Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilliger (gastvrouw/gastheer) Stichting Vier het Leven

Titel:
Vrijwilliger (gastvrouw/gastheer) Stichting Vier het Leven
Plaats:
Haarlem
Categorie:
Gastvrouw / -heer, Gezelschap, Erop uit
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
401 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Houdt u van theater en film, en vindt u het leuk om iets voor een ander te betekenen? Word vrijwilliger bij Vier het Leven! Het persoonlijk begeleiden van ouderen naar voorstellingen is een hartverwarmende ervaring. Want samen uit is samen genieten.

Als vrijwilliger begeleidt u met eigen auto een kleine groep ouderen - maximaal 3 - per keer. Gedurende het uitstapje biedt u de ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond uit.

Als vrijwilliger ontvangt u anderhalve week van tevoren de planning van het uitje waar u voor ingedeeld bent. Een aantal dagen voorafgaand aan het uitje neemt u telefonisch contact op met uw gasten om kennis te maken en een ophaaltijd af te spreken.
Tijdens het uitje begeleidt u uw gasten naar de altijd voor ons gereserveerde Vier het Leven- tafel, verzorgt u de consumpties , etc.
Na afloop brengt u uw gasten weer veilig thuis.

Voor de ouderen zijn begeleiding, vervoer, entree en consumpties inbegrepen in de arrangementsprijs die zij betalen voor een uitje. U als vrijwilliger krijgt een kaartje en consumpties vanuit fondsenwerving van Vier het Leven. U bent ongeveer 4 x per 3 maanden (mag ook vaker!) beschikbaar om te begeleiden.

Waar moet u als vrijwilliger aan voldoen?
Het zijn bijzondere mensen, de vrijwilligers van Vier het Leven. Allereerst hebben ze een warm hart voor ouderen en liefde voor het theater. Ze vinden het oprecht fijn iets voor een ander te betekenen. Dat is het belangrijkste.
Daarnaast hebben ze de volgende zaken gemeen: flexibele inzetbaarheid; stressbestendig en probleemoplossend; representatief, het is echt een middag/avond uit.
Voor de planning is het belangrijk dat u handig bent met een computer. De planning gaat namelijk via ons reserveringssysteem waar u op inlogt. Ook e-mail is een belangrijke communicatielijn.
Verder dient u in het bezit te zijn van een 5-deus auto en een inzittendenverzekering.

Heeft u interesse in deze vrijwilligersfunctie, voldoet u aan bovenstaand profiel en wilt u een bijdrage leveren aan het werk van Vier het Leven? U kunt zich aanmelden via het formulier op onze website: [website verborgen]
Uw aanmelding gaat dan direct door naar de coördinator Vier het Leven in Haarlem en er wordt snel een afspraak met u gemaakt voor een kennismakingsgesprek!

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Anne Marie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemvoorelkaar
Laat Anne Marie weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting Vier het Leven
Geplaatst door:
Profielfoto van Anne Marie
Geplaatst op 21.02.2019
40% profielsterkte