Direct naar de inhoud van deze pagina

Jongerenlid PR en publiciteit

Titel:
Jongerenlid PR en publiciteit
Plaats:
Naaldwijk
Categorie:
Computer, Marketing, communicatie & PR
Beschikbaarheid:
soms
Bekeken:
437 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Vind je het leuk om persberichten te schrijven, de website actueel te houden en je bezig te houden met leuke, prikkelende berichten via social media?

Werkzaamheden: Kunsthuis18 heeft een speciale ruimte voor jong talent tussen 16 en 25 jaar: de Greenport People Ruimte voor jong talent. Wij zoeken een jongerenlid die de pr-commissie wil komen versterken. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor alle pr en publiciteit. Vind je het leuk om persberichten te schrijven, kunstenaars te interviewen, beeldmateriaal te selecteren, de website actueel te houden en je bezig te houden met leuke, prikkelende berichten via social media? Dan is deze functie wat voor jou! Je wordt uitstekend begeleid door je collega’s tot het moment dat je zelfstandig aan de slag kunt. Jouw takenpakket hangt af van je ervaring, van wat je leuk vindt, en van hoeveel tijd je hebt.

Wij zoeken: Een jong iemand die tot de doelgroep behoort van 16 tot 25 jaar. Jij kunt ons immers vertellen wat er onder jongeren leeft! En daarmee help je ons om onze activiteiten doeltreffend naar deze doelgroep uit te breiden. Wij zijn een lerende organisatie waarin iedereen zijn ideeën kwijt kan. Je hoeft nog niet thuis te zijn in de wereld van de beeldende kunst, maar hebt wel de drive om je erin te verdiepen. Ook is belangrijk dat je zowel binnen de organisatie onder collega’s, als naar buiten toe als vertegenwoordiger van Kunsthuis18 netjes communiceert. Wij investeren veel in begeleiding van nieuwe collega’s en vragen nieuwe medewerkers zich in te zetten voor een periode van ten minste twee jaar.
Werktijden: In overleg

Wij bieden: Met goede begeleiding in een leuke organisatie ervaring opdoen in het verzorgen van publiciteit rondom exposities, projecten en andere activiteiten. Daarbij leer je samen te werken met andere onderdelen in de organisatie zoals de tentoonstellingscommissie. We brengen je in contact met de wereld van kunst en cultuur in Westland én daarbuiten. Je bent via de gemeente verzekerd voor aansprakelijkheid en tegen ongevallen. Ook behoort het volgen van korte cursussen tot de mogelijkheden.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Cockie is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Westlandvoorelkaar
  • Cockie is eerder via deze website geholpen
Laat Cockie weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Cockie
Geplaatst op 22.03.2019
65% profielsterkte

Meer hulpvragen van Cockie namens Stichting Beeldende Kunst Westland

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Penningmeester m/v (vrijwilligerswerk) Naaldwijk Administratie, Financieel & juridisch
  Lid tentoonstellingscommissie Naaldwijk Toezicht & beheer, Creatief & muziek
  Gastheer/vrouw kunstgalerie Naaldwijk Gastvrouw / -heer, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Project medewerker (vrijwilligerswerk) Naaldwijk Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Projectmedewerker Naaldwijk Computer, Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  PR- en publiciteitsmedewerker Naaldwijk Computer, Administratie, Marketing, communicatie & PR