Direct naar de inhoud van deze pagina

Persoonlijke coaches gezocht !

Titel:
Persoonlijke coaches gezocht !
Plaats:
Almelo
Categorie:
Erop uit, Vluchtelingenondersteuning
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
153 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Vrijwillige coaches gezocht!
Wil jij dat steuntje in de rug voor de ander zijn?

Persoonlijke Coaches zijn vrijwilligers uit Almelo die naast iemand gaan staan die tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Kun je goed luisteren? Wil je graag mensen helpen zonder het over te nemen? Dan is Persoonlijke Coach worden iets voor jou!

Hulp door een Persoonlijke Coach is bedoeld voor iedereen van 23 jaar en ouder die voor alledaagse problemen tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Denk aan situaties waarin iemand de grip is kwijtgeraakt. Persoonlijke Coaches helpen door mee te denken, samen plannen te maken en te stimuleren om stappen te zetten.

Wie kan Persoonlijke Coach worden?
Wij zoeken mannen en vrouwen die zich vrijwillig willen inzetten in hun eigen buurt of stad, om mensen te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen helpen om zèlf hun problemen op te lossen.
Als Persoonlijke Coach ben je regelmatig beschikbaar om een traject met een bewoner te doorlopen. Een coaching traject vraagt 1,5 tot 2 uur per twee weken gedurende 1 tot 6 maanden. Dit kan eventueel met 3 maanden worden verlengd.
We houden regelmatig trainingsbijeenkomsten om de methodiek van coaching eigen te maken. Vervolgens ontmoeten coaches elkaar regelmatig om ervaringen uit te wisselen.

Wat geeft het jou?
Je ontwikkelt jezelf door training en intervisie
Leuke collega’s en contacten
Je kunt iets voor een ander betekenen
Voldoening en plezier

Persoonlijke Coach iets voor jou?
Dan horen we dat graag! Na aanmelding vindt een oriënterend gesprek plaats met de coördinator. Als beiden enthousiast zijn, kun je deelnemen aan de training. Indien mogelijk wordt al tijdens de training met een coaching traject gestart.
Van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen (kosten worden vergoed). Er wordt een contract afgesloten, hierin worden onder andere afspraken vastgelegd over geheimhouding en een proefperiode.

Interesse?! Vragen? Neem vrijblijvend contact op met Avedan.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Maaike is bekeken door de helpdesk
  • Maaike is eerder via deze website geholpen
Laat Maaike weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Scoop
Geplaatst door:
Profielfoto van Maaike
Geplaatst op 06.12.2018
65% profielsterkte