog wat vragen stellen? Stuur dan een mailtje naar onze intern coördinator Mariël Knulst. Zij neemt vervolgens contact met je op: [email protected]

Structureel
's-Hertogenbosch

Vrijwilliger Thuisadministratie Humanitas

Humanitas 's-Hertogenbosch

De Thuisadministratie Humanitas zoekt nieuwe vrijwilligers binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Thuisadministratie richt zich op de groeiende groep mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn de eigen administratie op orde te houden. Rekeningen worden soms niet meer betaald en mogelijkheden van tegemoetkomingen worden niet altijd benut. Lijkt het jou leuk iemand te helpen met het op orde brengen én houden van zijn of haar administratie? Meld je dan nu aan! Als vrijwilliger: •Ondersteun je de deelnemer bij het op orde brengen én houden van zijn of haar administratie; •Zorg je er voor dat de deelnemer inzicht krijgt in zijn of haar inkomsten en uitgaven; •Adviseer je de deelnemer over het verruimen van de inkomsten en het beperken van de uitgaven; •Coach je de deelnemer naar zelfredzaamheid of samenredzaamheid; •Koppel je de voortgang van de deelnemer terug naar de coördinatoren. Wat we bieden: •Uitdagend, leuk en interessant vrijwilligerswerk. •Een voorbereidende training, bestaande uit een e-learningmodule en drie bijeenkomsten, verdeeld over vier weken, met aanvullend een presentatie van Schulddienstverlening gemeente Den Bosch. •Gezellige en enthousiaste collega-vrijwilligers. •Professionele begeleiding, altijd iemand om op terug te vallen. •Intervisiebijeenkomsten om je ervaringen te delen. •Interessante themabijeenkomsten. •Reisvergoeding (max. 30 km enkele reis). Interesse? Laat dan wat van je horen. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de coördinator van Humanitas Thuisadministratie, Anke. Wat we vragen: -Iemand kunnen stimuleren en ondersteunen, zonder dat je het ‘overneemt’ -Om kunnen gaan met de moeilijkheden in iemands leven en zijn kwetsbare positie -Je bent betrokken, maar hebt ook een zakelijke instelling -Tijd en aandacht (gemiddeld 2 uur per week beschikbaar, gedurende één jaar) -Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) -Je woont binnen een straal van ongeveer 30 km van ‘s-Hertogenbosch Interesse? Laat dan wat van je horen. Heb je eerst nog een vraag? Neem dan gerust contact op met de coördinator van Humanitas Thuisadministratie, Anke.

Structureel
Vught

Momentje tijd op woensdagmiddag? nr. 21-015

Cello

Cliënten: Hallo ik ben Marlies, 38 jaar, spontaan met een goed gevoel voor humor, met als grootste hobby paarden. Ik ben op zoek naar een vrijwilligster van 25+ die met mij op de woensdagmiddag leuke dingen wil gaan doen. Het zou leuk zijn als die iedere woensdag- middag zou kunnen maar eens in de twee of drie weken is ook al mooi. Wat je van mij moet weten is dat ik een licht verstandelijke beperking heb, daarbij snel wordt overvraagd en ik een direct persoon ben. Mijn omgeving zegt wel eens dat ik recht voor me raap ben. Maar eerlijk gezegd is mijn spontaniteit en mijn humor meer aanwezig. Verder ben ik in voor een uitdaging en wil ik graag mijn grenzen verleggen. Gezelligheid is hierbij wel een speerpunt. Wat ik zoek in een vrijwilligster, of ik noem het liever maatje, is dat je interesse hebt in paarden en geen allergie hebt voor dieren, verder zou het prettig zijn als jij het voortouw neemt. Nu heb ik het één en ander over mij verteld en ben ik reuze benieuwd naar jou. Wacht daarom niet langer en reageer zodat we een kennismaking kunnen plannen. Ook voor jou wordt het een mooi moment op de woensdagmiddag. Vrijwilliger: Wat wij van jou als vrijwilligster vragen is affiniteit met de doelgroep LVB, dat je sterk in je schoenen staat, gevoel voor humor hebt en gezellig bent. Marlies heeft ook iemand nodig die het voortouw neemt. Pas jij in dit profiel en heb je een momentje tijd op de woensdagmiddag dan ben jij degene die wij zoeken. Tot gauw!

Structureel
Jongeren
Vught

Sta jij graag achter de bar?

Cello

Vacature nr. 21-018 Team vrije tijd: Cliënten bezoeken graag het gezellige café Hart van Bergen op het terrein aan de Groote Cingels in Vught. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar cliënten dankbaar gebruik van maken. Voorop staat de gezelligheid en het elkaar ontmoeten.  Samen maken we er ,elke week, een feestje van! We zitten dringend verlegen om vrijwilligers die op zaterdag een bardienst willen draaien van 13.30 tot 16.30. Hoe frequent dat vul jezelf in.  Vrijwilliger: Heb jij affiniteit met onze doelgroep, houd je wel van leven in de brouwerij, ben je super gezellig en hou je wel van aanpakken? Kun je goed samenwerken met andere vrijwilligers? Dan begrijp je wel dat wij op zoek zijn naar jou! Ook wanneer je niet elke zaterdag beschikbaar bent vragen we je te reageren, samen kijken we dan naar jouw mogelijkheden en inzet. Alle hulp is welkom! Interesse: Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op door een bericht te sturen.

Structureel
's-Hertogenbosch

Social Coach: een zinvolle uitdaging!

Farent

Op zoek naar een zinvolle uitdaging waarbij je werkelijk van betekenis kunt zijn voor een ander? Wil jij iemand ondersteunen die tijdelijk een zetje in de rug nodig heeft? Als Social Coach begeleid je maximaal een jaar lang iemand die weer grip probeert te krijgen op het leven. De coachvraag van de hulpvrager kan divers zijn. De vraag kan te maken hebben met de woonsituatie, daginvulling, sociale netwerk of een combinatie hiervan. Het belangrijkste is dat de hulpvrager de touwtjes in handen wil nemen en als Social Coach ondersteun je hierbij. Jij ontvangt van ons een voorbereidende training, goede begeleiding door ervaren beroepskrachten van Farent, MO Den Bosch en Ypse en deskundigheidsbevordering op diverse thema’s. Als Social Coach kan je zelf aangevenmet welke type vraag je affiniteit hebt en waarin jouw kwaliteiten het beste tot z’n recht komen. Ben jij geïnteresseerd en denk jijdat deze vrijwillige job bij jou past? Wil je graag ervaring opdoen binnen het sociaal domein? Reageer dan!

Structureel
's-Hertogenbosch

Sportieve Verschilmakers gezocht!

Cello

Vacature 22-010 Ps. Zou ook Iets voor een vriendenclub of studentenvereniging kunnen zijn zodat je met elkaar kunt wisselen zodat je niet iedere week aan de beurt bent. Sportief? Dat kun je dit clubje jong en jong volwassen licht verstandelijk beperkten cliënten gerust noemen. Loopbanden, crosstrainers, roeitrainers en krachtstations zijn aan ons wel besteedt. Heerlijk om even stoom af te blazen, aan onze conditie te werken én dit samen te doen. Wekelijks 1 of 2 keer sporten altijd met iemand van de begeleiding is kei leuk maar het zou super zijn wanneer jij er ook bij bent! We zoeken 4 jonge (18 tot 30) Verschilmakers die ons willen begeleiden, stimuleren en motiveren het beste uit onszelf te halen. Gezelligheid, sportiviteit maar ook een lolletje op zijn tijd vinden wij heel belangrijk. Niet onbelangrijk te vermelden dat er voor jou geen kosten aan verbonden zijn dus…..gratis fitness en als cadeautje krijg je ons erbij. Een kei leuke groep jongeren die het wel zien zitten om ons samen in het zweet te werken! Het sporten vindt plaats in een fitnessruimte te Vught. De ene avond trainen de dames, de andere avond de mannen. Vrijwilliger: We zoeken 4 jonge (18 tot 30) sportieve Verschilmakers, mannen en vrouwen, die ons om toerbeurt willen begeleiden, stimuleren en motiveren het beste uit onszelf te halen. Je ondersteunt ons waar kan met bijvoorbeeld het instellen van gewicht op de apparaten.Je hebt ruimte om in de avond (op een maandag of donderdag) samen te sporten en jullie bepalen met elkaar de frequentie naar aanleiding van je mogelijkheden. Het is dus niet nodig wekelijks een of twee keer mee te gaan, wij houden zeker rekening met jouw wensen. Vriendenclubje, sportmaatjes of individuele jongeren, we nodigen iedereen uit te reageren. Kom maar op! Wat heeft Cello te bieden: Reiskosten woon-werkverkeer van € 0.29 per km Deskundigheidsbevordering: Ontwikkelplein, vrijwilligers academies in de regio etc. Jaarlijks een vrijwilligersfeest en kleine attentie Tijdschrift Cellozien Collectieve ongevallen-, bedrijfsaansprakelijkheid- en inzittendenverzekering Nazorg bij ingrijpende gebeurtenissen en een vertrouwenspersoon

Structureel
Jongeren