Direct naar de inhoud van deze pagina

Bestuurder financiën

Titel:
Bestuurder financiën
Plaats:
Bilthoven, Utrecht, Maartensdijk, Gorinchem
Categorie:
Bestuur & strategie
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
13 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Zet u zich in voor een leven lang scherp ZIEN?
Zou het niet geweldig zijn als iedereen zijn hele leven goed kan zien? Dat iedereen weet wat macula-degeneratie is? Het zijn dromen van 200.000 slechtziende mensen in ons land voor wie scherp ZIEN niet de normaalste zaak van de wereld is. Onze droom is dat mensen niet meer worden gehinderd door slecht zicht. Dat zij niet onnodig vallen, gewoon auto kunnen rijden en de letters van de krant lezen. Kortom geen macula-degeneratie (MD) meer krijgen. Om deze dromen uit te laten komen, zijn vrijwilligers onmisbaar. Doet u mee? Samen strijden voor een leven lang goed ZIEN.
De MaculaVereniging (4000 leden) zet zich in voor mensen met MD, een oogaandoening van de macula of gele vlek. Door slijtage van dit kleine stukje van het netvlies, wordt het zien van details steeds moeilijker. Deze aandoening komt voornamelijk voor bij oudere mensen. Naar schatting 300.000 mensen in Nederland, hebben een vorm van MD: de grootste oorzaak van onbehandelbare ernstige slechtziendheid in de westerse wereld! De vereniging steunt mensen met het voeren van de eigen regie over hun leven. Door informatie, voorlichting en contact.
Wij zoeken aanvulling van het bestuur met een penningmeester; iemand die enthousiast wil meewerken aan het beleid van de MaculaVereniging. Naast kennis van cijfers is affiniteit met de sociale noodzaak van het ondersteunen van mensen met MD een pre. U kunt zich laten bijscholen op vele aspecten van het werken voor een patiëntenorganisatie. U werkt samen in een team van vrijwilligers met ondersteuning van een professional. De financiële administratie wordt uitgevoerd door een boekhouder.
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Kijk eens op onze website of neemt u contact op met Mary, hoofd landelijk bureau.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Mary is bekeken door de helpdesk
Laat Mary weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo MaculaVereniging
Geplaatst door:
Profielfoto van Mary
Geplaatst op 06.12.2018
40% profielsterkte