Direct naar de inhoud van deze pagina

Gastheer-of vrouw met plustaken

Titel:
Gastheer-of vrouw met plustaken
Plaats:
Egmond-Binnen
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Gezelschap, Mantelzorg ondersteuning
Beschikbaarheid:
soms
Bekeken:
168 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

In Egmond Binnen staat een zeer recent verbouwde, kleine zorginstelling waar zieke mensen verblijven indien de zorg in de thuissituatie tijdelijk niet toereikend is of de mantelzorgers een time-out nodig hebben.Deze zorginstelling heet 't Huis Lioba, onderdeel van Hospice Alkmaar, richt zich op de palliatieve fase, de fase dat genezing niet meer mogelijk is en het toekomstperspectief beperkt kan zijn. Echter ook andere gasten die onze zorg nodig hebben nemen wij op als er plaats is en ze bij ons op de juiste plek zijn.

We zoeken mensen die 1 tot 2 per week volgens rooster willen werken als gastvrouw of - heer. Je begeleidt de gasten op allerlei manieren tijdens hun verblijf en biedt praktische zorg in de vorm van verzorgen maaltijden, de was, boodschappen en huishoudelijk werk, een fijn gesprekje, een hand/voetmassage.
Gewoon er zijn !
Dit doe je vaak met een collega-vrijwilliger tijdens de drukkere uren maar vaak ook alleen. Gedurende de dag is ook altijd één van zorg coördinatoren aanwezig. Zij dragen de verantwoordelijkheid, werken mee als nodig en zorgen voor een fijne omgeving om in te werken.

Je hebt een warm luisterend oor, je bent empathisch en komt je afspraken na. Daarnaast heb je twee praktische handen. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je wilt graag iets voor je medemens betekenen. Dat soort mensen zoeken wij !!
Bekijk voor meer informatie de website van 'tHuis Lioba.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Monique is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Alkmaarvoorelkaar
Laat Monique weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo 'tHuis Lioba
Geplaatst door:
Profielfoto van Monique
Geplaatst op 11.01.2019
40% profielsterkte